Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sıradışı-Premonition 2007 ilginç bir film izlemek isteyenlere..

İnanç "umut etmektir,sevgidir"Belkide bir önseziydi yaşadıkları..

Bu filmi akşam evde izledim nasıl anlatacağımı kestiremiyorum açıkcası,film gerçekten adı gibi sıradışı bir film..

Çok güzel bir hayatınız olduğunu düşünün kariyer sahibi yakışıklı sevecen bir eş iki tatlı çocuk güzel bir ev..

Bir sabah uyandığında eşinin bir trafik kazasında öldüğünü öğrenip yıkılan Linda (Sandra Bullock) ertesi sabah uyandığında kocası yaşıyordu..

Oldukça garip bir şekilde devam eden olaylar zincirinde Lindanın kendi başına verdiği mücadeleyi hayretle izliyorsunuz..

Birgün eşi ölü bir diğer gün hayatta,kendi hazırladığı bir takvim çizelgesi ile olayları çözmeye başlaması ve belkide hayatında bazı şeyleri düzeltmesi için doğan bu fırsatı oldukça akıllıca hareket ederek tamamlıyor Linda..

Filmin sonu her ne kadar beklenen bir son olmasada oldukça etkileyiciydi..

Yaşadığı bu ilginç olaylar karşısında gittiği doktordan tatmin edici cevap alamayan Linda soluğu bir kilisede kendisini rahatlatan bir söylev yapan rahibin yanında alıyor (Neredeyse tüm Amerikan filmlerinde bu tarz dini motif işleniyor)

Konusu drama-gerilim olan bu film çok güzel izlemenizi tavsiye ediyorum..

Filmin Künyesi

SIRADIŞI

Orjinal Adı: Premonition

Yönetmen: Mennan Yapo

Oyuncular: Sandra Bullock, Julian McMahon, Nia Long, Kate Nelligan, Amber Valletta, Peter Stormare

Tür: Drama - Gerilim

Yapım: 2007 - ABD

Linda ve Jim, uyumlu giden evlilikleri ile mutlu bir çifttir. Fakat bu mutluluk, çok da uzun sürmeyecektir. Linda, kocasının bir trafik kazasında öldüğünü bildiren haberi duyunca bütün hayatı başına yıkılır. Ama bu durum çok da uzun sürmeyecektir. Çünkü ertesi gün kocası, hiçbir şey olmamışçasına geri döner.

Acaba bütün bu olanlar bir yanılsamadan mı ibarettir, yoksa bir önsezi midir? Linda, belki de olacakları önceden hissedebilen bir önseziye sahiptir. Bunun farkına varması ile başına gelecek bu trajediden kaçınmak için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışacaktır.alıntı

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben bu filmi pek begenemedim ne yalan söyleyeyim... Üstelik sıradışı da değil, aksine sıradan bir filmmiş gibi geldi bana...

Filmin yönetmeni Türk asıllı Mennan Yapo, isteyen Türk asıllı bir yönetmeni Hollywood'da desteklemek ve görmeye devam etmek için tabii yine de filmi izleyebilir.

Bu arada filmin afişi gerçekten de güzeldi :)

264187cs8.jpg

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Filmi dün izledim...

Film aslında mantıken kendini en son sahnesinde yok ediyor...

Sonuna kadar güzel götürüyorlar ama son sahnede olmayacak olayları çarpık ve basite indirgeyerek filmide mahfetmişler...

Ama genede seyredilebilir bir film diyorum...

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.