Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Günlerdir,Türkiye'de farkli bir konu gündemde tutuluyor ve halkimizin beyni yikanarak*Dagda teröre karismamis olanlari kurtarmak icin*onlarin analarinin yanina dönmelerine katkida bulunmak istiyoruz anlaminda bir söylenti dolasiyor.Dün *Al ananida git*diyenler simdide*Ananin yanina gel*diyorlar.Halbuki birisi ciftci evladi digeri ise bölücü terörist.aradaki farki iyi bilmek gerekir.

Genel Kurmay'inda vurguladigi gibi teröristler meclistedir, tüm gayretleri ile BASBAKAN Erdogan ve Partisindeki PKK li milletvekillerinin calismalarinida kendilerine destek alarak PKK nin lider kadrosuna AF cikarttirma cabasindadirlar.Yani böyle bir af da Teröristbasi ve Imrali turisti Öcalan'da serbest kalacaktir.Basbakan,biz affi ilk düsünen degiliz derken kendi kendini yalanladigini unutmaktadir,aslinda bugün söyledigini yarin inkar eden veya ceviren bir yapisi oldugunu biliyoruz bu nedenle onun Allah bir demesi bile gercek degildir.

Cok iyi biliyoruz ki AB özellikle Fransa ve Ingiltere,kismende olsa Almanya PKK yi desteklemektedir.Bu destege Danimarka,Belcika ve Yunanistanda dahildir.Erdogan,AB ve ABD nin sözünden cikmadigi icin ve partisinin misyonu geregi PKK icin af cikarmaktan asla geri adim atmayacaktir.Erdogan'in amaclarindan birisi Türkiye'deki üniter yapiyi bozmaktir,ikincisi ise Laikligi rafa kaldirip Islam Cumhuriyetinin temellerini atmaktir.Bu konuda en büyük destegi ABD den almaktadir.ABD nin cikarlari Erdogan icin hayati bir konumdadir,Cünkü ABD nin stratejisi amacina ulastikca Erdogan'in oynadigi zemin daha saglam olacaktir.Amerikanin cikarlari icin,Kibris'ta tavizler verildi,Denktas alasagi edildi.Amerikanin cikarlari icin,Iraktaki Kirmizi cizgilerimizin üzeri cizildi.Amerikanin cikarlari icin Atatürk ilke ve inkilablari tukaka edildi.Dogu ve Güneydogu sinirlarimizi dolayisiyla Lozanda cizilmis olan sinirlarimizi ve bagimsizligimizi tanimayan bir Amerika ile buna ragmen bukadar icli disli olmanin anlami ne olabilir?Bunu bilmek icin kahin olmaya gerek varmi?

WASHINGTON-BRÜKSEL-ERBIL HATTINDA PISIRILEN KONU PKK YA AF KONUSUDUR.Ascibasi ABD nin yardimcilari kimler acaba dersiniz??

saygilarla

Gönderi tarihi:

Genel Kurmay baskaninin PKK mecliste demesine büyük bir saldiri baslatildi,AKP nin DTP nin Büyükanit'a saldirmasini önemsemiyorum cünkü saldirmak onlarin görev alanlari dahilindedir,ama MHP nin saldirisi beni sasirtti.Ben MHPyi ne yalan söyleyeyim PKK nin karsisinda bilirdim,ve hatta bu forumda mhp-pkk iliskisinede karsi cikmistim.Yanilmisim,onu yazan arkadasdan özür diliyorum.

MHP Büyükanit'in istifasini istiyor nedenide PKK legallesti demesi!

Dikkat edin bir parca,birgün PKK karsiti birgün PKK yanlisi olacaginiza kimliginizi acik acik belli edin.

Yalanmi söylemis Büyükanit;PKK nin sözcüleri mecliste degilmi?Onlar bizim kardesimizdir biz kendi kendimizi inkar edemeyiz diyenler mecliste degilmi.Peki madem bunlar mecliste ise PKK legallesmis olmuyormu?,Büyükanit'mi legallestirdi PKK yi yoksa siz onlari o mecliste kabul ederekmi legallestirdiniz.Birakin artik ikili oynamayi,adam gibi siyaset yapin yapamiyorsaniz gidin cetelerinizin basinda basbugluk yapin.

Dengir Mir Mehmet Firat,kim oldugu bilinen bir AKP fonksiyoneri,*Ben Mecliste pkk yi görmedim *diyor.Görsende inkar edersin sen,heralde var diyecek halin yok,amaciniz zaten o degilmi,yok desen ne yazar var desen ne yazar.PKK meclistedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Düsmanimin dostu düsmanimdir,söylemi sanki tarihte kalmis *Düsmanimin dostu dostumdur*sekline dönüstürülmüs AKP ile.

Buna en uygun yaziyi yazan yazar hakli degilmi?

*......PKK düsmanimizsa,onun dostu AB dostumuz olamaz,

PKK ile mücadele ediyorum diyen hükümet AB'ci olamaz,

AB'ciyim diyen hükümet PKK ile mücadele etmez,edemez,etmesi mümkün degildir,

Ölümüne AB ile kanka olan AKP hükümetinin PKK diye bir derdide yoktur.Olamaz,olmadigi ayan -beyan ortadadir.

Dostunu düsmanini tanimayan milletler iflah olmaz,

Islam dünyasina bakarsaniz bunu görürsünüz!*

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sinir ötesi harekat icin tezkere cikarmamak icin direnen AKP degilmiydi?

Tezkereyi cikartip,AB den ABD den emir bekleyen AKP degilmiydi.

Hic bir ise yaramayan *eve dönüs*yasasini adini degistirerek yeniden hayata gecirmeye calisan AKP degilmi?

Bu ülkede Kürt sorunu vardir diyen AKP degilmiydi?

*Ne mutlu Türk*üm diyene*dersen onlarda cikar *Ne mutlu Kürt'üm diyene*derler,diyen AKP degilmiydi?

Herkesin etnik kimligi olmali,üst kimlik Türkiyeli kimligi olmali diyen AKP degilmiydi?

Kirmizi bültenle aranan PKK lilari barindiran Avrupa ülkeleri birlesmeye calisan AKP degilmi?

Dün AB icin *HRISTIYAN KLÜBÜ*diyenLER SIMDIKI AKP liler ve Cumhurbaskani degilmiydi?

Dün AB nin dayatmalarina *Bölmeye calisiyorlar* diyen AKP ve Cumhurbaskani degilmiydi?

CIA nin sefi FÜLLER ile gizlice konusan simdiki Cumhurbaskani degilmiydi?

Peki eger AKP bunlari yapti ise simdi onun PKK ile mücadele ettigine inaníyormusunuz.PKK ile mücadele etse idi,hem kendi bünyesindeki PKK lilari barindirirmiydi hemde PKK uzantilarini meclise sokarmiydi?

TABIIKI HAYIR!

AKP düsmanimizin dostlari ile dost olmustur.Bunun ne anlama geldigini bilmek icin kahin olmak gerekiyormu?

HAYIR! HAYIR! HAYIR!!!

saygilarla

Dünyani bütün ülkelerinde asker yeri geldiginde kendisine verilmis olan anayasal hakkini kullanarak secilmislere görüsünü bildirir,bu nedense bizim ülkemizde hep asker siyasete karisti hezeyanlarinida beraberinde getirmistir.Ben bir basbakanin asilmasina tabiiki karsiyim ama o günkü yönetimin ihanetini askerin verdigi idam kararlari ile ortadan kaldiramazsiniz.Ikiside olmamasi gereken durumlardi.

Amerika dünyanin en güclü süper devleti olmasina ragmen baskan BUSH Pentagonun sözünden disari cikamaz,Ama bunu hicbir Amerikan gazeteside yazmaz,cünkü ülke cikarlari bazi seylerin reklamini yaptirmayacaK KADAR ÖNEMLIDIR.

Hem nedir bu secilmislere atanmislar laf söyleyemez carpitmalari.Ne diyor atanmislar?PKK meclistedir.Demesinmi?Kim secti DTP yi PKK lilar degilmi?Neden gocunuyorsunuz bundan,demokraside bölücülük varmiki onlar mecliste bölücülük yapabiliyorlar.

Ne demis atanmislar?Atatürk ilke ve inkilablarindan taviz verilemez.Yanlismi söyledi yoksa siyasetemi karisti bunu söylemekle asker.

Bu ülkede *Halk böyle istedi böyle yapariz zihniyetine kimse izin vermez*halkin iradesi siyasetciye ülkeyi yoketme hakkini vermez,böyle birseye kalkistiginda atanmislardan cevabini alir.Yoksa almamasimi gerekirdi,eger sizin demokrasi anlayisiniz bu ise yanlis bir anlayis,Demokrasi ülkeyi bölme dagitma degildir.Halkin cogunlugunun verdigi karar herzaman dogru karar degildir.Demokrasiyi kendilerine göre yorumlayanlar genelde malum kesimlerdir.Cikarlarina ters geldigi zaman hemen demokrat olurlar.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.