Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

selimiye camiisinin müftüsü... -_-

• Cevaplar 794
  • Görüntü 48,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hemşireler çalmasın bıdaha :online2long: aşıdan kaçan bı çocuk kafasını çeneme tosladı :cat:

Gönderi tarihi:
hemşireler çalmasın bıdaha :online2long: aşıdan kaçan bı çocuk kafasını çeneme tosladı :cat:

Yok o toslamamıştır..Senin çenen düşmüştür yine,çocukcağızda takılmıştır..:w00t:

Gönderi tarihi:

desene bursada çok takılıp düşen 0oluyo :unsure::D

Gönderi tarihi:

Niye ki..:huh: Benden habersiz Bursa'ya mı geldin..:w00t:

Gönderi tarihi:

anlayışın hiç gelişmemiş hala aynısın,ben senden bahsetmışdım kaç kere anlatcam :P

Gönderi tarihi:

Anla annem anlaaa..Üstüme a-lı-na-sım yoook..:D :D

Gönderi tarihi:

kim kesti elektriği 186 gelsin çalsın

Gönderi tarihi:

Çukurova senfoni orkestrası

Gönderi tarihi:
Çukurova senfoni orkestrası

Sen cok neşelisin heralde bugun cok iisin...

Gönderi tarihi:

Niye kötü oluyum ki yaw :D hayat o kadar güzel ki kuşlar börtü böcek fareler vs :P

Gönderi tarihi:

hehe üniversitede okurken evdeki fareleri besliyordum iyi dostlar kendileri cok sadıklardı evi hiç terketmediler :D

sanırım bu yüzden 6 ay tedavi gördüm :S

Gönderi tarihi:

yok özlemedim öldürüp içlerini doldurdum hala benimleler :D tedavi başarısızlıkla sonuçlandıda

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim tüm doktorlarıma burdan selam söylemek istiyorum hepsine verdiğim fiziki zararlardan ötürüde özür diliyorum forgive me :D

Gönderi tarihi:

Hiro Çalsın I love japannes people :D konniçiva

Gönderi tarihi:

anne uyku haplarım ve esrar torbamı bulamıyorum :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.