Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Freyja'ya beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resimi armağan ediyorum.

14ec0.jpg

Julian BEEVER

• Cevaplar 80
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin--
Gönderi tarihi:

Çok teşekkür ediyorum Maraba, çok begendim bu resmi :) Hatırladığın için sağol :clover:

bu da benden sana gelsin olur mu sevgili Maraba

dddddddah3.jpg

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız

;) Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense :( olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... :clover:

• Admin--
Gönderi tarihi:

Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız

;) Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense :( olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... :clover:

:) Sevgili Yayamaz Kayımca

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum :) Sağlık, mutluluk ve sevgi hep seninle kalsın. BU üçünü aman yanından ayırma :clover:

Resim göndermeyele ilgili olarak sana bir öm attım. Ona bir bak, yine sorun çıkarsa mutlaka haberim olsun :)

Hoşçakal

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gloria herkese maniler göndermiş bende sana bir mani göndereyim dedim.

bir maniniz yoksa annemler size gelmek istiyor anlamındaki mani değil bu :D :D

velev kiiiiii bu mani öyle bir mani olsa bile bir mani miz var deyip hemen bir mani patlatmak lazım o anda :D

çocuğum, bu teklif oldu çok ani

yalandan bulamadım bir mani

istemiyorum anneni gelmesin yani

bu mani fena değil hani

çok kötü oldu dimii :D

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.