Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 17 yıl Sevgili Muki forum anasayfasına baktım çıkmadan ve orada gördüm doğumgününü... Değerli arkadaşım seni tanıdığım için çok mutluyum... Sana uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum... Amaç edindiğin insana yardım ilkeni hiç kaybetmemeni ve seninde her ihtiyacı olduğunda yanında dostların olmasını diliyorum... İnsan sevgisi kutsal bir sevgidir... Sen bunu kazanmışsın... Görüşmek üzere sevgiler...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 17 yıl sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 17 yıl Doğum gününüz kutlu olsun.Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle hayat ? hayat bir sinav bedenin bir kağıt parçası kalemin tırnakların gözyaşların mürekkep. yazdıkların acıların değildir aslında, yüreğin, hayallerin, güzelliklerin. dünya ? şairin dediği gibi, " iki kapılı bir han " yazabildiğin kadardır, sadece senin yazdığın.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 17 yıl Değerli forum arkadaşlarım, dilekleriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepbirlikte nice huzurlu senelere...
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 17 yıl geç kalmışım sanırım:) en güzel yıllar senin olsun, iyi ki doğdun
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl Bende az kalmış 60.yaş gününde bir süpriz yapacağım... Doğum günün kutlu olsun nineciğim... Nice mutlu senelere hayatında ve çevrende olmasını istediğin insanlarla birlikte....
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 17 yıl YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA MUKİ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.