Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 yahu o gün korkunç içtik..mezelerde yenmicek gibi değildi..ardından da balıklar falan.. Önce 70'lik; Balıklar bitti. Kesmedi tabii. Modüler ve aynı zamanda emektar garson kardeşimizden şefini çağırmasını rica ettik; 35'lik ekleyelim, mezeler kalsın, meyve bilahare... Hay haayyyy cevabını da almadık mı? Cila için insan 1 bira içer di mi? Beheeeeeeeeeeeeey, biz onu üstümüze bile dökmeyiz di mi kardeşim? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Önce 70'lik;Balıklar bitti. Kesmedi tabii. Modüler ve aynı zamanda emektar garson kardeşimizden şefini çağırmasını rica ettik; 35'lik ekleyelim, mezeler kalsın, meyve bilahare... Hay haayyyy cevabını da almadık mı? Cila için insan 1 bira içer di mi? Beheeeeeeeeeeeeey, biz onu üstümüze bile dökmeyiz di mi kardeşim? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Bu resimleri ekleyeli 8-9 ay olmuş ama bizden sonra hiç kimse buluşmamış sanırım. Ne kadar güzel bir arkadaşlık ortamındayız yarabbim. Su sızmıyor kimsenin arasından. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 pekü ya benim muhteşem anılarımla taçlanan geceyi niden ikiniz birden es geçtiniz bakiim? çok konuştum diye mi? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Biz haftada bir, bilemedin 15'de bir, hiç olmadı ayda bir kere garanti küsünce cesaret edemedim. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 küsmek demeyelim de biz ona, düzenli aralıklarla arkadaşlığımızı tazeliyoruz diyelim? olabilir mi? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Bu yaptığımız "müslüman mahallesine gavur eziyeti" kapsamında değerlendirilebilir aslında. Mazoşist miyiz, sadist miyiz, tazeleme manyağı mıyız artık çözemedim. Hakkımızda hayırlısı netekim, Allah da bizi böyle yaratmış diyerek noktayı koyuyorum. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Bu yaptığımız "müslüman mahallesine gavur eziyeti" kapsamında değerlendirilebilir aslında. Mazoşist miyiz, sadist miyiz, tazeleme manyağı mıyız artık çözemedim. Hakkımızda hayırlısı netekim, Allah da bizi böyle yaratmış diyerek noktayı koyuyorum. kimse kurmazsa ben kurarım dini bağlantıyı diyosun yani... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 kimse kurmazsa ben kurarım dini bağlantıyı diyosun yani... Hem gotik hem mistik hem de komik. 3'ü bir arada şerefsizim. Bir de Ergenekon'a atıfta bulunabilseydim en süper paragraf olacaktı zannımca. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 monşer yeni bi rakı sofrası tertiplemenin vakti gelmiş... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Masallah düsman catlatir gibisiniz,hem balik hem raki,eh elbet biz de demlenecek bir zaman buluruz,kim bilir;Belki yarin belki yarindan da yakin. Muhabbetiniz bol olsun,ama dikkat edin sahte raki icmeyin. saygilarla Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Masallah düsman catlatir gibisiniz,hem balik hem raki,eh elbet biz de demlenecek bir zaman buluruz,kim bilir;Belki yarin belki yarindan da yakin. Muhabbetiniz bol olsun,ama dikkat edin sahte raki icmeyin. saygilarla yahu bizim kapımız herkeşlere açık eğer antalya civarında iseniz ya da gelebilirseniz buyrun bekleris... size de rakı açarıs monşer... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 monşer yeni bi rakı sofrası tertiplemenin vakti gelmiş... Sayın Zebercet, sesin çok yüksek çıkıyor. Benden gençsin. Biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Küsmeye gelince, siz küsmeyi çok iyi bilirsiniz. Ama biz barışmanın sevdalısıyız, en kısa zamanda daha geniş bir restaurantta görüşmek dileğiyle. Sığmıyorum abi ben Neyzen'deki masalara... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 sizi gidi kavgaşarlar ..bir dahaki daha geniş bi yer olur tamam.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Yarasın beyler, güzel insanlar var ve bakıyorum güzelleşmiş burası. Neyse şerefe abicim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.