Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Error Killer programı bilgisayarınızdaki hataları tarar,bulur ve onarır.Başlangıç programlarınızı,registry(kayıt defterinizdeki ve sisteminizde oluşan hataları bulur ve çözer.. Önce taramayı yapar hataları bulur ve düzeltir.İsterseniz düzeltmelerini geri alabilir.Tarama bölümlerini seçme olanağınız vardır.Diyelim ki tarama ve onarım sonucu kötü bir durum olustu o gunu seçer restore tuşuna basarız ve onarma tarama öncesi duruma dönülür. 2 Alıntı
Φ merwish_merve Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Kullanisli bir program, tesekkurler... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Register etmeden çalışmıyor. Bende de seri numarası yok. Ne yapmalı? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu .... buradaki numaralar işe yarıyor. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 fazla girmedim foruma cevap veremedim kusura bakma ama cevabı bulmusun sen saol verdiğin link için Alıntı
Φ alkan86 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2008 programı yükledim ama seri numarasını bulamadım yardım edermisiniz Alıntı
Φ yagmurg84 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 merhaba arkadaslar ben bu programı nasıl indiricem yardımcı olurmsuunuzz ? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 merhaba arkadaslar ben bu programı nasıl indiricem yardımcı olurmsuunuzz ? ahh işte! gerçekten güzel soru. kim cevaplamak ister? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 ahh işte! gerçekten güzel soru. kim cevaplamak ister? arama motorları diye birşey var herşeyi devletten beklemeyin sizde Alıntı
Φ milat-47 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 ya arkadaşlar yararlı programlar var ama hiç indiremedim yardımcı olurmusunuz? Alıntı
Φ termik Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Güzel program teşekkürler Alıntı
Φ aek55 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2011 Error Killer programı bilgisayarınızdaki hataları tarar,bulur ve onarır.Başlangıç programlarınızı,registry(kayıt defterinizdeki ve sisteminizde oluşan hataları bulur ve çözer.. Önce taramayı yapar hataları bulur ve düzeltir.İsterseniz düzeltmelerini geri alabilir.Tarama bölümlerini seçme olanağınız vardır.Diyelim ki tarama ve onarım sonucu kötü bir durum olustu o gunu seçer restore tuşuna basarız ve onarma tarama öncesi duruma dönülür. Çok güzel Alıntı
Φ jambow Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 güzeldir umarım ücretlimi acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.