Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Fazla yaşadığımı düşünüyorum korkulacak bir şey yok arkadaş.....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl En son Azrail dediğimi hatırlıyorum hala aynı fikirdeyim bi kelebek gelse çalsa kapını..fikrin değişir mi yaf.. ? lucii.... lucii...lucii...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl bi kelebek gelse çalsa kapını..fikrin değişir mi yaf.. ? lucii.... lucii...lucii... Nasıl bir kelebek olduğuna bağlı
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Kar çalsın bu gece kapımı..Yarın beyaz bir dünya'ya uyanmak istiyorum..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl evladım buraların angelinası benim sen hangi angelinadan bahsediyosun
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl evladım buraların angelinası benim sen hangi angelinadan bahsediyosun :ayakvur: angelinamı biz niye bilmiyoruz
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Ellerinde çiçekler kapımda sırılsaklam görürüsem birgün..şaşırmıycam..söz ..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl valla ben patlayana kadar yedim.. şuan yiyecek konusunda hiçte parlak fikirlerim yok suheda ama sen bir talepte bulunupta bize yardımcı olursan ne ala, yok ayıpp demem dersen de sana pişmaniye getiririm ona göre
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl valla ben patlayana kadar yedim.. şuan yiyecek konusunda hiçte parlak fikirlerim yok suheda ama sen bir talepte bulunupta bize yardımcı olursan ne ala, yok ayıpp demem dersen de sana pişmaniye getiririm ona göre Nasıl yani ışınlanıpmı gelcen hemen benimde şuan karnım tok hemen yemek istediğimi nerden çıkardın yemekler benden misafirliğe geliyonuz demi biz misafirimizi aç bırakmayız şöyle ufak hediyeler alıp gelirsiniz diye şey yapmıştım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.