Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Geçenlerde forumda şakalaşıyorduk arkadaşlarla..forum oyunu haline getirsek nasıl olur diye düşündüm..bakalım nasıl olacak..? Evinizdesiniz..birden zil çaldı..gelen kim olsun isterdiniz..? başlıyorum.. Kapımı ilk çalan,her nasılsa yolu ülkemize düşmüş ve yağmurda mahsur kalmış üstü başı sırılsıklam vaziyette Antonio Banderas.. Tanrı misafiri.. içeri almasam olur mu şimdi..? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 banada liv taylor gelsin o zaman karda donmuş titriyo bi vaziyette Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 donmuş biçimde ha.. napıcaksın..şöminenin önünde kar masajı mı..? Nuri Alçoluğun tuttu yine.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 evet kuzu postunun üstünde kar masajı yapacam... aristokraaasi de bunu gerektirir zaten bırakıyımde donarak ölsünmü livim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 di mi ya.. yarım saati aşkın süren kar masajından sonra kendine gelen Liz sana bir hayat borçlu olcak.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 sonra ben onun için ava çıkarım tavşan filan avlarım kuzuda keserim kar üstünde mangal yaparım böylece veresiye defteri iyice kabarır ömür boyu borçlu kalır bana.... artık nası ödiyeceğini o düşünsün....euhehu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 kanun,ud ve kemandan oluşan mini bir orkestra Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 kanun,ud ve kemandan oluşan mini bir orkestra Polat,Memati ve Abdülhey den oluşan Kurtlar Vadisi ekibi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Polat,Memati ve Abdülhey den oluşan Kurtlar Vadisi ekibi yalnız değil ekip halinde mi,iyi misin Gecem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 bense kapımı çalanın sadece ve sadece Güllü olmasını istiyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Belkim operasyona gitces Diloş bacım iyi düşündün mü Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Madem operasyona gitceksiniz,Güllüsüz olur mu Onlar var,Diloşsuz ve bensiz olur mu,cıngar çıkarırım valla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 "Pudik Operasyonu" mu Gececim.. Çok düşündüm bidenem..yemeden içmeden kesildim hatta..Banderas mı Güllü mü ikilemine düştüm..ama sonra elindeki gülüyle ve o pos bıyığıyla Güllü ağır bastı.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Madem operasyona gitceksiniz,Güllüsüz olur mu , Onlar var,Diloşsuz ve bensiz olur mu,cıngar çıkarırım valla Bu şekilde operasyona gidersek kesin bi cıngar çıkar zaten "Pudik Operasyonu" mu Gececim.. Çok düşündüm bidenem..yemeden içmeden kesildim hatta..Banderas mı Güllü mü ikilemine düştüm..ama sonra elindeki gülüyle ve o pos bıyığıyla Güllü ağır bastı.. Hııı Pudik operasyonu Ne deyim o zaman size mutluluklar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Bence de Pudik operasyonu gerekli oldu,yoksa ebediyen merakla kıvrandıran bir sır olarak kalacak galiba Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 sadece gelsin elinde çiçekler kalbinde ben başka kimseyi istemem valla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 hedıye getıren postacı aa bu yuvarlanıyo Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 KİM OLDUGU ÖNEMLİ DEGİL:) BENİ SEVİNDİRECEK MİNİK BİR HEDİYE GETİRSİN SÜPRİZLER GÜZELDİR... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 O gelene,kapım kapalı değil ki kapımı çalsın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 O gelene,kapım kapalı değil ki kapımı çalsın.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Det.. KAş göz yapma bakiim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Det.. KAş göz yapma bakiim.. yaparım,hatta kaşını gözünü oyarım da..yakındır yakın,o günü görmeyız umarım bır cevız ağacıyım gülhane parkında şarkısını hiç sevmem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 El insaf!! İnsan evladı bu kadar tehdit edilir mi be.. Alıntı
Φ ossman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 elinde paketleriyle pizzacı olabilir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.