Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bombacı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    13
  • Katılım

  • Son Ziyaret

bombacı tarafından postalanan herşey

  1. bombacı

    kim haklı

    Ahmet yiılmz gerisi yalan, Nil de konuşmasını öğrensin
  2. bombacı

    YOKOLDUM

    Kafamı duvarlara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden yüzündeki o anlık tebessümü Bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek Çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci istekleri oldu arasıra biliyorsun
  3. Ne oldu kimseden ses çıkmadı. Herkes milliyetçilğin yükselen değer olmasından korkmaya başladı sanırım. Bugüne kadar aydın geçinen angutlar Türk milliyetçilerini faşistlikle suçlamışlardır. Adettendir diye her önüne gelen Türk Milliyetçileini böyle nitelendirmektedir. Türk Milliyetçisi Türkü, kürtü, lazı, çerkezi... bu vatan üzerinde yaşayan herkesin hakkını savunandır, savunma hareketinden dolayı hep göze batan, dikkat çeken, kavgacılıkla suçlanandır,Millet çıkarlarını gözetmenin kavgacılık olarak nitelendirildiği durumda kavgacının önde gideni olmaktan gurur duyandır. Dinini, imanını, bayrağını savunmuş ve savunacak olandır. Artık herkes geröekleri görmelidir. Türk Milliyetçisi olmak herzaman MHP'li olmak demek değildir. Siz yeterki Milletin çıkarlarını gözetin.
  4. bombacı

    Mal Nil. D.

    Kim aygır yarışmasının galibini açıklıyorum. Nal Kazıklıdemir. Kendisi *****, konuşma kültürü olmayan bir ******.
  5. berlinfatih, T.C kafirlerden gelmişse bu memleketten git nerde istiyorsan orda yaşa. Neden bunu mesele yapıyorsun. Sana göre kafir olmayan masum insanları öldüren binladinmi, yoksa hizbullahmı. Senin annenin, babanın ve kardeşlerinin şu anda burda veya daha evvelki senelerde rahatça yaşamasını sağlayanlar senin beğenmediğin, kafirler dediğin kahramanlardır. Beğenmediğin Başbuğ M.K. Atatürk İstanbul Hükümetinin Osm.nın teslimiyetçiliğini kabul ettiğinde Kürtü, Türkü, lazı, çerkezi.. hepsi bu adamın peşinden gitmiş ve Bağımsızlığımız alınmıştır. Eğer o adam dediğin gibi bir insan olsa bu millet peşinden gitmezdi. Gerekirse yine savaşırız. BU MİLLETİ YA SEV YA TERKET. sözüm herkese
  6. bombacı

    PKK

    izleme yok et
  7. bombacı

    PKK

    Çözüm şu: ARA BUL YOKET
  8. Ey Allah'ın kulu. Peygamber efendimizin "Bir kavim, başka bir kavmi karşısına alır ve onun mukaddesatına tecavüz eder" buna temayuz denir diye hadisini yazmışsın. Sende iki gram akıl varmı acaba, bugün Türk Milliyetçilerinin tek amacı bağımsız, tek vücut, dışa bağımlı olmayan, Türk üst kimliği altında çerkezi, kürtü, lazı, alevisi ve diğer etnik yapılarıyla beraber bu ezan seslerinin susmadığı ve ay yıldızlı bayrağın inmediği bir Türkiye Cumhuriyeti Devletini muhafaza ve müdafa etmektir. Sen ümmetçiliği sadece Türk, kürt vb. diye ayırarak alıyorsun. Senin anlattığın o eski zamanlardaki nüfusa göre böyle bir kavmiyetçilik(az nüfuslu), olabilir. Ama şu an tek millet, tek ümmet o da Müslüman, Türk milletidir.
  9. pardon, 8 milyon eksi kola maliyeti
  10. cevap 3 milyon eksi bir koladaki kar miktarı
  11. bombacı

    pantürkizm

    Tarihin hiç bir döneminde ülkücüler devletin karşısında olmamıştır.
  12. 8 mart kadınlar gününde teröristlerin destekçilerine haddini bildiren polislerin açığa alınmalarını kınıyoruz. Ordakilerin analarını babalarını kardeşleri koruyan polisleri böylelikle görevlerinden soğutmaktadırlar.
  13. bombacı

    kim haklı

    Programın orjinalliğine kimsenin diyeceği bir şey toktur herhalde. Yayın saatlerinin 11,30 dan sonra olması belki bir dezavantaj ama günün özeti 8,45-9,00 arası verildiğinden dolayı pek bir şey kaçırmıyoruz. Bence siyasal görüş bir yana orada ortaya koyduğu fikirleri en iyi şekilde açıklayabilen ve kanıtlaması gereken şeyleri de kaynak gösterip mantıklı bir şekilde yanıtlayan tek isim Ahmet Yılmaz'dır. Oraya AKP temsili Nil Demirkazık'ın seçilmesi çok yanlıştır. Her tartışma ortamında adeta mahhalle ağzıyla BAĞIRAN ve bu nedenle tv. sesini kısmak gereken bir isimdir bu hanım. Koca sesiyle her tartışmadan alnının akıyla çıkacağını zannediyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.