Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bence demesen iyi olur ole 1 senem kalmadi cunku :P

188 gunum kaldi :sorcerer:

• Cevaplar 123
  • Görüntü 11b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

cabuk gecer icte :)

belkide ozlersin Askerligi sonradan :lol:

Gönderi tarihi:

yok ya ozlicemi hic sanmiyorum.hele bugunki olaydan sonra hic ozlemem.aglattilar bugun beni -_-

Gönderi tarihi:

ben cok sacma seyler dusunurum. Mesela Canada'da gezerken, yolda acaba neden bu kadar cok agac var diye dusunmustum, sonrada neden bukadar cok gol var sonrada neden insanlar cok sisma... vs...

Gönderi tarihi:

askerlık=aıle=ben= hayatım

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

girişinİ yapmam gereken onca dosya,espri yapam mesai arkadaşımın esprieri eşliğinde dinlediğim Kazım Koyuncu ve halletmem gereken işler....offfffffffff...ama işten çıkar çıkmaz direk cinema!ne kadar düşünceliymişim :D

Gönderi tarihi:

Kendilerine dair şeyleri..yaptıklarından daha çok yapamadıklarını.. -_-

Gönderi tarihi:

Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................

ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................

Gönderi tarihi:

kırık kalbimi aldatılışımı şiirlerimi...

Gönderi tarihi:
Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................

ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................

vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem :D of of :sweatingbullets:

devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım -_-

önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe

işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp)

Gönderi tarihi:
vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem :D of of :sweatingbullets:

devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım -_-

önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe

işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp)

keske deme valla

bi bakarsin seneye issiz de kala bilirim...........

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bazen ne düşündüğümü ben de bilmem..

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

çok düşünmek yaşlandırır..düşünülen ne varsa kuşkuların ürünüdür..insan emin olduğu şeyi düşünmez..lakin zemin kaypak neylersin..uzatmıyayım..

akşamki yapacağım yemeği düşünüyordum..

Gönderi tarihi:

bence buara herkes doğalgaz fatursını düşünuyor

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Artık düşünmek bile istemiyom sözlüler,sınavlar :) çok sıkıcı bir hayat

Gönderi tarihi:

Dalınca, nefesimi kaç saniye daha tutabileceğimi düşünürüm...

Gönderi tarihi:

ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım :D

Gönderi tarihi:
ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım :D

Başbakan olacak, bizi Avrupa Mantı Birliğine sokacaksın...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hic birseyi dusunmem beynimdeki herseyi bir kac saniyelik olsada formatlarim... Sonra kendime geldigimde etrafima bakarim nerede oldugumu anlamak icin... :P

Gönderi tarihi:

Yakışıklı format atarken harddiski tek mi iki parça mı formatlıyosun :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: tek parca formatliyorum domuzbagi diyorumya kendime geldigimde nerede oldugumu bilmiyorum ...:yuvarlan:
Gönderi tarihi:

İzmiri

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.