Φ derya_46 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 iyi günler arkdaşlar aranıza yeni katıldım sizden bir konuda ve önemli bir konuda yardım istiyorum ben 18 yaşında bir kızım geçen gün nişanlımla sevişirken galiba biraz abarttık ve sürtünme yoluyla sevişirken bi acı duydum ve yarım saat sonra kan falan geldi kilotumda kan gördüm arkadaşlar benim kızlığım bozulmuş olabilir ama bunu nişanlıma söyleyemem çok üzülür yada yanlış anlayabilir. sizden ricam evlenmeme çok az kaldı bu sorunu nasıl çözebilirim ilk gece onu nasıl kandırabilirim yani kızlık bozulmamış gibi kan getirebilirim yada kan gibi bişey işte onun inanması ve bizim buralardaki çarşaf bekleme olayının üzerimde verdiği psikolojik rahatsızlıklar oluştu yani evet cevaplar bekliyorum ilk gece birleşmemizde nasıl kan getirebilirim yada kan gibi bişey kısacası ilk gecede bir defalık kandırma yollarını bekliyorum sizden
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 yazdıklarınız gerçekmi bilemiyorum ama kimse kimseyi kandıramaz,ancak kandırdığını sanır.şunu hiçbir zaman unutmayın yalanlar üzerine kurulan herşey çabucak yıkılmaya mahkümdur.bence mademki bir hata yaptınız,bunu nişanlına dürüstce anlatmalıydın. bu düşünce tarzınızla işiniz çok zor.şu üç şeyi acilen yapın. 1.nişanlınıza anlatın 2.psikolojik yardım alın.(bu konuyla ilgili değil,kişiliğinizle ilgili) 3.kadın doğum uzmanına gidin derim ben.
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 sen anca kendini kandırırsın.. bencede kişilik konusunda yardım almalısın . düşüncelerin çok saçmaa
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 şaka mı bu yaa kafa buluyor sanırım bu arkadaş. allah allaaahh!! ne ilginç
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 sabretseydin canım sendee alla alla yaparken bizemi sordun ..
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın