Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl Kapımı çalan bu olsun lütfen,gelirkende tek taş pırlanta ile bir buket kırmızı gül getirsin...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl du bakalım daha ne numaralar var sende luci sen çal bari kapımı Egzocum lafı bile olmaz kardeşim her zaman çalarım sen rahat ol zaten mecbur çalacam annemgil dediki olum kahve kalmamış egzodan alıver
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl Annem çalsın beni biraz şımartsın benim kapımı da annem çalsın onu cok özledim çünkü
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl kapı çalıyo ve açıyorum.karşımda tarkan ve ekıbı.dilli düdüğü söyluyo..ne harıka olurdu
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Natalia geliomuş, halbuki daha dün görüşmüştük.. Yeni dizi teklifi almış da napayım die bana soruodu
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Nemoyu bulana 100 milyon eski tele verecegim Ada sahillerinde seni bekliyor..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl hangi ada artı vapur kaçta kalkıyor kapımıda uyku çalsın gözlerim agrıyor ama uykum yok starbox kapiçino gibiyim
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl hangi ada artı vapur kaçta kalkıyor 8:15 vapurunda.. onu göreceksin karşındaa, dizlerinin tiretecek.. çok sevineceksin galiba..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl burasıda aynı bıraktıgım gibi igrenc espriler diyarı yahu demek ki bu kalıcı bişey kapımıda nükhet duru çalsın evin temizliğe ihtiyacı var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.