Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Neler oluyor..? Bu ne içinden çıkılmaz bir kaos.. piki ZUDİK yazınca da ben mi çıkıyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Neler oluyor..? Bu ne içinden çıkılmaz bir kaos.. piki ZUDİK yazınca da ben mi çıkıyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 mudik yasınca diilde pudik yasınca leylayla benim adım çıkıyo Pudik de Leyla çıkıo ama Mudik de sen çıkıon kankim b] Pudik yazınca benim adım mı çıkıyor direkt mi internete güvenilmez derlerdi de.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Neler oluyor..? Bu ne içinden çıkılmaz bir kaos.. piki ZUDİK yazınca da ben mi çıkıyorum.. yuk onu daha denemedik diloş ama ben bi deneyem şincik Pudik yazınca benim adım mı çıkıyor direkt mi internete güvenilmez derlerdi de..</B> üsülerek sülüyorum leylacım ama direkt Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Abowwww Zudik yazınca çok kötü şeyler çıkıyo sakın deneme kankim Üsülerek mi sülüyon Hımm pek üsülmüşsün bellli kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Abowwww Zudik yazınca çok kötü şeyler çıkıyo sakın deneme kankim Artık çok geç kankitom denedim bilem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Deneme dimiştim ama dinleyen nirde Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Deneme dimiştim ama dinleyen nirde Allah Allah yarabbim siz nerelere atladiniz böyle,, bir hafta beni bekleyemedinizmi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Allah Allah yarabbim siz nerelere atladiniz böyle,, bir hafta beni bekleyemedinizmi Bir hafta mı Biz kaç haftalardır bekliyos biliyonmu sen Efendi Türkler Pudik,Mudik ve Zudikgiller ailesi rüyalarıma girer oldu Peki şimdi süleyecen mi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 yuk onu daha denemedik diloş ama ben bi deneyem şincik üsülerek sülüyorum leylacım ama direkt Abowwww Zudik yazınca çok kötü şeyler çıkıyo sakın deneme kankim Gördünüzmü bir PUDİK yüzünden başımıza gelenleri.. adımız Google'larda yerlerde sürünüyor.. ismimi yazınca ZUDİK çıkıyor.. ben eşe dosta ni derim şinci.. alnımdaki bu kara ZUdiği nasıl temizlerim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 ben eşe dosta ni derim şinci.. Bendeniz ZUDİK memnun oldum diyebilirsin gibi geliyo bana Sana öyle geliyomu Kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Allah Allah yarabbim siz nerelere atladiniz böyle,, bir hafta beni bekleyemedinizmi ne bir haftası be Efendi Türkler, kaç hafta bekledik bis seni bilmiyo gibim konuşma şincik kendi yöntemlerimizle bulmaya çalıştık ama içinden çıkılmaz bir hal aldı Gördünüzmü bir PUDİK yüzünden başımıza gelenleri.. adımız Google'larda yerlerde sürünüyor..ismimi yazınca ZUDİK çıkıyor.. ben eşe dosta ni derim şinci.. alnımdaki bu kara ZUdiği nasıl temizlerim.. sus nütfen diloş çok üsülüyorum senin bu durumuna ( sanki kendi durumum çok farklı ) Bendeniz ZUDİK memnun oldum diyebilirsin gibi geliyo bana , Sana öyle geliyomu Kankim geliyo da gitmek bilmiyo Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Peki şimdi süleyecen mi yok şimdi süleyemiyecegim.. biraz daha bekleyin desem kizmazsiniz degilmi.. sonra ZUdiği kim cikardi konumuzda ZUdiğ yoktu birde MINEU nun arastirmalari cok dikkat cekici! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 sus nütfen diloş çok üsülüyorum senin bu durumuna ( sanki kendi durumum çok farklı ) geliyo da gitmek bilmiyo Efet kankim sen önce kendi durumuna üsülsen daha iyi olar gibime geliyor Gitmesin zaten yok şimdi süleyemiyecegim.. birez dehe bekleyin desem kizmezsiniz degilmi.. sonra ZUdiği kim cikardi konumuzda ZUdiğ yoktu birde MINEU nun arastirmalari cok dikkat cekici! Tabe ni demek bekleris bis biras daha Dalgamı geçiyon bisnen Kim Kankim mi yapmış araştırma Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Efet kankim sen önce kendi durumuna üsülsen daha iyi olar gibime geliyor Gitmesin zaten Tabe ni demek bekleris bis biras daha Dalgamı geçiyon bisnen Kim Kankim mi yapmış araştırma oki bekleyeceginiz icin danke dalga icin tebessüm eder beni aglatmayin .. evet kankin acayip arastiriyor bazen bakiyorum acaba cevap odar olabilir diye.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Bi yalnışlık olmasın Efendi Türkler o kadar araştırma yapan bndim Kankim olduğunu hiç sanmıyorum Bisdende sana DANKE Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 yok şimdi süleyemiyecegim.. biraz daha bekleyin desem kizmazsiniz degilmi.. sonra ZUdiği kim cikardi konumuzda ZUdiğ yoktu birde MINEU nun arastirmalari cok dikkat cekici! biras daha beklemek mi arkadaşları bilmem ama ben bekleyemiycem Efendi Türkler efendi efendi süle işte tşk ederim Kim Kankim mi yapmış araştırma tabe ben yaptım eski araştırmacılardan kim kaldı, bi ben birde uğur dündar gördün mü benim yasdıklarım cvp olabilermiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Bence Efendi Türkler senlen kafa buluyo Üsülme ama durum böyleyken böyle Bence efendi efendi sülemeyecek Gel bis biras işkence yapalım kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 kankitom üsülme kıss ben sisler için araştırdım yine ve mudik'in ne olduğunu buldum işte mudik diye tabir edilen arkadaşlar Bi yalnışlık olmasın Efendi Türkler o kadar araştırma yapan bndim , Kankim olduğunu hiç sanmıyorum Bisdende sana DANKE nütfen kankim yukarda görüldüğü üsere ilk araştırmayı yapan bendim Efendi türkler de bu araştırmanın doğruluğundan yana saten Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 işkence mi ayyyy hiç sefmem işkenceyi kankimde hiç sefmes böle şeyleri, şiddetten hiç has etmes kendisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Araştırmanın SELAMATI açısından bu resim çok önemliydi zati Tebrik ederis seni kankim Efet hiç haz etmem Yani öyle umuyorum en azından Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 tşk ederim araştırmalarım her saman defam edecektir sevgili okuyucularım hiç şüphenis olmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Ona ne şüphe zaten Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 kıss bi araştırma yapılsa google dan en çok yararlanan bilgisayar kullanıcıları arasında ilk sıralarda yeralırım kanımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Herşey için direk olarak Google a başvurursan olacağı o tabe Halbukim asıcık düşüncen olacak ama nirde Kıs yuksam sende fosfor eksikliğimi var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.