Φ suatergun Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Arkadaşlar herkese merhabalar, Sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var, umarım derman olursunuz. Aralık ayında askerlik tecilinm bitiyor. Mart ayında serbest mali müşavirlik staj başlatma sınavına gireceğim, kazandığım taktirde martın sonuna doğru askerlik için 2 yıl tecil hakkı kazanmış olacağım. Bu hakkı kazanmadan önce beni askere alırlar mı? İlginize çok çok teşekkür eder iyi günler dilerim. Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 kanun bu günlerde değiştiriliyor..bu konuda askerlik şubesinden de bilgi alabilirsin..... Alıntı
Φ suatergun Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 2006 mezunları yeni kanundan yararlanabilecek mi peki? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Arkadaşlar herkese merhabalar, Sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var, umarım derman olursunuz. Aralık ayında askerlik tecilinm bitiyor. Mart ayında serbest mali müşavirlik staj başlatma sınavına gireceğim, kazandığım taktirde martın sonuna doğru askerlik için 2 yıl tecil hakkı kazanmış olacağım. Bu hakkı kazanmadan önce beni askere alırlar mı? İlginize çok çok teşekkür eder iyi günler dilerim. dostum mali müşavirlik staj başlatmayı kazanmış olman tecil için yeterli bir gerekçe değil ki. okulu bitirdikten sonra sana bir yıllık süre tanıyorlar. ama istediğin takdirde dilekçeni verip gidiyorsun. bu arada stajın 3568 saylı meslek kanuna'na göre durdurulacak, döndüğünde 2 yıllık staj süresi kaldığı yerden devam edecek. Alıntı
Φ suatergun Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 dostum mali müşavirlik staj başlatmayı kazanmış olman tecil için yeterli bir gerekçe değil ki. okulu bitirdikten sonra sana bir yıllık süre tanıyorlar. ama istediğin takdirde dilekçeni verip gidiyorsun. bu arada stajın 3568 saylı meslek kanuna'na göre durdurulacak, döndüğünde 2 yıllık staj süresi kaldığı yerden devam edecek. sınavı kazanan arkadaşlarım askerliklerini 2 yıl tecil ettirdiler, kanun bu hakkı sağlıyor. tabi stajını dondurarak önce askere gitmeyi de seçebilirsin. merak ettiğim, aralıkta biten tecilimi rapor alarak 3 ay uzatsam, sonrada sınavı geçerek 2 yıl daha tecil ettirsem, bu mümkün olur mu? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 sınavı kazanan arkadaşlarım askerliklerini 2 yıl tecil ettirdiler, kanun bu hakkı sağlıyor. tabi stajını dondurarak önce askere gitmeyi de seçebilirsin. merak ettiğim, aralıkta biten tecilimi rapor alarak 3 ay uzatsam, sonrada sınavı geçerek 2 yıl daha tecil ettirsem, bu mümkün olur mu? öncelikle rapor alarak tecil ettiremezsin. bana sorarsan edindiğin bilgiler yanlış. neden 3 ay daha uzatmak istiyorsun ki. gerçi bu senin bileceğin bir şey. ama raporla iki yıl önceden tecil yapılmaz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.