Φ tartanyan Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Merhaba arkadaşlar.... Burdan sorunlarımızı yazarak yardım isteyeli.Ve mutlak size yardıma koşacak birileri olduğunu göreceksiniz.Bu sayfayı açma amacım bundan ibaret olup ,hadi hayatı paylaşmaya.Tabi sorunlarımız da. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 selam arkadaşım hoş gelmişsin..bir sorunun varsa önden sen buyur sonra ben sana kalp sorunlarımdan bahsederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 hoş geldin arkadaşım neden kimse yazmamış alla alla..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 hoş geldin arkadaşım Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 merhaba arkadaşım hoşgeldinn.. kimsenin bi derdi sıkıntısı yok herhalde,anlatacak bişeyleri yok herhalde Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) Beni aranıza kabul ettiğiniz için sağ olun arakadaşlar.Derdimizin olmaması ne kadar güzel. O zaman size bir fıkra. Bakalım yorumlarınız ne olacak.. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum.. İŞTE KADIN Kadının birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmış. Topunu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, “Beni bu tuzaktan kurtarırsan, senin 3 dileğini yerine getireceğim” demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da “Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!” demiş. Kadın “Tamam” diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış. İlk dilek olarak Dünya’daki en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. “Bu dilek, senin kocanı da Dünya’nın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek” demiş. Kadın ise; “Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa Dünya’nın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek” demiş. Böylece Dünya’daki en güzel kadın olmuş. İkinci dilek olarak, Dünya’daki en zengin kadın olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: “Bu kocanı da Dünya’daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak” demiş. Kadın; “Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir” demiş ve böylece Dünya’daki zengin kadın oluvermiş. Kurbağa, üçüncü dileğini sorduğunda ise kadın; “Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum” demiş… Tarih: 21 Aralık , 2005 Düzenleyen: tartanyan Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Bide şiir'e ne dersiniz... [b<<<<<<Sen Giderken>>>>>> Yenildim vazgeçtim beni sevmenden Kalp kırık yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürekten Bil yeter ben üzüldüm sen giderken Gitsen de silsen de beni kalbinden Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden Tek aşksın hep duracak başucumda Ölür müydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben Tutmadın ellerimden ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen Olmadım mı yanında sen çok yalnızken Sarmadım mı seni kimseler sarmazken İstedin vermedim mi her şeyimi En derinden sevmedim mi ben [/b] Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 arkadaşım paylaşımlar için saolda bunları ya şiir bölümünde yada ne bileyim havadan sudanda yaz herkese hitap etmiş olursun.... sevgiler Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Sayın karçiçeği kardeşim çaylaklığıma ver. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 hoşgeldin tartanyan forum az yukarıda burası tanışma faslı. yüzlerce topic emrinde. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 hos geldin tartanyan.... bendende minik bir tavsiye, kafana göre takilmak istiosan, kendi bir blog hazirla... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 ya ben her zamnki gibi geç kaldım hoşgeldin o isim üç silahşörlerdeki dartanyan değil miydi? ismin tartanyan o bakkmdan şey ettim Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 benim sorunum var peşimdler takip ediliyorum sanırım aynasızlar ne yapabilirim help helpppppppppp Bu arada hoş geldin yoksa sende aynasız mısın hımm olabilir sende var bir karışıklı du bakalım çıkar Yaw fazla şüpheciyim galiba Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Yaw arakadaşlar. gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.Ama neden tanışama faslında ilgi alanlarına göre bir şekil vermek garip karşılanıyor anlayamadım. Neyse bu arda adım tartanyan hata yok. Üç silahşörden alınmadı.Ve aynasız değilim hatta aynalı bile değilim. Dostlar selamlar. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 tartanya, yeni gelen arkadaşaların, karşılanacağı bir dizin olduğu için gereksiz topic kirliliği yaşanmaması için. hani bir yere gidersin, kapdıa selamlaşır içeride muhabet edersin ya öyle bir şey dostum. sen kapıda sohbet edersen senden sonra gelenlerin yolunu tıkamış olursun Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 ARKADAŞLAR YAKINDA SHOW YAPICAM .BULUŞALIM.MİSAFİRİM OLUN.SELAMLAR Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 hoşgeldin tartaryanan...stand-up mı yapacan napacan... Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 hoşgeldin tartaryanan...stand-up mı yapacan napacan... ewet yaw dostum Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 YA TARTANYAN ANLAMI NE NİCKİNİN Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 YA TARTANYAN ANLAMI NE NİCKİNİN Sabahları erken saatlerde görünen bir gök cismi. Özelliği bu gök cismini görene şans getirmesi.Varsayıma göre.'Tipet' Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Sabahları erken saatlerde görünen bir gök cismi. Özelliği bu gök cismini görene şans getirmesi.Varsayıma göre.'Tipet' umarım bize de şans getiririsin bundan sonra seninle sabahları görüşelim Alıntı
Φ umut87 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 MERHABA BEN EGE ÜNİVERSİTESİNE KAYDIMI YAPTIRDIM.ANCAK MADDİ İMKANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN BU DÖNEM YENİLEYEMEME GİBİ BİR SORUNUM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN MAIL ADRESİM:[email protected] İNANIN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.AİLEMİN TEK UMUDU BENİM.BENDE BUNU BAŞARAMAZSAM ONLARIN DÜŞÜCEĞİ DURUMU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EFENDİM Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 MERHABA BEN EGE ÜNİVERSİTESİNE KAYDIMI YAPTIRDIM.ANCAK MADDİ İMKANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN BU DÖNEM YENİLEYEMEME GİBİ BİR SORUNUM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN MAIL ADRESİM:[email protected] İNANIN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.AİLEMİN TEK UMUDU BENİM.BENDE BUNU BAŞARAMAZSAM ONLARIN DÜŞÜCEĞİ DURUMU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EFENDİM Merhaba kardeş.Eğitimine zorluklara rağmen devam etmeye çalışman çok güzel. Bizimde senin eğitimine bir katkı sağlamamız insanlık borcumuz tabi. Elimizden geleni yapacağız. Sen şimdi derslerini düşün sadece kardeşim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.