Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 303
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
mudik yasınca diilde pudik yasınca leylayla benim adım çıkıyo :huh::w00t:

Pudik de Leyla çıkıo ama Mudik de sen çıkıon kankim :lol: b]

Pudik yazınca benim adım mı çıkıyor :unsure: direkt mi :unsure::huh: internete güvenilmez derlerdi de..:getlost::w00t:

Gönderi tarihi:
Neler oluyor..? :huh: Bu ne içinden çıkılmaz bir kaos.. :wacko: piki ZUDİK yazınca da ben mi çıkıyorum..

yuk onu daha denemedik diloş ama ben bi deneyem şincik :unsure::lol:

Pudik yazınca benim adım mı çıkıyor :unsure: direkt mi :unsure::huh: internete güvenilmez derlerdi de..</B>

üsülerek sülüyorum leylacım ama direkt :(:crying::lol:

Gönderi tarihi:
Allah Allah yarabbim siz nerelere atladiniz böyle,, bir hafta beni bekleyemedinizmi :D

:shuriken:

Bir hafta mı :huh: Biz kaç haftalardır bekliyos biliyonmu sen Efendi Türkler :crying: Pudik,Mudik ve Zudikgiller ailesi rüyalarıma girer oldu :crying:<_<:yuvarlan: Peki şimdi süleyecen mi :unsure::P

Gönderi tarihi:
yuk onu daha denemedik diloş ama ben bi deneyem şincik

üsülerek sülüyorum leylacım ama direkt

Abowwww Zudik yazınca çok kötü şeyler çıkıyo sakın deneme kankim

Gördünüzmü bir PUDİK yüzünden başımıza gelenleri.. :blink: adımız Google'larda yerlerde sürünüyor.. :( ismimi yazınca ZUDİK çıkıyor.. :getlost::w00t: ben eşe dosta ni derim şinci.. :crying: alnımdaki bu kara ZUdiği nasıl temizlerim.. :wacko::catikkas::w00t::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Allah Allah yarabbim siz nerelere atladiniz böyle,, bir hafta beni bekleyemedinizmi

ne bir haftası be Efendi Türkler, kaç hafta bekledik bis seni bilmiyo gibim konuşma şincik <_<:P

kendi yöntemlerimizle bulmaya çalıştık ama içinden çıkılmaz bir hal aldı :huh::lol:

Gördünüzmü bir PUDİK yüzünden başımıza gelenleri.. adımız Google'larda yerlerde sürünüyor..ismimi yazınca ZUDİK çıkıyor.. ben eşe dosta ni derim şinci.. alnımdaki bu kara ZUdiği nasıl temizlerim..

:crying: sus nütfen diloş çok üsülüyorum senin bu durumuna :( ( sanki kendi durumum çok farklı :rolleyes::lol: )

Bendeniz ZUDİK memnun oldum diyebilirsin gibi geliyo bana , Sana öyle geliyomu Kankim

geliyo da gitmek bilmiyo :lol:

Gönderi tarihi:
:crying: sus nütfen diloş çok üsülüyorum senin bu durumuna ( sanki kendi durumum çok farklı )

geliyo da gitmek bilmiyo

Efet kankim sen önce kendi durumuna üsülsen daha iyi olar gibime geliyor :lol:

Gitmesin zaten :w00t:

yok şimdi süleyemiyecegim.. birez dehe bekleyin desem kizmezsiniz degilmi.. sonra ZUdiği kim cikardi konumuzda ZUdiğ yoktu

birde MINEU nun arastirmalari cok dikkat cekici!

Tabe ni demek bekleris bis biras daha <_< Dalgamı geçiyon bisnen :huh::lol:

Kim Kankim mi yapmış araştırma :huh:<_<:lol:

Gönderi tarihi:
Efet kankim sen önce kendi durumuna üsülsen daha iyi olar gibime geliyor :lol:

Gitmesin zaten :w00t:

Tabe ni demek bekleris bis biras daha <_< Dalgamı geçiyon bisnen :huh::lol:

Kim Kankim mi yapmış araştırma :huh:<_<:lol:

oki bekleyeceginiz icin danke dalga icin tebessüm eder beni aglatmayin .. evet kankin acayip arastiriyor bazen bakiyorum acaba cevap odar olabilir diye.. :D

Gönderi tarihi:
yok şimdi süleyemiyecegim.. biraz daha bekleyin desem kizmazsiniz degilmi.. sonra ZUdiği kim cikardi konumuzda ZUdiğ yoktu

birde MINEU nun arastirmalari cok dikkat cekici!

biras daha beklemek mi :angry: arkadaşları bilmem ama ben bekleyemiycem Efendi Türkler :devil: efendi efendi süle işte <_<:P

tşk ederim :lol:

Kim Kankim mi yapmış araştırma

tabe ben yaptım -_- eski araştırmacılardan kim kaldı, bi ben birde uğur dündar :lol::yuvarlan:

gördün mü benim yasdıklarım cvp olabilermiş :huh::lol:

Gönderi tarihi:
kankitom üsülme kıss ben sisler için araştırdım yine ve mudik'in ne olduğunu buldum

işte mudik diye tabir edilen arkadaşlar

mudik.gif

Bi yalnışlık olmasın Efendi Türkler o kadar araştırma yapan bndim , Kankim olduğunu hiç sanmıyorum

Bisdende sana DANKE

nütfen kankim yukarda görüldüğü üsere ilk araştırmayı yapan bendim -_-<_< Efendi türkler de bu araştırmanın doğruluğundan yana saten -_-:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.