Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Tam seveceğin havadayım canımıniçi.. Böyle abi abicik,sakin biraz da melankolik.. Amaan..Bana yazdın sandım..Başlıkları karıştırmışım..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Sohbet edebilecegim,yagmurda sıyılsıklam olabilecegim,uyusun teki çalsın .......
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl yineliyorum.......bu havadamı demiyip sahilde kuma uzanacak yagmur yagarsada sıyılsıklam olacak biri serserinin teki çalsın......
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Umarım hemen kapını çalar sedelina uyku benim uykumda seninle olsun................. yineliyorum.......bu havadamı demiyip sahilde kuma uzanacak yagmur yagarsada sıyılsıklam olacak biri çalsın......
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Bu adam tam onun tekidir.....Kabul görse mutlu yorgun uyurdum göğsüne kıvırıp başımı...,,
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl ..............1 kutu kanyak,az peyniy,sahil ve 2 ci delüüüüü.......................
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Umarım hemen kapını çalar sedelina uyku benim uykumda seninle olsun................. yineliyorum.......bu havadamı demiyip sahilde kuma uzanacak yagmur yagarsada sıyılsıklam olacak biri çalsın...... Sonra ikinizin kapısınıda doktor çalacak sanırım..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Sonra ikinizin kapısınıda doktor çalacak sanırım.. amannn boşfey yaa yaşam an meselesi degilmi saten.............o anı yakalamk bence ve yaşıyabilmek.....................buyuysun gelsin dr da katılır şıyk olmaya
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl O zaman Nütfen gel...Seni sensiz senden uzakta yaşamak çok zor..................,,,
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Yayamaz Kayımca;Yazım şeklinden hareketle: Çocuk; Gel uzan,koy başını dizime.. Bir masal anlatayım sana.. Ellerim saçlarında,severken seni, Uyu,unut zamanı,hayallerini.. Uyu,uyu da büyü çocuk.. Hayat gördüğün değil.. Hayat tehlikeli.. Hayat acımasız.. Hayat ta sinmiş bekler kötüler.. Öğreneceksin; Perde kalktığında sevgi biter.. Islanmak hasta eder, Öğreneceksin çocuk.. Taurus'tan bir melodili kapı zili olsun sana..
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Yayamaz Kayımca;Yazım şeklinden hareketle: Çocuk; Gel uzan,koy başını dizime.. Bir masal anlatayım sana.. Ellerim saçlarında,severken seni, Uyu,unut zamanı,hayallerini.. Uyu,uyu da büyü çocuk.. Hayat gördüğün değil.. Hayat tehlikeli.. Hayat acımasız.. Hayat ta sinmiş bekler kötüler.. Öğreneceksin; Perde kalktığında sevgi biter.. Islanmak hasta eder, Öğreneceksin çocuk.. Taurus'tan bir melodili kapı zili olsun sana.. Çok güsel yüregine sağlık aldım ve kayd ettim......imkanım olsa yaptıyıydım zil sesi ........................ Ben manyag bana ayak uydurmak çok zor kapımı çalarken dikkatli olması lasım ........................ama sessizce oturup resim çizecek veya kitap okuyack biri çalsın kapımı şuan......
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Ya beni tanıyorsun ya ben seni tanıyorum.. Yani sanırım.. Sanmıyorum..............ben tanımıyorum...sen beni?sanıyoymusun yer minderleri odun sobası çıtıy çıtıy yanacak ve kim ne içmek isterse onu içecek,dedigim gibi sessizlikteki resmi yapacak,müzigi dinleyecek,veya kitap okuyacak biri çalsın ütfen!!!!
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Hayalini aldım gidiyorum çocuk.. Kapımı gece içinden bir ses çaldı biraz önce. Onunla konuşmalıyım sessizce.. İyi geceler..
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Hayalini aldım gidiyorum çocuk.. Kapımı gece içinden bir ses çaldı biraz önce. Onunla konuşmalıyım sessizce.. İyi geceler.. Hayallerim pozitip olur umarım............... Kapım kendi kendini kitledi yanlızlıgı sessizligi yegledi......................çalınmıyacagını anladı........... İyigeceler......
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl bi gün Kurt Cobain...kapımı çalsa ne olur sanki... rüyamda bile görsem..sanırım bunun mutluluğu bana bir ömür yeter.... erken gitti...bari rüyama gelsin...!
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Bir Gün Angella Gossow ve Amy Lee kapımı çalsaa Hİİİİİİ desee, offf beee
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Sessizligin sesini duyabilen bana katılabilecek biri çalsın...............
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Sessizligin sesini duyabilen bana katılabilecek biri çalsın............... Huuu Huuuu.....ben seni duyuyorum........... Sen olmayınca ben burda sensiz yabancıymışım.........,, Ben olmadan yazmak kime zor geliyorsa o çalsın.............,,
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl mışım?????? Sessisligimi paylaşacak biri çalsın...................
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Sessizligin sesini duyabilen bana katılabilecek biri çalsın............... Huuu Huuuu..... ben seni duyuyorum........... Sen olmayınca ben burda sensiz yabancıymışım.........,, Ben olmadan yazmak kime zor geliyorsa o çalsın.............,,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.