Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili Freyja'ya beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resimi armağan ediyorum.

14ec0.jpg

Julian BEEVER

• Cevaplar 80
  • Görüntü 11,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Admin--

Çok teşekkür ediyorum Maraba, çok begendim bu resmi :) Hatırladığın için sağol :clover:

bu da benden sana gelsin olur mu sevgili Maraba

dddddddah3.jpg

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız

;) Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense :( olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... :clover:

Gönderi tarihi:
  • Admin--

Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız

;) Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense :( olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... :clover:

:) Sevgili Yayamaz Kayımca

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum :) Sağlık, mutluluk ve sevgi hep seninle kalsın. BU üçünü aman yanından ayırma :clover:

Resim göndermeyele ilgili olarak sana bir öm attım. Ona bir bak, yine sorun çıkarsa mutlaka haberim olsun :)

Hoşçakal

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gloria herkese maniler göndermiş bende sana bir mani göndereyim dedim.

bir maniniz yoksa annemler size gelmek istiyor anlamındaki mani değil bu :D :D

velev kiiiiii bu mani öyle bir mani olsa bile bir mani miz var deyip hemen bir mani patlatmak lazım o anda :D

çocuğum, bu teklif oldu çok ani

yalandan bulamadım bir mani

istemiyorum anneni gelmesin yani

bu mani fena değil hani

çok kötü oldu dimii :D

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
freyja.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.