Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ne demek Sayin diloş yeterki siz hayal ismarlayin parasi benden Hani bana Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 hani godzillaya bişiii yok muu olmaz olurmu godzilla ödeyecegim senetler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Hani bana sana yok bütün basima dertleri acan sen degilmisin? zehirledin beni Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 olmaz olurmu godzilla ödeyecegim senetler herkesle teker teker ilgileniyorsun ya mükemmel adamsın sen valla... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 herkesle teker teker ilgileniyorsun ya mükemmel adamsın sen valla... godzilla' seni bosuna cagirmadim kacacak delik ariyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 godzilla' seni bosuna cagirmadim kacacak delik ariyorum ben oyalarım onları sen kaç ben de kaçıyorum şimdi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ne demek Sayin diloş yeterki siz hayal ismarlayin parasi benden parası sizden olduğuna göre yemez içmez hayal kurarız artık.. ne güzel şey yaaa çizgi film gibi be hala çizgi film izlerim nihat doğan (başlıkla ilgisi olsun diye nihat doğan yazdım be ne yazıyorum neredeytim ben size bunu açıklamak isterdim ama emin olun sonrasında pişman olacaksınız.. unutun bence.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 sana yok bütün basima dertleri acan sen degilmisin? zehirledin beni Kim ben mi Yarabbim bu Pudik bu kadar efendi olan efendi türkleri bile çileden çıkarttı Ben kimseyi zehirleyemem olsa olsa kafa kol falan kırarım yani Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ben oyalarım onları sen kaç ben de kaçıyorum şimdi Aslan kardesim benim hoscakal Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 pudik pudik diye diye bitirediğimis bu minyatür altına eden, kel ve göbekli dansçımıymış hala anlamını öğrenemediysek de kendisiynen tanışma şerefine nail olduk (kankim nail kim bilmiyom ) Yüzmye mi çalışayım ,Olar , Kankim nirdesin kıss napcan beni ben yüsme biliyom sanki aman saten kendisi de bilmiyo sana yok bütün basima dertleri acan sen degilmisin? zehirledin beni kıss efendi efendi duran adamı da zehirledin ya bravo sana kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 (kankim nail kim bilmiyom ) Ben anlamam, kim olduğunu bilmiyorsan bile öğren kıss napcan beni ben yüsme biliyom sanki , aman saten kendisi de bilmiyo Kıs senin yüsme ösürlü olduğunu unutmuşum kusura bakma kıss efendi efendi duran adamı da zehirledin ya bravo sana kankim Kıs ben bişey yapmadım Sadece ''Pudik mi'' diye bir ileti yasmıştım Sanırım herşey ondan sonra başladı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ben anlamam, kim olduğunu bilmiyorsan bile öğren Kıs senin yüsme ösürlü olduğunu unutmuşum kusura bakma Kıs ben bişey yapmadım , Sadece ''Pudik mi'' diye bir ileti yasmıştım , Sanırım herşey ondan sonra başladı kıss dur bi düşünem belkim bişiler çıkar Aaaaaa babamın bi arkadaşı vardı Nail diye o olur mu önemli değil sana diyorum herşeye karışma diye bak gördünmü bir kelimeyle cocuğu nasıl sehirlemişsin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ben hep geri kalıyorumm pudik ne diye merak ederken ve hala henüz öğrenememişken bide birisi zehirlenmiş kim ki ??? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 kıss dur bi düşünem belkim bişiler çıkar, Aaaaaa babamın bi arkadaşı vardı Nail diye o olur mu önemli değil sana diyorum herşeye karışma diye , bak gördünmü bir kelimeyle cocuğu nasıl sehirlemişsin Efet çok rahatladım şuan Slm süle Nail amcaya Yuk bence çok önemli kankim Madem öyle peki bugüne kadar sana niye hiç tesir etmedi bu zehir ben hep geri kalıyorumm pudik ne diye merak ederken ve hala henüz öğrenememişken , bide birisi zehirlenmiş , kim ki ??? Merak etme bisde hala merak ediyos zeynepcim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ben hep geri kalıyorumm pudik ne diye merak ederken ve hala henüz öğrenememişken bide birisi zehirlenmiş kim ki ??? üsülme seynepcim henüs bisde pudikin ne olduğunu öğrenebilmiş değilis sadece resmini gördük kendisinin hiç sorma efendi türkler sehirlendi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ii o zamn minecimm pudik'i sizde bilmıyosanız geçmiş olsun efendi türklere ama bu gülmenın altında bisey var benden kaçmaz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Efet çok rahatladım şuan ,Slm süğle Nail amcaya Madem öyle peki bugüne kadar sana niye hiç tesir etmedi bu zehir rahatlamana sefindim kankim slm mı süleyem kıss nası süleyem babam kendisine hırsıs nail derdi belkim mapus da olabiler şu an bende senin pansehirin varda ondan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Merak etme bisde hala merak ediyos zeynepcim hala beklemedeyimmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 rahatlamana sefindim kankim , slm mı süleyem , kıss nası süleyem babam kendisine hırsıs nail derdi belkim mapus da olabiler şu an bende senin pansehirin varda ondan Kıs Nail amca bunları duymasın kahrından üsülüp sonrada sinirlenip cinayet eğilimine yatkın olabiler Bu pansehir hoşuma gitti Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Kıs Nail amca bunları duymasın kahrından üsülüp sonrada sinirlenip cinayet eğilimine yatkın olabiler Bu pansehir hoşuma gitti yuk duymas kanımca duysa da zoruna gitmes kankim merak etme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Nail amcam duygususmu kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Nail amcam duygususmu kankim yuk kıss duygusus değilde biras gamsıs kanımca kıss ne bilem duygulu mu duygusus mu tübe tübe Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Temam sinirlenme Bis Pudik olayına geri dönelim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Nihat Doğan yine ağladı Nihat Doğan, katıldığı canlı yayında “Zoruna mı gitti” isimli duygusal şarkısını söylerken hem kendisi hem de stüdyolardaki ağlattı.Doğan, “Herkes Star olmanın peşinde, biz adam olmanın peşindeyiz” dedi. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Nihat Doğan yine ağladı Nihat Doğan, katıldığı canlı yayında “Zoruna mı gitti” isimli duygusal şarkısını söylerken hem kendisi hem de stüdyolardaki ağlattı.Doğan, “Herkes Star olmanın peşinde, biz adam olmanın peşindeyiz” dedi. Bir PUDİK için oldukça iddialı bir cümle.. ne dersiniz..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.