Φ Demokrasi yada hiç Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Daha düne kadar amerikayı ıraklı kürtlerle ilişki kuruyor diye yerden yere vuranlar,bugün anlık istihbarat,stratejik dost,aslanım bush nidalarıyla medyada,haber bültenlerinde bağırmaktalar,karar vermek lazım,anti emperyalistmiyiz,yoksa amerikanın ırakta yaptıklarını kıskanıyormuyuz? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bu soruyu şöyle sorsak? Barzani'ye ne oldu da Amerika ile ilişkileri zayıfladı yoksa sevgili Amerikası Kürtleri gözden çıkardı mı? Ya da buda başka bir stratejik oyun mu? Kürtlerin özellikle peşmergelerin ayaklarına giydikleri postallara varana kadar temin eden Amerika'nın çıkarları bugün neyi gözetiyor? Bazı Kürtlere ne oldu ki birden Amerikan düşmanı kesildiler? Biz Türkler olduk olası Amerika'yı sevmedik... Bunun bize yaptıkları ile alakası olduğu kadar dünyaya yaptıkları ile de alakası oldu... Çünkü biz biliyoruz ki emperyalist Amerika nereye göz dikse orayı kan gölüne çevirir... Biliyoruz ki, Amerika ancak kendi çıkarlarını düşünür... Asla dost ve müttefik olmaz bunu oynar eliyle sırtınızı sıvazlarken altınızı oyar... Biz biliyoruz ki Amerikan Emperyalizmi Ermenileri kullandığı gibi bugün Kürtleri kullanmaktadır ortadoğuda sınırları ve rejimi değişecek ülkeler arasında gösterdiği Türkiye Cumhuriyetini içeriden yıkmak için bir kısım Kürdü satın almıştır... İşi bittiğinde Saddam'a yaptığını kuklalarına yapacaktır... Vatansever Kürtleri ayrı tutuyorum ama bazı Kürtler asla Türkiye Cumhuriyetine bağlı olmamıştır Kurtuluş Mücadelesinden beri bu ülkenin parçalanmasına hizmet ettiler tarih onları unutmadı bugün ki hanileride unutmayacağız... Alıntı
Φ Demokrasi yada hiç Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Ölçüm türk veya kürt değildir,emperyalizm karşıtlığının konjöktürel değişimidir. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Ama ne yazık ki hepimizin sahip çıkmak istediği bir kimliği var vatansız kalmamış olanlar vatan kıymeti bilmezler... Madem bu ülkede artık kimlik bu kadar çok önemseniyor bir Kürdün demokratik hakları kadar bir Türk'ün demokratik haklarıda konuşulmalıdır... Amerikan emperyalizmini savunanlar Türkler olmamıştır... Amerikan emperyalizmi Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için etnik koldan Kürtleri, dini koldan tarikatleri özellikle Fethullah Gülen'i kullanmakta... Bunlar günümüzde olanlar tarihi okuduğumuzda bütün bunların nerelere ve kimlere uzandığını anlamamız o kadar zor olmuyor... Geçmişte ülkelerini İngilizlere, Fransızlara peşkeş çeken emperyalist oyuncak yobazlar bugün aynı şeyi tekrarlıyorlar ve biz diyoruz ki BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE İZLEMİŞTİK... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Amerika'nin Türkiye'ye yardim ediyormus gibi gösterilmesi tamamen AKP stratejisidir.Cünkü AKP ve Amerika arasinda BOP anlasmasi vardir.Tayyib Erdogan birseyleri kurtarmak zorundadir,bu nedenle Amerika bize yardim etti diye reklam ediliyor ve disa bagimli Türk medyasida bu reklamin canakciligini üstlenmis durumda. saygilarla Alıntı
Φ botan Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 İlk defa sayın politikaya bukadar katılıyorum Amerika bize her iyi ve şirin görünmeye kalkıştığında arkasından birşeyler çıkıyor,çok değil 1999'da öcalanı yakalayıp TÜRKİYE'ye veren amerika ozamanda ırak savasının hazırlığını düşünüyordu bence,yoksa illada bize yardım etmek istese bunu yıllardır hayli hayli yapardı amaç sadece göz boyayıp istedikleri dümeni çevirmektir. saygılarımla...... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Ben size söyliyeyim..Pazalık İRAN pazarlığıdır. Suriye önemli değildir.Ama İran er yada geç vurulacaktır. Nedenlerini bana sormayın... Karl marx ve Fredick Engels bunları çok iyi anlatmıştı.... Şimdi okuma zamanı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.