Misafir 4mevsim Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 alman akademik değişim servisi DAAD zekat ve sadakanın yoksulluğu önlemede üstlendiği rolu araştırmak için bir çalşma başlattı..DAAD avusturalya ve almanya gibi ülkelerde sosyal güvenliğin yoksulluğu önlemede yeterli olmadığı iddiasından hareket edecek... Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Boşuna uğraşmasınlar, gelsinler benim yanıma zekatın ne olduğunu öğreteyim Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 alman akademik değişim servisi DAAD zekat ve sadakanın yoksulluğu önlemede üstlendiği rolu araştırmak için bir çalşma başlattı..DAAD avusturalya ve almanya gibi ülkelerde sosyal güvenliğin yoksulluğu önlemede yeterli olmadığı iddiasından hareket edecek... Doğru mu okudum... Almanya mı? E, Batı Almanlar zaten 1991 den beri Dayanışma Parası adı altında kalkınma parası ödüyorlar eski Doğu Almanya'ya. Bir de bu para 1. Temmuz 1991'den 30. Temmuz 1992'ye kadar ödenecekti, ama daha hala ödeyip duruyorlar batıdakiler ve mahkemeler bununla ilgileniyorlar. Yani demek istediğim Almanlar -siz zekaat veya sadaka deyin, onlar dayanışma parası desinler- ödeyip duruyorlar ama değişen bir şey yok... Bizde değişen bir şey olmadığı gibi... Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Boşuna uğraşmasınlar, gelsinler benim yanıma zekatın ne olduğunu öğreteyim "SECİYE" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.