Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 16 yıl bence demesen iyi olur ole 1 senem kalmadi cunku 188 gunum kaldi
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 16 yıl yok ya ozlicemi hic sanmiyorum.hele bugunki olaydan sonra hic ozlemem.aglattilar bugun beni
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 16 yıl ben cok sacma seyler dusunurum. Mesela Canada'da gezerken, yolda acaba neden bu kadar cok agac var diye dusunmustum, sonrada neden bukadar cok gol var sonrada neden insanlar cok sisma... vs...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl girişinİ yapmam gereken onca dosya,espri yapam mesai arkadaşımın esprieri eşliğinde dinlediğim Kazım Koyuncu ve halletmem gereken işler....offfffffffff...ama işten çıkar çıkmaz direk cinema!ne kadar düşünceliymişim
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Kendilerine dair şeyleri..yaptıklarından daha çok yapamadıklarını..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 16 yıl Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................ ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................ vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem of of devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp)
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem of of devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp) keske deme valla bi bakarsin seneye issiz de kala bilirim...........
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 16 yıl çok düşünmek yaşlandırır..düşünülen ne varsa kuşkuların ürünüdür..insan emin olduğu şeyi düşünmez..lakin zemin kaypak neylersin..uzatmıyayım.. akşamki yapacağım yemeği düşünüyordum..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Artık düşünmek bile istemiyom sözlüler,sınavlar çok sıkıcı bir hayat
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 16 yıl ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım Başbakan olacak, bizi Avrupa Mantı Birliğine sokacaksın...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Hic birseyi dusunmem beynimdeki herseyi bir kac saniyelik olsada formatlarim... Sonra kendime geldigimde etrafima bakarim nerede oldugumu anlamak icin...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yakışıklı format atarken harddiski tek mi iki parça mı formatlıyosun :lol:
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl tek parca formatliyorum domuzbagi diyorumya kendime geldigimde nerede oldugumu bilmiyorum ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.