Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 TESEV raporundan önce TESEV'in ne oldugu kimlerin parasiyla kimlerle birlikte ve kimlere karsi calistiginida yazmis olsaydiniz size gercekten objektif bir gözle bakabilirdim ama maalesef diger konularda oldugu gibi yine Kürt konusuna dalmis dolayisiyla TESEV'i gecistirmissiniz.. . . saygilarla Bırakalım TESEV'i o zaman,bizim yazdıklarımızı dinleyecek misiniz? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 STOCKHOLM KÜRT KONFERANSI-KÜRT POLITIK MANIFESTOSU'ndan alinti ve Türkiyede gündemde turulmaya calisilan Kürt sorunu iddiasini gercek yüzü:. . . Lozan'i degilde Sevr'i baz alanlarin kendilerine karsi olanlari irkcilikla suclamalarinin sirri anlasilmistir. saygilarla Önemli tespitlerde bulunmuşssunuz ama Politika,siz olayı bu tespitlerle bir Kürdistan hayali ile kendinizce bitirmişsiniz.Ne yani;tüm sorunlar Kürdistan için mi?İnanın ki;bunu yapmak çok zor olmaz Kürt halkı isterse,inanın!Eğer hala Kürtler bu ülke de ise bu sadece o halkın herşeye rağmen bölünmezliğe olan inancındandır. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Zor olmazmi diyorsunuz,baya bir iddialisiniz yani. Eh zaten sartlar o tarafa dogru gidiyor,bakariz kolaymi olur zormu diye. saygilarla Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Malumunuz TRT 24 saat kesintisiz kürtçe yayın yapan bir kanal açıyor önümüzdeki günlerde normal yayın akışına başlanacak.. Ülkemizde ki büyüüükk kürt sorununun !!! en önemli sorunu olan dil çözüme kavuşuyor galiba...dilimiz, dilimiz diye tutturanlara duyrulur,bakalım sırada hangi istek var yerine getirilecek? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Malumunuz TRT 24 saat kesintisiz kürtçe yayın yapan bir kanal açıyor önümüzdeki günlerde normal yayın akışına başlanacak..Ülkemizde ki büyüüükk kürt sorununun !!! en önemli sorunu olan dil çözüme kavuşuyor galiba...dilimiz, dilimiz diye tutturanlara duyrulur,bakalım sırada hangi istek var yerine getirilecek? Olsa olsa,eyalet sistemine gecis.Yani kendi kendini yönetme hakki,ilkokul besinci siniftaki cocuga da sorsaniz o bile Kürtcülükle ugrasanlarin amaclarinin neler oldugunu tek tek söyler,cünkü bu adamlar saklamiyorlar ne istediklerini,cobansiz bir de köy bulmuslar.Bakmayin onlarin yaa biz ayrilmak istemiyoruz falan filan sözlerine,onlar yüzyildan beri ayrilmanin savasini veriyorlar ama yemiyor bir türlü,simdi ise ortami puslu buldular,nasil olsa AB ve kendilerini aydin ilan edenler onlardan yana. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Zor olmazmi diyorsunuz,baya bir iddialisiniz yani. Eh zaten sartlar o tarafa dogru gidiyor,bakariz kolaymi olur zormu diye. saygilarla Evet,dediğimin arkasındayım.İnanın ki Kürt halkı isteseydi bunu;şimdi bunlar konuşulmazdı.Hiç düşündünüz mü;bir zamanlar devlet isteyen PKK sonra neden sadece demokratik haklar dedi?Bir kere düşünün! Korkmayın,korkmak çözümsüzlüktür. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Malumunuz TRT 24 saat kesintisiz kürtçe yayın yapan bir kanal açıyor önümüzdeki günlerde normal yayın akışına başlanacak..Ülkemizde ki büyüüükk kürt sorununun !!! en önemli sorunu olan dil çözüme kavuşuyor galiba...dilimiz, dilimiz diye tutturanlara duyrulur,bakalım sırada hangi istek var yerine getirilecek? Ah,Suheda keşke biraz da olsa empati kurabilseydiniz inanın ki kızmıyorum;sadece üzülüyorum bu taşınan zihniyetlere...ne kadar basit değil mi;o halkı düşünmüyorsanız,yaşananları düşünmüyorsanız şehitlerin sayısına bakın! Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 ben Gandhi yok dedim;çünkü o kadar cesur ve yürekli kimse yok şu an ki siyasi arenamızda.Bağımsız Türkiye,ekonomik ve siyasal,kendine yeten bir Türkiye;işte bunun için Gandhi! Torun Gandi'den Atatürk yorumu Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin siyasi ve ruhani lideri Mahatma Gandhi'nin torunu Sumitra Gandhi Kulkarni, ''Belki üzerinden 80 yıl gibi bir süre geçti ama ben Atatürk'ün yaptığı devrimleri sizlere baktığımda görebiliyorum. Atatürk gibi bir lideriniz olduğu için sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum'' dedi. Kulkarni, eşi Gajanan Raghunath Kulkarni ve Swami Vivekananda Yoga Üniversitesinin Uluslararası Koordinatörü N.V. Raghuram ile TED Ankara Koleji'nde öğrencilere konferans verdi. Kulkarni, Türkiye'ye ilk kez geldiğini ancak hemen birçok dost bulduğunu ifade etti. Türk insanının kendisini ''sevgi yağmuruna tuttuğunu'' belirten Kulkarni, ''O kadar yüce gönüllü insanlarla karşı karşıya geldik ki burada, doğu ile batı kültürünü harmanlayıp daha güzel seviyeleri çıkaracak bir kültür var'' dedi. Sumitra Gandhi Kulkarni, 8 yaşındayken Atatürk'ün ismini bildiğini, onun ''bir gecede Türkiye'yi ne kadar dönüştürebildiği ile şapka, kılık-kıyafet ve harf devrimleri''nden haberdar olduğunu anlattı. ''Dün Anıtkabir'i ziyaret ettik. Orası bir tapınak değil ama benim gibi insanlara güzel fikirler verecek devrimsel bir mekan'' diyen Kulkarni, Hindistan'ın Gandhi, Türkiye'nin Atatürk gibi büyük bir lidere sahip olduğu için çok şanslı olduğunu vurguladı. Kulkarni,şöyle devam etti: ''Belki üzerinden 80 yıl gibi bir süre geçti ama ben Atatürk'ün yaptığı devrimleri sizlere baktığımda görebiliyorum. Atatürk gibi bir lideriniz olduğu için sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Hepiniz Atatürk'e saygı ve şükranlarınızı sunmalısınız çünkü sizleri siz yapan o.'' Kulkarni, konuşmasını ''Atatürk ve dedem tanışsalardı, yakın iyi dost olurlardı, bu benim kendi hissiyatım'' diyerek bitirdi. Swami Vivekananda Yoga Üniversitesinin Uluslararası Koordinatörü Raghuram da yoga felsefesi hakkında bilgi verdi. ( cafesiyaset ) Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Evet,dediğimin arkasındayım.İnanın ki Kürt halkı isteseydi bunu;şimdi bunlar konuşulmazdı.Hiç düşündünüz mü;bir zamanlar devlet isteyen PKK sonra neden sadece demokratik haklar dedi?Bir kere düşünün! Korkmayın,korkmak çözümsüzlüktür. Bazen yazdiginiz yazilarinizda acaba bu mavi mi diye sormadan edemiyorum kendime,cünkü cok tutarsiz oluyorsunuz. Bakin demissiniz ki "Kürt halki isteseydi"sayin Mavi birseyin istenmesi ile gerceklesmesi arasinda o kadar farkli boyutlar var ki. Kürt halki birilerinin dedigi gibi saf bir toplum degildir,ve neyi isteyip istemeyecegini de bilen bir topumdur.Eger Kürt halki isteseydi ne olacagini hic düsündünz mü bunu yazarken.Kim kaybedecekti kim kazanacakti diye sordunuz mu kendinize? Kürt halki isteseydi de devlet kuramazdi,siz heralde Irak ile Türkiye'yi karistirdiniz ve sandiniz ki Türk ordusuda ülkesini Amerikanin eline birakip aynen Iraktaki gibi bir duruma gelinir.Iste PKK nin ve Kürdistan isteyenlerin yanlisida buradadir.PKK neden devlet isteginden vazgecmiste DEMOKRATIK HAKLARA dönmüs,gercekten güldüm sagolun.PKK elinden gelse birakin Kürdistani Türkiyeyi isgal eder.Elinden gelmeyecegini Türkiyenin asla taviz vermeyecegini anlamasaydi PKK asla geri adim atmazdi,yani siz PKK nin geri adim atmasini Kürt toplumunami bagladiniz yoksa?Yapmayin gercekten ütopya bile bu kadar ütopik olmamistir. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Torun Gandi'den Atatürk yorumu Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin siyasi ve ruhani lideri Mahatma Gandhi'nin torunu Sumitra Gandhi Kulkarni, ''Belki üzerinden 80 yıl gibi bir süre geçti ama ben Atatürk'ün yaptığı devrimleri sizlere baktığımda görebiliyorum. Atatürk gibi bir lideriniz olduğu için sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum'' dedi. Kulkarni, eşi Gajanan Raghunath Kulkarni ve Swami Vivekananda Yoga Üniversitesinin Uluslararası Koordinatörü N.V. Raghuram ile TED Ankara Koleji'nde öğrencilere konferans verdi. Kulkarni, Türkiye'ye ilk kez geldiğini ancak hemen birçok dost bulduğunu ifade etti. Türk insanının kendisini ''sevgi yağmuruna tuttuğunu'' belirten Kulkarni, ''O kadar yüce gönüllü insanlarla karşı karşıya geldik ki burada, doğu ile batı kültürünü harmanlayıp daha güzel seviyeleri çıkaracak bir kültür var'' dedi. Sumitra Gandhi Kulkarni, 8 yaşındayken Atatürk'ün ismini bildiğini, onun ''bir gecede Türkiye'yi ne kadar dönüştürebildiği ile şapka, kılık-kıyafet ve harf devrimleri''nden haberdar olduğunu anlattı. ''Dün Anıtkabir'i ziyaret ettik. Orası bir tapınak değil ama benim gibi insanlara güzel fikirler verecek devrimsel bir mekan'' diyen Kulkarni, Hindistan'ın Gandhi, Türkiye'nin Atatürk gibi büyük bir lidere sahip olduğu için çok şanslı olduğunu vurguladı. Kulkarni,şöyle devam etti: ''Belki üzerinden 80 yıl gibi bir süre geçti ama ben Atatürk'ün yaptığı devrimleri sizlere baktığımda görebiliyorum. Atatürk gibi bir lideriniz olduğu için sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Hepiniz Atatürk'e saygı ve şükranlarınızı sunmalısınız çünkü sizleri siz yapan o.'' Kulkarni, konuşmasını ''Atatürk ve dedem tanışsalardı, yakın iyi dost olurlardı, bu benim kendi hissiyatım'' diyerek bitirdi. Swami Vivekananda Yoga Üniversitesinin Uluslararası Koordinatörü Raghuram da yoga felsefesi hakkında bilgi verdi. ( cafesiyaset ) Evet,şimdi anlamam gereken ne? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Ne anlamaniz gerekir sayin Mavi?hmm,örnegin,Türkiye'nin sinirlari degistirilemez manasi cikarmi acaba o yazidan,veya Devrimler cagdas Türkiye icin yapilmisti anlamida olabilir.Veyahutta,"Ne mutlu Türk'üm diyene"sözcügünü,örnegin bir Irakli "Ne mutlu Irakliyim diyene"diyemiyorsa cok aci birsey,anlamida cikabilir bundan.Ama en dogrusunu Hintli söylemis zaten;Atatürk gibi bir öndere sahip olabilmek büyük bir sereftir. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2008 Ne anlamaniz gerekir sayin Mavi?hmm,örnegin,Türkiye'nin sinirlari degistirilemez manasi cikarmi acaba o yazidan,veya Devrimler cagdas Türkiye icin yapilmisti anlamida olabilir.Veyahutta,"Ne mutlu Türk'üm diyene"sözcügünü,örnegin bir Irakli "Ne mutlu Irakliyim diyene"diyemiyorsa cok aci birsey,anlamida cikabilir bundan.Ama en dogrusunu Hintli söylemis zaten;Atatürk gibi bir öndere sahip olabilmek büyük bir sereftir. saygilarla Ben de size soruyorum...bana anlamam gerekeni yazın bağlantı kuramadım hala yazılanlarla... Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2008 Evet,şimdi anlamam gereken ne? Sn.Mavi, anlamanız gerekeni ben mi söyleyeceğim diye kestirip atardım ama yine ben suçu kendimde görüp eğer, siz bu ülkeye Gandi gerek derken ne anlatmaya çalıştığınızı açık açık yazarsanız bir açıklama yaparım. Genç Sivillerin bu sloganı neyi ifade ediyor, bu sloganı hep kullandınız ama hiç birinde açıklamamıştınız, biz de üstünde durmamıştık daha önce. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Bazen yazdiginiz yazilarinizda acaba bu mavi mi diye sormadan edemiyorum kendime,cünkü cok tutarsiz oluyorsunuz. Bakin demissiniz ki "Kürt halki isteseydi"sayin Mavi birseyin istenmesi ile gerceklesmesi arasinda o kadar farkli boyutlar var ki. Kürt halki birilerinin dedigi gibi saf bir toplum degildir,ve neyi isteyip istemeyecegini de bilen bir topumdur.Eger Kürt halki isteseydi ne olacagini hic düsündünz mü bunu yazarken.Kim kaybedecekti kim kazanacakti diye sordunuz mu kendinize? Kürt halki isteseydi de devlet kuramazdi,siz heralde Irak ile Türkiye'yi karistirdiniz ve sandiniz ki Türk ordusuda ülkesini Amerikanin eline birakip aynen Iraktaki gibi bir duruma gelinir.Iste PKK nin ve Kürdistan isteyenlerin yanlisida buradadir.PKK neden devlet isteginden vazgecmiste DEMOKRATIK HAKLARA dönmüs,gercekten güldüm sagolun.PKK elinden gelse birakin Kürdistani Türkiyeyi isgal eder.Elinden gelmeyecegini Türkiyenin asla taviz vermeyecegini anlamasaydi PKK asla geri adim atmazdi,yani siz PKK nin geri adim atmasini Kürt toplumunami bagladiniz yoksa?Yapmayin gercekten ütopya bile bu kadar ütopik olmamistir. saygilarla Sn politika, baskalarini tutarsizlikla suclarken kendi tutarsizliginizi görmezlikten geliyorsunuz galiba. Siz bir yorumunuzda Türkiye'de Kürt irki yoktur onlar Türk irkindandir diye yaziyorsunuz, ama yukaridaki alintidanda görülecegi gibi siz "Kürt halki" ndan bahsediyorsunuz. Bu sizin tutarsizliginizin bir göstergesidir. Bir bakiyoruz Kürt halki yok diyorsunuz bir bakiyoruz varmis gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Sn politika, baskalarini tutarsizlikla suclarken kendi tutarsizliginizi görmezlikten geliyorsunuz galiba. Siz bir yorumunuzda Türkiye'de Kürt irki yoktur onlar Türk irkindandir diye yaziyorsunuz, ama yukaridaki alintidanda görülecegi gibi siz "Kürt halki" ndan bahsediyorsunuz. Bu sizin tutarsizliginizin bir göstergesidir. Bir bakiyoruz Kürt halki yok diyorsunuz bir bakiyoruz varmis gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Bakin ben size hep yazdim ki ben yazdiklarimin arkasindayim diye,siz beni tutarsiz niteleyebilirsiniz,bu benim tutarsiz oldugumu degil sizin tutarsizliktan ne anladiginizi gösterir. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Bazen yazdiginiz yazilarinizda acaba bu mavi mi diye sormadan edemiyorum kendime,cünkü cok tutarsiz oluyorsunuz. Bakin demissiniz ki "Kürt halki isteseydi"sayin Mavi birseyin istenmesi ile gerceklesmesi arasinda o kadar farkli boyutlar var ki. Kürt halki birilerinin dedigi gibi saf bir toplum degildir,ve neyi isteyip istemeyecegini de bilen bir topumdur.Eger Kürt halki isteseydi ne olacagini hic düsündünz mü bunu yazarken.Kim kaybedecekti kim kazanacakti diye sordunuz mu kendinize? Kürt halki isteseydi de devlet kuramazdi,siz heralde Irak ile Türkiye'yi karistirdiniz ve sandiniz ki Türk ordusuda ülkesini Amerikanin eline birakip aynen Iraktaki gibi bir duruma gelinir.Iste PKK nin ve Kürdistan isteyenlerin yanlisida buradadir.PKK neden devlet isteginden vazgecmiste DEMOKRATIK HAKLARA dönmüs,gercekten güldüm sagolun.PKK elinden gelse birakin Kürdistani Türkiyeyi isgal eder.Elinden gelmeyecegini Türkiyenin asla taviz vermeyecegini anlamasaydi PKK asla geri adim atmazdi,yani siz PKK nin geri adim atmasini Kürt toplumunami bagladiniz yoksa?Yapmayin gercekten ütopya bile bu kadar ütopik olmamistir. saygilarla Çelişki mi Siz teoriler üretmişsiniz,ee biraz da gözdağı Kürt'ler emin olun ki korkak değil,dediğiniz gibi saf da değiller.Eğer saf olsaydı;PKK bugün kendi iktidarını konuşurdu.Onlar,çok bedel ödediler ama halen tüm yüreklikleri ile ..."yine de Türkiye" diyorlar...aksisini siz düşünün. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Sn.Mavi, anlamanız gerekeni ben mi söyleyeceğim diye kestirip atardım ama yine ben suçu kendimde görüp eğer, siz bu ülkeye Gandi gerek derken ne anlatmaya çalıştığınızı açık açık yazarsanız bir açıklama yaparım. Genç Sivillerin bu sloganı neyi ifade ediyor, bu sloganı hep kullandınız ama hiç birinde açıklamamıştınız, biz de üstünde durmamıştık daha önce. Sadece Genç Siviler mi Gandhi diyor Bakınız,ben size ne demek istediğimi hemen yazayım Bugün Kürt sorunun en büyük nedenlerinden biri de;siyasi arenada ki tıkanıklıktır.Ne zaman ki;Ganhi gibi bir cesur çıkıpta,bazı gerçekleri tüm yüreği ile ortaya koyarsa...işte o zaman bu sorun çözülür. Siz,ne anlamışdınız... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Tekrar ediyorum,Türkiyede Kürt sorunu yoktur,Kürtlestirilmis sorunlar vardir.Sayin Mavi zaten bu Kürtlestirilmis sorunu az da olsa itiraf etti."PKK isteseydi bugün Kürt devletinini konusurdu"Bu demek oluyor ki PKK nin asil amaci Kürt devletidir ama gücü yetmedigi icin bundan simdilik kaydiyla vazgecmistir,cünkü PKK yi yönetenler Türkleri fazla tanimayan kisilerdir. Göz dagindan bahsetmis sayin Mavi,güzdagi vermeme ne gerek var ki,gercekler ortada degil mi,yani PKK kimdir ki isteseydi diyebiliyorsunuz.Ben size önce yazmistim yine yaziyorum,böyle bir amaca yönelmek Kürt toplumunun zararinadir,sakin bunu gözdagi filan diye algilamayin.Eger bugün divil halka bir zarar verilmemeye calisisliyorsa bu bizim Kürt toplumuyla bir sorunumuzun olmamasindandir,yoksa selin önünde hangi güc dayanir ki sayin mavi? saygilarla Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Ne zaman ki;Ganhi gibi bir cesur çıkıpta,bazı gerçekleri tüm yüreği ile ortaya koyarsa...işte o zaman bu sorun çözülür. Çıkacak olan bu cesur şahıs nereden çıkacak, gazeteci mi, siyasetçi mi, ordudan mı, Kürt mü, Türk mü ? Biraz daha açmanız gerekir. Gandhi ile paralellik kuramadım henüz Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Çıkacak olan bu cesur şahıs nereden çıkacak, gazeteci mi, siyasetçi mi, ordudan mı, Kürt mü, Türk mü ? Biraz daha açmanız gerekir. Gandhi ile paralellik kuramadım henüz Sayin Dogrucudavut Gandhi Turkiyeden nasil cikacak Gandhi ciksa ciksa hindistanda cikabilir .. Turkiyede ciksa ciksa bir mustafa kemal cikar diyecegim ama oda zor illaki cikacak olan kisinin turk yada kurt olmasi sartmi bu herhangi baska bir etnik kokenden biri olamazmi zira turkiyede sadece bir tek turk kurt kokenyok deyilmi bu lazda olabilir cerkezde rumda ermenide yada melezde olabilir Saygilar Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 illaki cikacak olan kisinin turk yada kurt olmasi sartmi bu herhangi baska bir etnik kokenden biri olamazmi Saygilar Olabilir tabii, ama bu saatten sonra çıkabileceğini zannetmiyorum yeni bir Mustafa Kemal'in. Sn.Yakışıklı, Gandhi saygı duyduğumuz bir şahsiyettir ama Kürt sorunu konusunda ülkemizde, onun misyonunun, kişiliğinin, mücadele tarzının yeri nedir, anlayamadım arkadaşın yazdığı tek cümleden o yüzden anlamaya çalışıyorum, siz anladıysanız Sn.Mavi'nin yazdıklarını ne olur bana da anlatın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Ben açık açık ne demek istediğimi yazdım;galiba anlatamamışım...şu an yazamayacak kadar yorgunum;umarım başka bir zaman,daha anlaşılır cümlelerle burada olurum... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Ben açık açık ne demek istediğimi yazdım;galiba anlatamamışım...şu an yazamayacak kadar yorgunum;umarım başka bir zaman,daha anlaşılır cümlelerle burada olurum... ''Önce seni görmezden gelirler, sonra alay ederler, sonra seninle savaşırlar, sonra kazanırsın.'' _____Mahatma Gandhi ... Saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Olabilir tabii, ama bu saatten sonra çıkabileceğini zannetmiyorum yeni bir Mustafa Kemal'in. Sn.Yakışıklı, Gandhi saygı duyduğumuz bir şahsiyettir ama Kürt sorunu konusunda ülkemizde, onun misyonunun, kişiliğinin, mücadele tarzının yeri nedir, anlayamadım arkadaşın yazdığı tek cümleden o yüzden anlamaya çalışıyorum, siz anladıysanız Sn.Mavi'nin yazdıklarını ne olur bana da anlatın Sayin Dogrucudavut,sayin MAVI demek istiyor ki bir gandi olsa Kürdistandaki Türk isgaline karsi sessiz direnise gecer.Yoksa Türkiye herseye rsgmen bagimsiz bir ülkedir dolayisiyla bagimsizlik savasi vermek icin bize degil olsa olsa sayin mavinin hayalideki bagimsizliga lazim olabilir Gandhi. saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Sayin Dipnot'ta isgalcilerden bahsediyor galiba! saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.