Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

eeee kroki nerde.. ;):wassat: ben valiz hazırladım bikaçgün kalıyım gelmişken :w00t::P

• Cevaplar 794
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

tık ..tık..

ben öncü birlikten :w00t: prens arama moduna takılmış az gecikecek canım..haber verem dedim :P

Gönderi tarihi:

çikolatalı pudıng yaptım ve içine çıkolatalı gofret ve çıkolata parçacıkları attım onu yıcem yaklaşman leynn :P:P:P (canınız çekmiş olmasın) :P

Gönderi tarihi:
çikolatalı pudıng yaptım ve içine çıkolatalı gofret ve çıkolata parçacıkları attım onu yıcem yaklaşman leynn :P:P:P (canınız çekmiş olmasın) :P

hiç te canım çekmedi -_- abla ama her an bekle beni :sorcerer: 12 otobusune yetişirseem sabah 6da istanbuldayımm 7de de sendeyim ablacım :D:lol::hug:

Gönderi tarihi:

Düş sokağı sakinleri sakin sakin otururuz birlikte söyleriz be Hüzün kovan kuşu gelmiş gecenin yanağına konuvermiş ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş.

Gönderi tarihi:

ezginin günlüğünü misafir edelim bugunde ebruli felan olur içeriz sabaha kadar demlik demlik *********** çay

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.