Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ewet arkadaşlar Diyarbakır'da son dakika durumu canlı bomba askeri araç komboyuna terör olayı canlı bomba patlaması şu an en az 3 ölü

Gönderi tarihi:

Aklıma hemen Barzani'nin 7 Nisan 2007'deki "Türkiye'nin Kerkük'e müdahale etmesi durumunda kendilerinin de Diyarbakır'a müdahale edeceklerini söylediği" açıklaması geldi.

Yanlış hatırlamıyorsam bu demeç o günlerdeki MGK toplantısında da gündeme getirilip değerlendirilmişti.

Şimdi olayın sıcaklığı ile neyin ne olduğu pek belli değil. Ama eğer ki bunun arkasından Barzani'nin o açıklaması ile ilintili bir durum çıkarsa, hali hazırda devam eden sınırötesi operasyonun şeklinin ve hedeflerinin değişeceğini düşünüyorum.

Keşke bunun altından Barzani parmağı çıksa ve gereken yapılsa!

Olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını yitiren ve bu acıyı yüreklerinde paylaşan tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum.

Gönderi tarihi:

yok canım birilerine göre TSK yapmıştır bunuda... pkk aslında terör yapmaz ya... kürtler eziliyor ya, onları asker eziyor ya...

bu öfkeyle yazacaklarım ağır kaçacak...

bıktık artık bu topraklarda kürt meselesi adı altında can vermekten... **************

Gönderi tarihi:
yok canım birilerine göre TSK yapmıştır bunuda... pkk aslında terör yapmaz ya... kürtler eziliyor ya, onları asker eziyor ya...

bu öfkeyle yazacaklarım ağır kaçacak...

bıktık artık bu topraklarda kürt meselesi adı altında can vermekten... **************

Sadece kürt meselesi adı altında can verilmiyor bu memlekette... Hayatlarını doğruluk ve akılcılığa adamış aydınlarımızı anmadan edemeyeceğim...

Terörle insan canına kıyıp bir yerlere gelmek isteyenler insaniyetten nasiplerini almamış kişilerdir.

Gönderi tarihi:

Diyarbakir'da bir okulun önünde bomba patlatiliyor,sans eseri veya degil yüzlerce ögenci ve asker ölümden kurtuluyor ama 5 tane fidan gibi gencimiz bu hain saldirinin kurbani olmaktan kurtulamiyor.

Dava adami olmakla,terörist olmak arasindaki farki bilmeyenler sucsuz insanlarin kanini dökmekten gurur duyacak kadar vicdanlarinin seslerini duymaktan uzaklasabiliyorlar,tabiiki sormak gerekiracaba vicdanin ne oldugunu biliyorlarmi diye.

Saniyorlarki,asker öldürmekle,bomba patlatmakla,arabalari kundaklamakla Türk halkini korkutacak yildiracak veya ne bileyim,kiskirtarak bir ic savasa sürükleyeceklerdir.Vicdani olmayanlarin akillarida olmadigi ortadadir.eger olsaydi ne kan dökerdiler nede Türk ulusunu ic savasa sürükleyebileceklerini

düsünmezdiler.Türk ulusu aglar,acisini saklamaz ama elini kardes bildigi kimseye kaldirmaz.Iste Türkiye'yi parcalamaya calisanlarin,onlara yataklik edenlerin,onlarin sirtindan gecinenlerin,onlar icin siyaset yapanlarin yanildiklari nokta burasidir.Türk insani merttir,daglarda pusu kurmaz,Türk insani korkak degildir,terörle yildirilmaz,Türk insani topragini paylasmaz,paylasmak isteyenlerede sirasi geldiginde agzinin payini verir.Türk milletini terörle yildiramayanlar,Türk'ün tarihi düsmanlariyla elele vererek Türkiye'ye siyasi baskilar uygulatmayi deniyorlar,ben bunlarada gafiller diyorum.87 yil önce ne yapabildilerki simdi ne yapacaklar.

Diyarbakir bir Türk ilidir,orada ölen masumlar bizim insanimizdir,ama onlari öldürenler birakin kimin insanlari olduklarini acaba insanmidirlar diye sormaktan kendimi alamiyorum,ve diyorumki hangi dava ugruna olursa olsun,masum insanlarin hayatina kastedenler insan olamazlar.Terör kime karsi olursa olsun insanliga sigmayan bir eylemdir,cünkü sonucta hedefinde INSAN vardir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu saldırının arkasında Barzani yoktur, direk PKK nın eylemidir, zaten yılbaşı mesajlarında böyle bir eylem yapacaklarını belli etmişlerdi.

TSK tarafından darbe üstüne darbe yiyen, kış koşullarında kırsal alanda eylem yapabilme kabiliyetini yitiren PKK,

"çiçekler açana kadar" eylemlerini şehirlerde sürdürecektir,

akılları sıra "yaptığınız operasyonlarla bizi yıldıramazsınız, bunun cezasını misliyle ******,biz güçlüyüz, istediğimizde Türkiye'yi kan gölüne çeviririz." mesajı vermeye çalışıyorlar.

Ama bilmezlermi ki, Mehmet Akif'in deyimiyle, Türk gençliği vatanseverlik duygusuyla dolu tunçtan kale gibi göğsünü bu vatansız ****** "******** akınlarına" karşı siper etmeye devam edecektir.

Bu arada saldırada hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Gönderi tarihi:

Evet aynen öyle sardunyam,

Asimile oluyorlar ya ona tepkiymiş, etkiye tepkiymiş vs.vs.vs...

Ben de susayım... Susayım ama... Oooffff off...

Üzüntümüzü nasıl belirtebiliriz ki?

Ha bu arada o ölen insanlar da kürttü sanırım...

Çok merak ediyorum kürtler eziliyor diyen ağızlar bunun karşısında ne diyorlar! Bizim kadar üzülüyorlar mı!

Saygılarımla

Gönderi tarihi:
Ha bu arada o ölen insanlar da kürttü sanırım...

Çok merak ediyorum kürtler eziliyor diyen ağızlar bunun karşısında ne diyorlar! Bizim kadar üzülüyorlar mı!

Saygılarımla

Bunada bir kılıf uydururlar nasılsa ve gönüllü bir şekilde yine kendi yalanlarına kendileri inanır...

Gönderi tarihi:

sayin yersoy sardunya ve suheda ben size soyleyim kurtlerin ne dusunduklerini, sizin yazdiginiz seyleri dusunmuyorlar buna siz her nekadar inanmazsanizda bu boyledir kurtler herzaman icin kan dokulmesine karsidir ayrica her kurt terorist degildir ve sunuda unutmayinki ezilen sadece kurtler degildir.. haa su var dogru dogu bolgesi diger bolgelere gore oldukca yoksun ama bu yoksulluk sadece doguda yoktur bu yoksulluk ulkenin 4 bir tarafinda vardir buda siyasetcilerin istanbula ve cevrelerinde yillarca yaptiklari yatirimlardan kaynaklanmaktadir...

Ayrica kurtler nasilki kendi yalanlarina inaniyorlarsa turklerde kendi yalanlarina inanmaktadir bunu neden goz ardi ediyorsunuzki halen kurtlerin varligini icine sindiremiyen insanlar bulunmakta ve bundan rahatsiz olmakta bunu bu forumdada acik acik belli etmekteler kendileri... ama bir veya iki kisinin yaptigi bir seyi butun bir kurtlere mal edemezsiniz nasilki turk birinin isledigi bir sucu butun turklere yukleyemedigimiz gibi bunu unutmayin ve yorum yaparken daha yapici yorumlarda bulunun yikici yorumlarla hic bir yere varamazsiniz

saygilar

Gönderi tarihi:

Ölenlerde Sivilmiş İyiki Askerlere Bişey Olmadı Ama Sivillere günah bitsin bu terör istedikleri toprak gitsinler ırak'ın toprağını alsınlar başkatoprak mı kalmadı

Gönderi tarihi:
sayin yersoy sardunya ve suheda ben size soyleyim kurtlerin ne dusunduklerini, sizin yazdiginiz seyleri dusunmuyorlar buna siz her nekadar inanmazsanizda bu boyledir kurtler herzaman icin kan dokulmesine karsidir ayrica her kurt terorist degildir ve sunuda unutmayinki ezilen sadece kurtler degildir.. haa su var dogru dogu bolgesi diger bolgelere gore oldukca yoksun ama bu yoksulluk sadece doguda yoktur bu yoksulluk ulkenin 4 bir tarafinda vardir buda siyasetcilerin istanbula ve cevrelerinde yillarca yaptiklari yatirimlardan kaynaklanmaktadir...

Ayrica kurtler nasilki kendi yalanlarina inaniyorlarsa turklerde kendi yalanlarina inanmaktadir bunu neden goz ardi ediyorsunuzki halen kurtlerin varligini icine sindiremiyen insanlar bulunmakta ve bundan rahatsiz olmakta bunu bu forumdada acik acik belli etmekteler kendileri... ama bir veya iki kisinin yaptigi bir seyi butun bir kurtlere mal edemezsiniz nasilki turk birinin isledigi bir sucu butun turklere yukleyemedigimiz gibi bunu unutmayin ve yorum yaparken daha yapici yorumlarda bulunun yikici yorumlarla hic bir yere varamazsiniz

saygilar

kendi adıma kimsenin kürtlere mal etmesi gibi anlam çıklaramıyorum.

Bakın dostum internet haberlerine bakarsanız Görürsünüz Diyarbakır daki patlamayı derindevlet yapmış hikayeleri falan ne yazdıklarını görürsünüz...

bunu kürt halkı söylüyor diyen olmadı ama söyleyenlere cevaben yazılmıştır...

Sizinle yada sizin gibi düşünenlele ilgisi yoktur sanırım...siz üstünüze alınmayın...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.