Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Haydaa..Çaldığım senin kapın mı be.. Senin kapın kanarya melodili değil mi.. Bak çalayım da gör: Üüüü üü rüü üüüüüüüü.... Bu ne be.. Sedoş: Şey..Ucuzluktan aldıydım..
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl aman gece yarısı felan çalmada kapımı ödüm felan patlar karanlık ve sen
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Gece gece gelinir mi senin oralara hiç.. Pek tekin yerler değil..
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Haydaa..Çaldığım senin kapın mı be.. Senin kapın kanarya melodili değil mi.. Bak çalayım da gör: Üüüü üü rüü üüüüüüüü.... Bu ne be.. Sedoş: Şey..Ucuzluktan aldıydım.. kapımı çalan babam olsun ama maaile,telefonumu da çalsa idare ederim
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Hele bir de şu sıralar çalarlarsa maaile hacı olma ihtimaliniz var..
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl evet.. ayrıca bilcümle hacı adayları da maaile çalabilir,başımızla beraber
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Yazar hangi kılıkta olursa olsun kabulüm..huzur ve mutluluk çalsın kapımı..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Şu sıralar ikisi de tatilde sanırım Diloş..Herkes mutsuz yaw..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Aslında tamamen tatilde diyemeyiz sanırım..Baksana Diloş için mutluğun ismi Leylam olabiliyor.. Demek ki Diloş'un iletisinde bahsettiği nokta buydu..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Yazar O ikisi bana çat kapı gelir giderler bazen..ayrılmazlar birbirlerinden..fakat hiçbiryerde sürekli kalmazlar..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Yazar Aslında tamamen tatilde diyemeyiz sanırım..Baksana Diloş için mutluğun ismi Leylam olabiliyor.. Demek ki Diloş'un iletisinde bahsettiği nokta buydu.. isabetli bir yorum Taurusmutis.. tebrikler..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Bu benim şansım ben ne zaman hazırlıklı olsam kismecikler gelmez (şimdi kapı çalarmıs misafir gelirmiş )
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl yarınada bişeycikler kalmaz hepsini yerler kim gelcekse bugün gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.