Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Evet kankim :grin: Yanlız senin avuç içi tabirin neye denk geliyor bilemiyorum <_<:lol:

• Cevaplar 521
  • Görüntü 45,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne dimek neye denk geliyor <_< adananın otobüs terminaline denk gelmiyo herhalde -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

Bence hiç denk gelmesin :P Maazaallah çok tehlikelidir orası :huh: Yalnız gite olar mı kankim :huh: Yanına psikoyu al :lol:<_<:yuvarlan:

Gönderi tarihi:

hayırlı teskereler güzel kardeşim..güle güle git..güle güle gel.. :)

Gönderi tarihi:

dualar onunla olsun

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O ŞİMDİ ASKER :hug:

teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... :wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
O ŞİMDİ ASKER :hug:

teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... :wub:

Amin ablacım -_-

Ben konuşamadım o gün ama gönlümüz hep onunla :) Allah yardımcıları olsun :clover:

şimdiden özledik keretayı :D

Gönderi tarihi:

pişşhhttt ben geldımm :lol: askerıyenın ıcındeyım :D

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden :P sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın -_-

Gönderi tarihi:

Jön sen ne işler karışıtırıyosun oralarda.. :P askersin sen unutma dersini kıran öğrenci diil.. :lol: şimdi komutanın yakalarsa bilgisayar başında, dağıtım iznini askeriyenin bahçesindeki ağaca selam vererek geçirirsin ona göre.. :w00t:

Mutlu ve iyisindir umarım..güzel haberlerini bekliyoruz Jöncüm.. :):clover:

Gönderi tarihi:

Bu yemin töreni çok çabuk gelmedimi Toprağım :unsure: Hem sen ne için yemin etceksin :P Ayrıca ne dimek 1 hafta dağıtım isni :huh: Bis seni toparlan diye gönderdik oraya <_< dağıtacak yine kendini <_<:w00t::lol:

Kendine dikkat et Toprağım :crying::shifty::grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden , sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın

anaaaaaaaa :huh: hakkaten gelmiş ve gitmiş :unsure: bu cocuk hacker mıdır nedir askeriyeden bile bağlandı foruma :shifty::lol:

18 inde yemin töreni var demek, merakla seni bekliyoruz kardeşim, sende kendine iyi bak ;)

Kendine dikkat et Toprağım :crying:

anaaaaaaaaaammmm gözlerime inanamıyorum :huh: , ahmet de görünce inanamıycak kesin :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Bende inanamadım zaten kankim :huh: Kesin klavyem sürşmüşdür :grin:<_<:lol:

Gönderi tarihi:

bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim :clover:

bak kazanmissiniz da 2:0

iyi ki ben izlememisim :)

Gönderi tarihi:

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden :P sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın -_-

ne ara geldinde gittin :unsure: umarım iisindir kendine ii bakl ;):clover:

Gönderi tarihi:
bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim :clover:

bak kazanmissiniz da 2:0

iyi ki ben izlememisim :)

Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş :unsure:

Ahmetttt iyisin dimiiii :) İnşallah iyisindir :clover:

Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim :crying:

Gönderi tarihi:
Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş :unsure:

Ahmetttt iyisin dimiiii :) İnşallah iyisindir :clover:

Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim :crying:

birdaki sefere :) görürler

Gönderi tarihi:
birdaki sefere :) görürler

Bence de :D

Gönderi tarihi:

geldım gıdıyom cevap yazacam hepsınecokzamanımyok kendınıze ıyı bakın :)

Gönderi tarihi:

asil sen kendine oralarda iyi bak jön :clover:

zamanin ileri de cok olacak bol bol yazarsin, bak sana yardimci da geliyor Sands :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
geldım gıdıyom cevap yazacam hepsınecokzamanımyok kendınıze ıyı bakın :)

sende kendine iyi bak kardeşim ;)

Gönderi tarihi:

oy canım benim hangi ara gelip gittin sen :hug:

sen iyisimi bir yere not al gelince bir topic açarsın oraya yazarsın gerçi askerlik anılarından nefret ederim ve muhtemelen okumam ama :P sen genede yazarsın geri kalan erkeklerde askerlik anılarını yazar geyik yaparsınız :P

sen sağ salim gelde yeter bize :hug:

sandscığımda gelsin selametle :hug:

sizi çok özleyeceğiz... :wub:

Gönderi tarihi:

yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze :P:lol: bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga :)

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden :D sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın B)

Gönderi tarihi:
yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze :P:lol: bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga :)

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden :D sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın B)

hoş geldin :) güle güle..gözün aydın.... :D

iyiki istanbulda değilim :lol::P

Gönderi tarihi:
yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın

Bana kalırsa sen ayık değilsin.. :w00t: böyle askerlik yapanını hiç görmedim.. :huh: jönü askeriyenin koğuşlarında bir elinde rakı şişesi..diğer elinde laptopla hayal ediyorum.. :grin: İstanbul çıktı demek..Spice'se katılmamak elde değil.. :lol: ama ben bu işten böyle kolayca kurtulacağımızı hiç sanmıyorum..el mecbur o askerlik anıları dinlenicek.. :getlost::unsure::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.