Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 bütün forum arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum...bu forum sizinle anlamlı sizinle güzel.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Sevgili zeyynepp canım benim sen o kadar şeker o kadar zarif bir genç kızsın ki insana tazelik katıyorsun bidenem yeni yılda daha güzel başarılara imza at, okulunda, özel hayatında, sosyal hayatında çok güzel şeyler yaşa... mutlu yıllar Damla Damla Sen Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakda dualarım günahlarım için olsun. Hakan Şengün canım ablam çok teşekkür ederim sana da iyi yıllar bu sene sana ve ailene mutluluk,huzur,sağlık getirsin seni seviyorum ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 bende cadımdan kıskandım mutlu yıllar TÜRKİSH-MEDİA ve forum arkadaşlarım iyi bir yıl geçirmenizi diliyorum... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Sevgili Gecekuşu aydın beyin, seninlede çok sert tartışmalara girdik ama ikimizde egosunu yenmiş insanlardık dost elimizi uzattığında diğeri bunu kabul etmeyi bildi... geçmişte tartıştığımız için hiç düşman olmadık olmayacak kadar İNSAN'dık... mutlu yıllar dost... Başlığın oluşumunda sabahın 07.06' sınden akşamın 23.46' sına kadar yoğun bir emek harcandığı görülüyor sevgili sardunya.. Ama bence değmiş... Sevgi, içtenlik ve samimiyete dayalı insani değerler hep kıpır kıpır yürek çarpıntısıyla yerini buluyor... Sanada mutlu yıllar sevgili dost... *** Ve "bütün insani değerleri yüreğinde yaşatan" diğer forumdaşlarıma da aynı duygularla mutlu yıllar diliyorum... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. *tna Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Sevgili yam_yam, umarım bu yıl çok güzel şeyler yaşarsın umarım banada güzel haberler verirsin... seni tanımak benim adıma şans ve mutluluk, iyi seneler... Bu içten ve samimi temennilerin için çok teşekkürler sevgili sardunyam... Umuyorum yeni yıl senin için de umut ve dileklerinin gerçekleştiği, sağlık ve huzur dolu bir yıl olur. Nice yıllara.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 umarım 2008 yılı herkes için çok uğurlu bir yıl olur.. 2007 bana çok uğursuz geldi. hatırlamak dahi istemediğim olaylar yaşadım. inşallah sevdiklerim, ve sizler için güzel bir yıl olur.. Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Herkese merhaba.Yılın son günlerinde, bende sizlerin arasına katıldım. Yeni yılınızı kutluyor,sağlıklar,güzellikler temenni ediyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 sevgili taurusmutis mutlu bir yıl geçirmişsindir umarım arkadaşım dilerim gelecek yeni yıl çok daha mutlu ol... Bugün; bütün ağaçlar yüreğimdeydi. Bütün çiçekler gözlerimde. Güneş, ışıklarını dudaklarıma kondurmuştu. Neydi kanımı kaynatan bu güzelliğin adı? Mutluluk muydu? Bugün, Ne varsa hüzünden yana denize fırlattım az önce. Sanki beklermiş gibi hepsini, hop hop hoplatıverdi dalgalarında. En güzel maviliğiyle oynaşıp durdu. "Bak" dedi "fırlattığın hüzünlerine... İşte; onların bendeki hükmü sadece bu!" Sonra, şakalaşırcasına bir kaç tuzlu damlasını sıçratıverdi yüzüme. Gülümsedim mahcup mahcup, onun bu neşesine... Duruldu. Bir deniz yıldızı bıraktı avuçlarıma. Yoksa mutluluk bu muydu? Herkes kalabalıkken, içimdeki yalnızlığı alıp, gidiverdi sihirbaz martılar! Bir de arkasından o bildik şen kahkahalı bağırışmalar! Hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Beyazmış meğerse beni, onlarla bütünleştiren mucize! Kanat çırpa çırpa, yüreğimdeki isyanları uçurdular... Yaşamaktan aldığım tad; işte buydu! Yoksa mutluluk bu muydu? "Sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?" Evet... Adım İNSAN... Ya, tabii ki, çizerim! Az önce; ağaç oldum, çiçek oldum, güneş oldum, deniz oldum, martı oldum, ölümsüzleştim... Meğerse, hep yanıbaşımdaymış bu güzel resim! Ben çizdim. Adı umudum'du! Yoksa tüm umutlarım beni hiç terketmeyen mutluluğum muydu? * * * Mutluluk, hepimize sadece kendi çizdiğimiz resimler ve uzaklıklar kadar yakındır! Nedret Türer Sardunyam;Çok incesin (Tabi nezaket açısından.. ) Şaka bir yana,bu hediye için çok teşekkür ederim.. Umarım yeniyıl sana,evlatlarına ve sevdiklerine tüm beklentilerinizi getirir..Hepiniz mutlu olun arkadaşım.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 yaf gözden uzak gönülden de uzak olurmuş harbiden baksana adımız yok........... zaten yeni yılın benim için bi anlamıda yok...................... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Sedelina'cım benim ilkgözağrım bidenem, yeni yıl hep yeni umutlarla gelir dilerim 2008'te sende çok mutlu ol ve hep kalbinin güzelliğinde şeyler yaşa canım... sağol canım seninde en güzel yılın başlasın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 yaf gözden uzak gönülden de uzak olurmuş harbiden baksana adımız yok........... zaten yeni yılın benim için bi anlamıda yok...................... bu konuda yalnız değilsin,yeni yıla girmek benim için sabah uyandığımda yeni bir hayata başlamak olmuyor..kaldığı yerden aynı hayat devam edıyor değişen sadece sonundaki 7 rakamı işte öyle.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Bizim küçük kız kardeşimiz o ona olan sevgimiz bir başka... Leylam, yeni yıl sanada büyük mutluluklarla gelsin... O güzel kalbin hiç incinmesin... Mutlu yıllar, sağlık, huzur ve aradığın ne varsa senin olsun... Seni çok seviyorum... Hediyelerin bidenem GENÇ BİR KADIN VE AYRILIGIN SAVAŞI Çürüdü insanın en iyi niyetli bakışları Aşkın celladı zamanın avuçlarında Savurdu küllerini Azrail atı ile ezdi kemiklerini En iyi niyetli olanlar bir bir tutuklandı Dar bir geçitte kıstırıldı kimi Kimisi teslim olmak yok ayrılığa diyerek Kendi kendini yedi Dizdiler sıra sıra En başta Mecnun’un sebebi Leyla Tütsüler yaktı genç bir kadın Oda sıcaklığında Teneke leğenlerde sabunlayıp günahlarını Bir tas su dökündü Tütsüler yaktı genç bir kadın Gözlerine sürmeler Bildiği bütün aşıkların adını söyledi Her biri için bir gözyaşı döktü Aynada taradı saçlarını Gözlerinin içinden geçip gitti kimi Saatlerce seyretti Aşıkların onurlu geçişini Tütsüler yaktı genç bir kadın Mektupları topladı Çakı ile oyulan tahta oyuncakların Yanında sabırla bekleyen Sararmış resimleri aldı Aynada taradı gözlerini - Birileri hala direniyor biliyorum Birileri hala sevda için ayrılıkla çarpışıyor Sıkıca gömüldü paltosuna Düştü gerçek aşkı bulmak için Ebedi yolculuğa ... Bir gazete parçasında bir haber Dün akşam saatlerinde Ayrılık taşıyan bir kamyon Hüzünden sevince geçmeye çalışan bir yayaya çarptı Çarpmanın etkisi ile genç kızın çantasından caddeye Mektuplar ve resimler fırladı Genç kız olay yerinde sessizce can verirken Belediye işçileri caddeyi temizledi Tütsüler yaktı genç bir kadın Genç bir kadın Öldü... fatih akça Hediyeme bayıldım Yoksa sen Noel Anne misin Şiir,gerçekten çok etkileyiciydi,harikaydı,çok teşekkür ederim,içim içime sığmadı,çocuklar gibi sevindim inan ablacığım..ben de seni ne kadar çok seviyorum,bilsen Hiç olmayacak bir gecede bir sokağı, sırılsıklam, yakalamak bir ucundan, geçip gitmeksizin. Kar ortasında donmuş bir güneş. Büyük Sahra'da yürüyen buz dağları. Kadife yüzeyli kaktüsler. Düşlerde bile kalmamış. Hiç olmayacak bir gece için koştuğumuzda birbirimize, yazıp yaşayamamaktı, biliyorduk artık özlemleri bile hak etmediğimizi. Yarın sabah marketlere dolacak insanlar, ellerinde yazarkasaların fiş kusmukları. Sonra bankalarda teleişlemlerin mucizeleri başlayacak. Paydos düdüğüyle işçiler, gözlerinde üretimin parıltısı ve ceplerinde farkına varılmaksızın yitirilmiş yaşamların kırıntılarıyla tulumlarını asacaklar. Hiçbiri, hiçbiri bilmeyecek, hiç olmayacak bir gecede, hiç geçilmeyecek bir sokağı ıslak uçlarından yakalamanın ne demek olduğunu. Çünkü onlara hiç anlatılmayacak. Ahmet Cemal Bu arada bütün forumun yeni yılını kutluyorum,herkes yeni yılda arzuladığı herşeye kavuşur inşaallah.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Sevgili Dipnot canım benim... iki yıla yakındır tanışıyoruz kimi zaman kavga ettik kimi zaman sıcacık dostluğumuzu paylaştık... seni tanımak güzeldi ve mutluyum bu yüzden... dostumsun daima... Sevgili Gecekuşu aydın beyin, seninlede çok sert tartışmalara girdik ama ikimizde egosunu yenmiş insanlardık dost elimizi uzattığında diğeri bunu kabul etmeyi bildi... geçmişte tartıştığımız için hiç düşman olmadık olmayacak kadar İNSAN'dık... mutlu yıllar dost... Sevgili Bilimselci, güzel dostum... tartışırken bu kadar keyif aldığım nadir insanlardan... senden çok şey öğrendim biliyorum ki sende benden öğrendin... iyiki varsın, kalbin gibi bir yıl diliyorum sanada... canımsın... Sevgili yam_yam, umarım bu yıl çok güzel şeyler yaşarsın umarım banada güzel haberler verirsin... seni tanımak benim adıma şans ve mutluluk, iyi seneler... yani muhteşem dörtlü kareası bozmaya kıyamadım Çok teşekkür ederim, çok incesin sevgili Sardunya.. Nâzım Hikmet' in 1 Ocak 1962'de Estonya'nın başkenti Tallin'de yazdığı, her ölümün, bizi kendi ölümümüze yaklaştırdığının bilinciyle yazdığı, yalnızlık, hasret, aşk, özlem, ölüm haberleri arasında gide gele yazdığı şiir... " ...Finlandiya koyunun güneyinde geceleyin dumanlı denize yakın telli pullu bir yılbaşı ağacı karanlık Gotik kulelerle Töton şövalyelerinin armaları arasında ve fabrika bacalarıyla çevrili bir yılbaşı ağacı. Bir yılbaşı ağacı karlı bir meydanda Estonya türküleri söylüyor telli pullu upuzun bir yılbaşı ağacı sen kırmızı sırça topun içindesin saçların saman sarısı kirpiklerin mavi onu orya ben astım seni içine koyup ak boynun uzundur yuvarlaktır kuşkularım kaygılarım sözlerim umutlarım ve okşayışlarımla koydum seni sırça topun içine bütün yılbaşı ağaçlarına bütün ağaçlara bütün balkonlara pencerelere çivilere hasretlere astım kırmızı sırça topu seni içine koyup bağışla beni öleceğim seni bırakıp orda Estonya en küçük sosyalist devleti adam başına en çok şiir okuyan en çok votka içen ve otomobile motosiklete motorollere en çok meraklı ve deri işleriyle mobilyasıyla ünlü bir de otuz binlik korosuyla ...ölüm döşeğinde yatanın gözlerine bakamam utanırım yaşamak ayıp bir şeymiş gibi gelir biri yanımda can çekişirken Lüsya ölüyor Moskova'da Antuzyastlar Caddesinde bilmem kaç numrolu sağlıkevinde yüzü eski bir tahta kaşık eriyen kara karışıyor akşam karanlığı art arda kamyonlar geçiyor asfaltı sarsarak Lüsya'dan vuran keder mi alnımı kırıştıran kendi yakınlığım mı ölüme bir yılbaşı ağacı karlı bir meydanda Estonya türküleri söylüyor telli pullu upuzun bir yılbaşı ağacı bağışla beni öleceğim seni bırakıp içinde sırça topun bu dünyada bir şey yaşıyor eşi emsali görülmedik bir şey ve benden başka kimse farkında değil onun belki bir bitki bir hayvan bir söz bir maden bir ışın bir mutluluk belki belki bir yıldızdan düşmüş bu dünyada bir şey yaşıyor senin için yaşıyor ama sen farkında değilsin onun öleceğim bağışla beni öleceğim ve sen kırmızı sırça topu parçalayıp çıkacaksın içinden ineceksin karlı bir meydana artık Moskova'da mı olur Tallin'de mi Leningrad'da mı ineceksin karlı bir meydana yılbaşı ağacından ama ben bu dünyada senin için yaşayan şeyi götürmüş olacağım Lüsya ölüyor yüzü eski tahta bir kaşık ...benden sonra ölmesi gerekenler benden önce ölüyor ne iştir büyük harpler yüzünden ölüm büsbütün şaşırdı sırayı kamyonlar geçiyor Antuzyastlar Caddesinin asfaltını sarsarak afişlerde 65 yılının dev sayıları kömür şu kadar ton petrol bu kadar kumaş şu kadar metre karlı bir meydanda bir yılbaşı ağacı Estonya türküleri söylüyor karanlık Gotik kulelerin arasında ve fabrika bacalarıyla çevrili bir yılbaşı ağacı ." ----------------- Ölümün sırayı şaşırmadığı, çocukların, gençlerin ölmediği, her tür şiddete karşı çıkacağımız bir yeni yıl diliyorum hepinize... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Ben yeni yıla 2 kala Diyarbakır da yaşadığım kapkaç terörün verdiği bir mağdur sıfatıyla gireceğim. Sağolasın Diyarbakır hem bir hoşgeldin hem de mutlu yıllar hediyesini hiçbir zaman unutmayacağım! Mutlu yıllar sevgili forum arkadaşlarım Sizler var oldukça düşünceler apaydanlık bir okyanusta buluşmaya devam edecek! HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, ***** yalana. Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... AHMED ARİF Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 mutlu yıllar dostlarım , hepinize... herşey gönlünüzce olsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Bu hediyemde bitanecik İğde dalıma, Diloşum seninde yeni yılın kutlu olsun dilerim bu yılda birlikte güzel şeyler paylaşalım ve dilerim hayatında dilediğin ne varsa gerçek olsun... Sevdiklerinle çok mutlu olacağın bir yıl yaşa, doya doya, şiirlerden, şarkılardan, güzel olan herşeyden nasibine düşen her güzellikten doyasıya tat... Seni çok seviyorum... İşte benim Sarmaşığım..bu kadar ince..bu kadar duyarlı.. bayıldım yeni yıl hediyeme.. Seninde bu yıl hergünün birbirinden güzel geçsin inşallah..hayal ettiğinin ötesinde mutluluklar yaşa canım dostum..bende seni çok seviyorum.. Ve bu vesileyle tüm forum arkadaşlarımında yeni yılını kutluyorum..Mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur inşallah.. Geçen sene yaptığım şeyi tekrarlayarak tüm arkadaşlarıma Murathan Mungan'ın dizelerini armağan ediyorum bende.. Bir Yılın Son Günleri / Murathan Mungan I. Bir yıl daha bitiyor İşte bu kadar duru,bu kadar yalın Bu kadar el değmemiş Sıradan bir gerçeği daha kolları bağlı hayatımızın Bu şiire nasıl dahil edilebilir bir yılın son günleri Her sonda,her başlangıçta ve her defasında Alır gibi başkasını karşımıza Perdeler çekip,ışıklar söndürüp oturup yatağın içinde bir başımıza Sorgulamak kendimizi Öğrenmek ikimizin anadilini,ikinci belleğimizi Öğrenmek kendimizle hesaplaşmanın buzul ilişkilerini Bu aynanın dehlizlerinde gezinirken görürüz Karanlık günlerimizin kenar süslerini Biterken yılın son günleri Biliyoruz takvimler belirlemez değişimin mevsimlerini Gençlik ikindilerini Kargınmış bir çocuktuk büyüdüğümüzden beri. II. Bir yıl daha bitiyor Düşlerim ,tasalarım,yarım kalmış onca şey Her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden Bana mı öyle geliyor Yoksa daha mı hızlı ilerliyor zaman İnsan yaşlanırken? III. Kırdım mı incittim mi birilerini? Kimleri kazandım, yitirdiklerim kimler. Kendimi yeniledim mi yazdıklarımda? Yeniden düşünmeliyim Dostluklarımı, ilişkilerimi Dağınık yatağım,mutsuz yatağım Çoğalttım mı eksiklerimi? Gözlerim çocukluk fotoğraflarında mı kaldı Yitirdim mi yoksa masumiyetimi? Borçlarımı ödedim mi? Doğru seçtim mi soruların fiillerini? Tırnaklarım kesilmiş, dişlerim fırçalanmış, saçlarım taranmış, giysilerim ütülü, odam düzenli mi? Ödünç aldığım kitapları geri verdim mi? Geri verdim mi aldıklarımı: Aşkları, dostlukları, sevgileri, güvenleri, bağları Kitaplara, sayfalara, satırlara borcumu ödedim mi? Yokladım mı duygularımı Hala sevebiliyor muyum insanları? Ovmalı gümüşleri, bakırlarımı; cila geçmeli ahşaplarıma Ovmalı umutları Saklı tutmalı gelecek inancını, yarınları eksik etmemeli ağzımızdan Hançer kıvamındaki o karamizah tadını Şimdi oturup uzun bir hasretlik mektubu yazmalıyım Yavuz'a Sonra köşe başından bir demet çiçek alıp öyle başlamalıyım akşama Yeni bir yıla Ama nedense herşeyin tadı dağılıyor ağzımda Bir sap çiçek mi taşısam yoksa ağzımın kıyısında Aydınlık rengi vursun diye gözlerimdeki buluta IV. Ey uzak akrabalarım, üvey aşklarım Mevsim sonu dostlarım, işporta malı ayrılıklar Arkadaş ölümleri, dost hançerleri, talan ettiğimiz zulalar Gece telefonları, ıssız konuşmalar Mağrur incelikler, vurgun yemiş ilişkiler Bırakılmış mektuplar Ve yurdumun her karış toprağında tefrika edilen karanlık Ey hayatıma girenler ve çıkanlar Uçurum duygusuyla yaşadığımız hayat ey O kadar çok anlattım ki Kendime kaldım anlatmaktan... Bunaldım kendisiyle boğuşmasını Başkalarında çözmeye çalışan insanlardan Usandım sözcük oynamalarından, tılsımlı sıfatlardan, Ofset duyarlılıklardan Kaç zamandır bir ermiş dinginliği havalandırıyor dizelerime açılan pencereleri, Durup bakıyorum akşam sularında zaman kavramlarına, Zamanı düşünüyorum;koyuluyorum Anlamını yitiriyor "şimdiki zaman"ın boşyüceliği,tarihin unutkan sayfalarındaki mürekkep lekeleri İşimin başına dönüyorum içimde ıssız bir gönül erinci Kaç zamandır duru, yalın, çalışkan, iyi insanlar özlüyorum "içtenliğin" yada "dünya görüşünün" kirletmediği Kendime bir yeni yıl kartı yazarak bunları diliyorum. V. Sabahları açık penceremin soluduğu kent Nabzında yüzyılın dağınık sancısı Dumanı üzerinde tüten yıkıntılar Hangi anlamı kuşanabilir şimdi yeni bir yıl Umutsuzluk sözlüğünden karşılıklar aranırken hayata Hangi söküğünü dikebilir bu yaralı kuşak Hangi yüreğe öğretilebilir unutmak! Aranıp duruyorum adresini yitirdiğim insanları Vitrin camlarına yansıyan yüzlerde Bilmiyorum kalmış mıdır adresini yüzlerinde taşıyan insanlar Hala bir umut var mıdır Çıkmaz bir sokağa benzeyen bu avare avunması vitrinlerde.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Bu forumda bir melek varsa gerçekten onu adı İLYADA... Canım İlyada'cığım yeni yılın kutlu olsun... Gönlün ne dilerse Allah onu nasip etsin... Mutlu Yıllar... Aşk Rengi Zarflar Mektuplar gelir gider pulsuz damgasız sevgi mi yüklüdür sitem mi bilinmez paylaşılır durmadan gözgözü görmez hergün görüşülse de mektuplar gider gelir pulsuz damgasız onsuz edilmez hasan hüseyin yalvaç O güzel gözlerinin , güzel bakışı beni melek görmüş sadece Dilerim herşey istediğin gibi gider hayatında HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM Seni, anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, ***** yalana. Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza, Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamlardan, Bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... Ahmed Arif Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Egzorsist yakışıklı kardeşim benim, karakartalım seninde yeni yılın kutlu olsun mutlu yıllar Sensizliğin Ertesi Şimdi saat sensizliğin ertesi Alışmaya çalışıyorum yokluğuna; Yokluğun içimde büyük bir ürperti. İki damla yaş gözümde Sanki, sanki seni çağırırcasına Alışmışım bir tanem Olmuyor, olmuyor sensiz! Yapamıyorum Bir görsen şu halimi Aşkın aldı götürdü bütün benliğimi. Karşımda duran ayna bile, Bana, bana yalnız sensizliği yansıtıyor. Anla bir tanem seviyorum Söyle var mı daha ötesi? Sensizlik ölüm bana! Şimdi saat yokluğun ertesi Kahrediyor bu ayrılık içimi. Nefeslerin kesik kesik olmuş; İçimi çekercesine, Sanki, sanki her nefes alışımda sensizliği soluyorum. Olmuyor, olmuyor! Yapamıyorum sensiz. Göz yaşlarımla boğmaya çalışıyorum kendimi Ya sen, ya hiç dercesine. Anla bir tanem seviyorum, Ölesiye, ölesiye seviyorum, Söyle, var mı daha ötesi? Şimdi saat, ayrılığın ertesi Sensizlik büyük bir alev oldu içimde Ya sen söndürürsün bu alevi, Ya ölüm! Şimdi içimde kalan korku Bir Allah, birde sensizliğin korkusu! Anla bir tanem her şeyden vazgeçerim, Ama senden asla! Artık tek bir şey diyeceğim: Ya sen, ya sensizlik, Sensizlik ölüm bana! Murat Ak sağol canım ablacım çok teşekkür ederim şiir ve resim için.. iyi ki varsın bende buradan tüm turkish-media ailesinin ve burdaki tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum umarım yeni yılda keşke dediğiniz herşey sizin olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 umarım 2008 yılı herkes için çok uğurlu bir yıl olur.. 2007 bana çok uğursuz geldi. hatırlamak dahi istemediğim olaylar yaşadım. inşallah sevdiklerim, ve sizler için güzel bir yıl olur.. umarım 2008'de geride kalan günlerini unutturacak kadar güzel anlar yaşarsın... mutlu yıllar... Herkese merhaba.Yılın son günlerinde, bende sizlerin arasına katıldım.Yeni yılınızı kutluyor,sağlıklar,güzellikler temenni ediyorum. hoşgeldin, mutlu yıllar yaf gözden uzak gönülden de uzak olurmuş harbiden baksana adımız yok........... zaten yeni yılın benim için bi anlamıda yok...................... o kadar uzak kalma arkadaşım sende kaybuluyorsunuz ortadan bulamıyoruz sizi yeni olan herşey güzeldir ya böyle bakmayın illaki tarih değişecek zaten temennimizde bundan yana iyi bir yıl olsun diliyoruz... mutlu yıllar made in turkey bu konuda yalnız değilsin,yeni yıla girmek benim için sabah uyandığımda yeni bir hayata başlamak olmuyor..kaldığı yerden aynı hayat devam edıyor değişen sadece sonundaki 7 rakamı işte öyle.. yeni yıla giriyoruz diye sihirli değnekle değişmeyecek yaşantımız bunu hepimiz biliyoruz zaten temenni ediyoruz sadece... ne olmasını bekliyordun sedoşum, 7'den 8'e geçince uzay çağımı başlayacak kıs pek memnun olmamışsın anlaşılan kutlamadan napalım herkesi memnun etmek imkansız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Sevgili Gloria umarım yeni yıl senin ve sevdiklerin için güzel bir yıl olur... mutlu yıllar arkadaşım... mavi olmayan gökyüzü, sanada mutlu yıllar... zedan oğlum evladım nerelerdesin, mutlu yıllar diliyorum... Suheda arkadaşım sana ve sevdiklerine de mutlu yıllar diliyorum... Bozan arkadaş yeni yılın kutlu olsun... Marcus mutlu yıllar arkadaşım... Asker arkadaşlarımız Jön ve Sandsa da mutlu yıllar diliyorum hayırlı teskereler alırlar inşallah 2008'de... Cyrano mutlu yıllar dilerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Efendi Türkler mutlu yıllar arkadaşım Demirefe mutlu yıllar arkadaşım Dinazor mutlu yıllar diliyorum Odris mutlu yıllar arkadaşım Godzilla mutlu yıllar arkadaşım hocam mutlu yıllar diliyorum gene kayıpsın İpek mutlu yıllar arkadaşım jhonywalker mutlu yıllar arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Sevgili Muki, seni tanıyordum ama 2007'de daha yakınen tanımak kısmet oldu sen tanıdığım en iyi niyetli insanlardan birisin, içinde taşıdığın kalp sana hep güzel şeyler yapmak için yol gösteriyor, kendin için olduğu kadar başka insanlar içinde çaba gösteriyorsun keşke çoğumuz böyle olabilseydik... mutlu yıllar arkadaşım, çok çok mutlu ol... sevgiyle kal... iyi seneler... yersoy, arkadaşım mutlu yıllar diliyorum... 4mevsim mutlu yıllar diliyorum fft mutlu yıllar diliyorum abraham mutlu yıllar diliyorum sarıgöl mutlu yıllar diliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 yeni yıla giriyoruz diye sihirli değnekle değişmeyecek yaşantımız bunu hepimiz biliyoruz zaten temenni ediyoruz sadece... ne olmasını bekliyordun sedoşum, 7'den 8'e geçince uzay çağımı başlayacak kıs pek memnun olmamışsın anlaşılan kutlamadan napalım herkesi memnun etmek imkansız yok ben sabah kalktığımda uçan bısıklet görmek istıyorum,malum uçan araba pahalı olur memnun oldum tabıkı kutlamandan,sadece rakam değişimi benım için bişey ıfade etmıyor,yıne hayat devam edıcek..belkı çok yakın olduğum birinin çok acı çekıyor olması bana yenı bır yıl hazzı vermıcekdır sebeb bu işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 yok ben sabah kalktığımda uçan bısıklet görmek istıyorum,malum uçan araba pahalı olur memnun oldum tabıkı kutlamandan,sadece rakam değişimi benım için bişey ıfade etmıyor,yıne hayat devam edıcek..belkı çok yakın olduğum birinin çok acı çekıyor olması bana yenı bır yıl hazzı vermıcekdır sebeb bu işte ben sana uçan bir at göndericem bitanem ne renk olsun gerçi samanda pahalandı ama ardık idare edersin bu yıl içinde o kadar kötü haber duydum, o kadar çok acı çeken insana tanık oldum ki seni anlıyorum... ama insanın ekmeği umut ve umut hep yeni beklentilerde gizleniyor... acı çeken yakınına Allah yardımcı olsun, dilerim... tekrar mutlu yıllar sedoşum, ne demişti Sertab ablamız, bana yeni bir ben lazım... Lucifer mutlu yıllar Melkor mutlu yıllar Spices mutlu yıllar Güzelyaz mutlu yıllar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 aça mutlu yıllar kedim gelincik mutlu yıllar aysum mutlu yıllar meleğim redblack mutlu yıllar (nerelerdesin) murti san mutlu yıllar (sende kayıpsın) erdalaktaş mutlu yıllar freyja mutlu yıllar cloud mutlu yıllar admin mutlu yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.