Φ sibel1 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yani şu yaşıma kadar bir çok kitap okudum da Alamut'tan alıdığım tadı başka hiçbir romandan almadım diyebilirim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yani şu yaşıma kadar bir çok kitap okudum da Alamut'tan alıdığım tadı başka hiçbir romandan almadım diyebilirim. Bi ara bu kitabı ben de okumuştum. Hatta bunu değil Hassan Sabbah ile ilgili ne var ne yok okumuştum. Güzel bi kitaptı gerçekten... Bunun dışında Polisiye gerilim sevenler için okumadıysanız Jean Christophe Grange öneririm. Kesinlikle diğer kitaplarını da okumaktan alamayacaksınız kendinizi... Umberto Eco, Gabriel Garcia Marquez benim favorilerimdir okumadığım cok az kitapları kalmıştır. Tavsiye ederim.... Ursula K. Le Guin-Mülksüzler (başucu kitabım benimmmmm) Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 - Martin Eden - Şibumi - İnci sokağı - Monte Kristo Kontu - Asimov'un Vakıf ve Robot serileri Hepsi severek okuduğum kitaplar. Asimov'un kitaplarını 2. elden zorlukla bulmuştum ama yeniden basılıyorlar, artık bulmak daha kolay. İnci sokağı da Trevanian'ın son kitabı, oldukça hoşuma gitti. Ölümünden sonra yayınlandı sanıyorum.. Alıntı
Φ kyoto Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Bi ara bu kitabı ben de okumuştum. Hatta bunu değil Hassan Sabbah ile ilgili ne var ne yok okumuştum. Güzel bi kitaptı gerçekten... Bunun dışında Polisiye gerilim sevenler için okumadıysanız Jean Christophe Grange öneririm. Kesinlikle diğer kitaplarını da okumaktan alamayacaksınız kendinizi... Umberto Eco, Gabriel Garcia Marquez benim favorilerimdir okumadığım cok az kitapları kalmıştır. Tavsiye ederim.... Ursula K. Le Guin-Mülksüzler (başucu kitabım benimmmmm) bende semerkant ı okudum harıkaydı. ayrıca bır geysanın anıları super. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.