Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 İstesen de istemesen de biri çalacak kışın.. Ağustos Böceği.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 yuk kızmam sana seni tanıyorum ben genede iyi düşün derim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 İstesen de istemesen de biri çalacak kışın.. Ağustos Böceği.. Yanii.ama ben kapımı degiştiydim agustos böceginn boyu yetmes bide tel kapı yaptırdım asla bana bu kış ulaşamas Hyır kimse çalmasın sessizlik çok daha hakim sessi duyamam zaten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Bak yaa.. Tak tak tak.. Haber magazin dergisinden geliyorum..Sizinle bir röportaj yapmak isterim tabi eğer müsaitseniz hanımefendi..Son defilede giydiğiniz ve tüm dünyada olay olan elbise hakkında tabi.. (Bu manken fiziğiyle ün salan Frozy'yeydi.. ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 tüh ya ne güzel kurtulmuştum salça olmaktan ama taurus yemezler senide alceklermiş nede olsa aynı kasadan kaçtık hani sen cadıydın ne ara domates oldun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 işte bu gerçek.. buyrun lütfen gelin..bu saatte pek anlamadım ama neyse demek o elbise hakkında umarım tekrar giymek zorunda kalmam kızım biliyon ben neysem sende osun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 mümkünse bir müddet kimse çalmasın,yalnız kalmak istiyorum yalnız torunum Frozenim çalabilir,zira domatesim bitmiş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 benim kapımıda Leylam çalabilir zira kahve ısmarlıycam yanında kahkede var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 dinng donggg..ne gzel çalıyor canım ziliniz,kahvenin kokusu da miss gibi de kahke ne ola ki,lezzetli bişey mi Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Baharı bilenler çalsın......................,,,, Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Baharı bilenler çalsın......................,,,, O zamannn zırrrrrrrrrrr Yanlız kahve içmeyi sevmiyorum kahve içmek isteyen biri çalsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 çalmasın kimse... hiç misafirperver değilmişin egzo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 istisnalar kaideyi bozmaz abla Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 istisnalar kaideyi bozmaz abla hıı sen bana şimdi iyi bişeymi dimek istedin kahve içmeden algılama sorunu yaşıyom ben Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 kapılarımız siz gibi güzide insanlara teklifsiz sonuna kadar açık demek istedik kıymetlimisss teklif ne hacet yada seçme hakkı ev sizin önden buyrun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 kapılarımız siz gibi güzide insanlara teklifsiz sonuna kadar açık demek istedik kıymetlimisss teklif ne hacet yada seçme hakkı ev sizin önden buyrun Heeee anladım şimcik saol canım benim kapımda öle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 ama senin işin vardır şimdi temizlik çoluk çocuk ben rahatsız etmeyeyim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Perdeleri yıkadım takmaya boyum ermiyo sana taktıreyim diye çağırıyom zaten Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 demek beni bu kadar çok seviyorsun abla istemem benim perdeye karşı alerjim var Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 demek beni bu kadar çok seviyorsun abla istemem benim perdeye karşı alerjim var görüşürüz egzo kaçtım ben ablam Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 peki abla ii bak kendine Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Kapıma gelen geçen zaman olsun.. Örselemeden alayım içeriye..söz gözüm gibi bakarım bu kere.. Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 gözüm gibi bakarım ne güzel hemen kapımı çalsın..... ama yanlarında erkek görürsem üzerlerine sos dökercayır cayır yalarım.....,, Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Azrail olsun .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.