Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KÜÇÜK ELLERİN ANASININ DOĞUM GÜNÜ:))

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Benim biricik arkadaşım,oğlumun puzzle'cı teyzesi :) Doğumgünün kutlu olsun İlyadacım.

Allah o altın kalbini hiçbir zaman mükafatsız bırakmasın.Ailenle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim canım :clover:

14296429524514690045le6fa6.jpg

Seninle Paylaştığım Güzel Dostluk İçin…Değerlisin,Önemlisin...İyiki Varsın...

Bu da pastan ;)

ebrupasta2.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili İlyada,

Sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, neşeli ve bereket dolu yıllar dilerim.

Çiçekler dalında güzeldir, bu yüzden sana bir tarla dolusu çiçek gönderiyorum.

groot_0015_tulpen.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili İlyada;

Benimkiyle kıyasladığında dolu dolu bir yıl geçirdiğine ve birsürü yüreciğe sevgi taşıdığına eminim.Allah içinden bu duygunu ve yardım etme gayretini eksik etmesin benim yardımsever arkadaşım..:clover:

Umarım sevdiklerinle mutlu ve uzun bir ömre sahip olursun ve daha çok yüreciğe umut serpiştirirsin.Doğumgünün kutlu olsun..:clover:

Gönderi tarihi:
Benim biricik arkadaşım,oğlumun puzzle'cı teyzesi :) Doğumgünün kutlu olsun İlyadacım.

Allah o altın kalbini hiçbir zaman mükafatsız bırakmasın.Ailenle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim canım :clover:

14296429524514690045le6fa6.jpg

Seninle Paylaştığım Güzel Dostluk İçin…Değerlisin,Önemlisin...İyiki Varsın...

Bu da pastan ;)

ebrupasta2.jpg

radyamm, bitanem:) :wub: ya sen biliyor musun yüreğimde ki yerini? can dostum, herşey dilediğin gibi olsun :hug:

Gönderi tarihi:
Sevgili İlyada,

Sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, neşeli ve bereket dolu yıllar dilerim.

Çiçekler dalında güzeldir, bu yüzden sana bir tarla dolusu çiçek gönderiyorum.

groot_0015_tulpen.jpg

sevgili muki ;) güzel dileklerin ve cömertçe sunduğun çiçek tarlası için teşekkürler... :wub::wub::wub:

Gönderi tarihi:
Sevgili İlyada;

Benimkiyle kıyasladığında dolu dolu bir yıl geçirdiğine ve birsürü yüreciğe sevgi taşıdığına eminim.Allah içinden bu duygunu ve yardım etme gayretini eksik etmesin benim yardımsever arkadaşım..:clover:

Umarım sevdiklerinle mutlu ve uzun bir ömre sahip olursun ve daha çok yüreciğe umut serpiştirirsin.Doğumgünün kutlu olsun..:clover:

taurus dostum, uzun zamandır konuşamadık ama yolunda gitmedi dediğin ne varsa umarım yoluna girer ve daha güzel günler yaşamana sebep olur:)

az evvel terminalden geldim, emrah öğretmenin kitaplarını yolladım:) topicime bakayım dedim, seni burada görmek güzel:)

iyi bak kendine :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
Biz aynı günde mi doğduk yoksa acaba :rolleyes: Senin de doğumgünün kutlu olsun sevgili İlyada,daha evvel farkedememişim burayı,hayat sana umduğun güzellikleri getirsin herşey gönlünce olsun.. :wub::clover:

teşekkürler şekerciğim :wub: eğer 5 kasımda doğduysan aynı günde doğmuşuz... :D

Gönderi tarihi:

günaydınnn:)

Sabah gözümü açtığım da birce'nin aşağıdaki çok hoş mesajı ile karşılaştım:) Gözlerimin içine dek yayılan gülümsemeyi tahmin edersiniz, paylaşayım dedim:)

Selam Ilyada,

biraz gecikme ile yaziyorum kusura bakma lütfen, ama suan ki gecikme olayin da ki duydugun üzüntü kadar, en üzüntülü anin olur insallah her günün ömrün de

ve dilerim ki her nasil oncasini sevindiriyor isen kat be kat bu baskalarin sevinci.. adim adim seni takip eden sevincin gölgesi olur hep yanin da olan... ömrün boyunca

Sana Daha Nice Güzel Umut Dolu Yillar Dilerim Ilyada . Hersey herzaman gönlünce olmasi dilegi ile..

ifdft9om8.jpg gercekleri evinde vardir simdi bir hatirlatma yapayim... Suylarini degistirver cabuk solmasinlar

Kendine iyi bak lütfen

Selamlar

Çok şanslıyım ben, öylesi güzel dostlarım var ..HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM... :wub::blushing::clover:

Gönderi tarihi:

Ne kadar yasadigin degil nasil yasadigindir önemli olan.Dogum günün kutlu mutlulugun Nisan yagmuru kadar bol olsun, her günün en mutlu günün olsun.Daha nice mutlu yillara, iyiki dogdun İLYADA....

Gönderi tarihi:
Ne kadar yasadigin degil nasil yasadigindir önemli olan.Dogum günün kutlu mutlulugun Nisan yagmuru kadar bol olsun, her günün en mutlu günün olsun.Daha nice mutlu yillara, iyiki dogdun İLYADA....

canım benim:) çok teşekkür ederim...ne güzel dilekler bunlar , aldım avcuma hepsini sana doğru üflüyorum, sakın kaçırma :wub::clover::hug:

Gönderi tarihi:

Sevgili İlyada..

Doğumgününü 3 gün gecikme ile kutlamak istemezdim.. :blushing:

Uzaktan takip ettiğim kadrıyla çok duyarlı ve sevgi dolusun.. :) Dilerim hayat yeni yaşında sunduğun güzellikleri katlayarak sana döndürsün..hep böyle olmaz mı zaten..

Mutlu Yıllar İlyada.. :):clover:

3257675mz5ip7.jpg

Gönderi tarihi:
canım benim:) çok teşekkür ederim...ne güzel dilekler bunlar , aldım avcuma hepsini sana doğru üflüyorum, sakın kaçırma :wub::clover::hug:

bende teşekkür ediyorum ilyadacım :wub: olur kaçırmam :D:hug:

Gönderi tarihi:
sevgili muki ;) güzel dileklerin ve cömertçe sunduğun çiçek tarlası için teşekkürler... :wub::wub::wub:

muki canın sağolsun, bak dostluk demek göremediğin çiçekleri bile gördüğünü farzetmektir..çünkü onlar gönülden verilmişlerdir.. :wub:

laleye bayılırım, hele tarlası olursa çokkkk daha makbul... :lol: sevgiler....

Gönderi tarihi:
Sevgili İlyada..

Doğumgününü 3 gün gecikme ile kutlamak istemezdim.. :blushing:

Uzaktan takip ettiğim kadrıyla çok duyarlı ve sevgi dolusun.. :) Dilerim hayat yeni yaşında sunduğun güzellikleri katlayarak sana döndürsün..hep böyle olmaz mı zaten..

Mutlu Yıllar İlyada.. :):clover:

3257675mz5ip7.jpg

Diloşum zamanın ne önemi var ki, seni burada görmek çok sevindirdi beni :wub::wub:

Çok teşekkürler güzel dileklerin için.. :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.