Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl hemşireler çalmasın bıdaha aşıdan kaçan bı çocuk kafasını çeneme tosladı
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl hemşireler çalmasın bıdaha aşıdan kaçan bı çocuk kafasını çeneme tosladı Yok o toslamamıştır..Senin çenen düşmüştür yine,çocukcağızda takılmıştır..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl anlayışın hiç gelişmemiş hala aynısın,ben senden bahsetmışdım kaç kere anlatcam
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Çukurova senfoni orkestrası Sen cok neşelisin heralde bugun cok iisin...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Niye kötü oluyum ki yaw hayat o kadar güzel ki kuşlar börtü böcek fareler vs
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl hehe üniversitede okurken evdeki fareleri besliyordum iyi dostlar kendileri cok sadıklardı evi hiç terketmediler sanırım bu yüzden 6 ay tedavi gördüm :S
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl yok özlemedim öldürüp içlerini doldurdum hala benimleler tedavi başarısızlıkla sonuçlandıda
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl teşekkür ederim tüm doktorlarıma burdan selam söylemek istiyorum hepsine verdiğim fiziki zararlardan ötürüde özür diliyorum forgive me
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.