Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Benim biricik arkadaşım,oğlumun puzzle'cı teyzesi Doğumgünün kutlu olsun İlyadacım. Allah o altın kalbini hiçbir zaman mükafatsız bırakmasın.Ailenle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim canım Seninle Paylaştığım Güzel Dostluk İçin…Değerlisin,Önemlisin...İyiki Varsın... Bu da pastan Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sevgili İlyada, Sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, neşeli ve bereket dolu yıllar dilerim. Çiçekler dalında güzeldir, bu yüzden sana bir tarla dolusu çiçek gönderiyorum. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 dogum gunun kutlu olsun ılyada nıce mutlu yıllara Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sevgili İlyada; Benimkiyle kıyasladığında dolu dolu bir yıl geçirdiğine ve birsürü yüreciğe sevgi taşıdığına eminim.Allah içinden bu duygunu ve yardım etme gayretini eksik etmesin benim yardımsever arkadaşım.. Umarım sevdiklerinle mutlu ve uzun bir ömre sahip olursun ve daha çok yüreciğe umut serpiştirirsin.Doğumgünün kutlu olsun.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Benim biricik arkadaşım,oğlumun puzzle'cı teyzesi Doğumgünün kutlu olsun İlyadacım.Allah o altın kalbini hiçbir zaman mükafatsız bırakmasın.Ailenle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim canım Seninle Paylaştığım Güzel Dostluk İçin…Değerlisin,Önemlisin...İyiki Varsın... Bu da pastan radyamm, bitanem:) ya sen biliyor musun yüreğimde ki yerini? can dostum, herşey dilediğin gibi olsun Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sevgili İlyada, Sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, neşeli ve bereket dolu yıllar dilerim. Çiçekler dalında güzeldir, bu yüzden sana bir tarla dolusu çiçek gönderiyorum. sevgili muki güzel dileklerin ve cömertçe sunduğun çiçek tarlası için teşekkürler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 dogum gunun kutlu olsun ılyada nıce mutlu yıllara jön teşekkür ederim:)) hala firarisin Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sevgili İlyada; Benimkiyle kıyasladığında dolu dolu bir yıl geçirdiğine ve birsürü yüreciğe sevgi taşıdığına eminim.Allah içinden bu duygunu ve yardım etme gayretini eksik etmesin benim yardımsever arkadaşım.. Umarım sevdiklerinle mutlu ve uzun bir ömre sahip olursun ve daha çok yüreciğe umut serpiştirirsin.Doğumgünün kutlu olsun.. taurus dostum, uzun zamandır konuşamadık ama yolunda gitmedi dediğin ne varsa umarım yoluna girer ve daha güzel günler yaşamana sebep olur:) az evvel terminalden geldim, emrah öğretmenin kitaplarını yolladım:) topicime bakayım dedim, seni burada görmek güzel:) iyi bak kendine Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 doğum günün kutlu olsun çok çok teşekkür spices, mutlu ettin beni.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Biz aynı günde mi doğduk yoksa acaba Senin de doğumgünün kutlu olsun sevgili İlyada,daha evvel farkedememişim burayı,hayat sana umduğun güzellikleri getirsin herşey gönlünce olsun.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Biz aynı günde mi doğduk yoksa acaba Senin de doğumgünün kutlu olsun sevgili İlyada,daha evvel farkedememişim burayı,hayat sana umduğun güzellikleri getirsin herşey gönlünce olsun.. teşekkürler şekerciğim eğer 5 kasımda doğduysan aynı günde doğmuşuz... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 günaydınnn:) Sabah gözümü açtığım da birce'nin aşağıdaki çok hoş mesajı ile karşılaştım:) Gözlerimin içine dek yayılan gülümsemeyi tahmin edersiniz, paylaşayım dedim:) Selam Ilyada, biraz gecikme ile yaziyorum kusura bakma lütfen, ama suan ki gecikme olayin da ki duydugun üzüntü kadar, en üzüntülü anin olur insallah her günün ömrün de ve dilerim ki her nasil oncasini sevindiriyor isen kat be kat bu baskalarin sevinci.. adim adim seni takip eden sevincin gölgesi olur hep yanin da olan... ömrün boyunca Sana Daha Nice Güzel Umut Dolu Yillar Dilerim Ilyada . Hersey herzaman gönlünce olmasi dilegi ile.. gercekleri evinde vardir simdi bir hatirlatma yapayim... Suylarini degistirver cabuk solmasinlar Kendine iyi bak lütfen Selamlar Çok şanslıyım ben, öylesi güzel dostlarım var ..HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Ne kadar yasadigin degil nasil yasadigindir önemli olan.Dogum günün kutlu mutlulugun Nisan yagmuru kadar bol olsun, her günün en mutlu günün olsun.Daha nice mutlu yillara, iyiki dogdun İLYADA.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Ne kadar yasadigin degil nasil yasadigindir önemli olan.Dogum günün kutlu mutlulugun Nisan yagmuru kadar bol olsun, her günün en mutlu günün olsun.Daha nice mutlu yillara, iyiki dogdun İLYADA.... canım benim:) çok teşekkür ederim...ne güzel dilekler bunlar , aldım avcuma hepsini sana doğru üflüyorum, sakın kaçırma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Sevgili İlyada.. Doğumgününü 3 gün gecikme ile kutlamak istemezdim.. Uzaktan takip ettiğim kadrıyla çok duyarlı ve sevgi dolusun.. Dilerim hayat yeni yaşında sunduğun güzellikleri katlayarak sana döndürsün..hep böyle olmaz mı zaten.. Mutlu Yıllar İlyada.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 canım benim:) çok teşekkür ederim...ne güzel dilekler bunlar , aldım avcuma hepsini sana doğru üflüyorum, sakın kaçırma bende teşekkür ediyorum ilyadacım olur kaçırmam Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 İlyada'cığım çiçekler eklenmemiş önceki iletimde. Biraz geç oldu ama... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 sevgili muki güzel dileklerin ve cömertçe sunduğun çiçek tarlası için teşekkürler... muki canın sağolsun, bak dostluk demek göremediğin çiçekleri bile gördüğünü farzetmektir..çünkü onlar gönülden verilmişlerdir.. laleye bayılırım, hele tarlası olursa çokkkk daha makbul... sevgiler.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Sevgili İlyada..Doğumgününü 3 gün gecikme ile kutlamak istemezdim.. Uzaktan takip ettiğim kadrıyla çok duyarlı ve sevgi dolusun.. Dilerim hayat yeni yaşında sunduğun güzellikleri katlayarak sana döndürsün..hep böyle olmaz mı zaten.. Mutlu Yıllar İlyada.. Diloşum zamanın ne önemi var ki, seni burada görmek çok sevindirdi beni Çok teşekkürler güzel dileklerin için.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.