Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Zuleyka RİVERA çalsın kapımı... Uçağa binmiş Türkiyeye geliyormuş....bakarsın senin kapıyıda çalıverir
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl eh gözün aydın o zaman. ama seni gözüm sanki bi yerden ısırıyo erbay biz daa önce karşılaşmıydık ki
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl kapımı çalan Victora BECKHAM ya da angelina jolie kapımı çalsın sadece kapımı değil isterse pencereyi,paramı,arabamı felanda çalabilir
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl birazdan arkadaşlarım gelcek onlar çalsın artık kapımı beklemekten sıkıldım
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl birazdan arkadaşlarım gelcek onlar çalsın artık kapımı beklemekten sıkıldım zeynep bende gelsem.... bende sıkıldım
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 17 yıl fal ve sen çok şaşrdım kimse gelmesin ders çalışcam evde yokum Şaşırdın demek Aslına bakarsan sende haklısın tezat bir durum var ortada Özel durumlarda bakarım ama sıkılıyorum artık daral geliyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.