Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili Freyja'ya beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resimi armağan ediyorum. Julian BEEVER Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Çok teşekkür ediyorum Maraba, çok begendim bu resmi Hatırladığın için sağol bu da benden sana gelsin olur mu sevgili Maraba Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Admin-- Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Sevgili FREYJA................Hımmm sende benim gibi yavaş yavaş yaşlanmaya başladın.....Ama boşfer bis herkese taş çıkartıyız Ben hep ifade etigim gibi resim çıkaramıyorum her nedense olsun bende böyle sade kutlıyayım her yaş bişeyler getiriyo ama götürüyoyda......Sakın senden saglık,huzur,mutluluk ve sevginden bişeyler alıp götürmesine izin verme..............Kendinle kal...... Sevgili Yayamaz Kayımca Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum Sağlık, mutluluk ve sevgi hep seninle kalsın. BU üçünü aman yanından ayırma Resim göndermeyele ilgili olarak sana bir öm attım. Ona bir bak, yine sorun çıkarsa mutlaka haberim olsun Hoşçakal Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gloria herkese maniler göndermiş bende sana bir mani göndereyim dedim. bir maniniz yoksa annemler size gelmek istiyor anlamındaki mani değil bu :D velev kiiiiii bu mani öyle bir mani olsa bile bir mani miz var deyip hemen bir mani patlatmak lazım o anda çocuğum, bu teklif oldu çok ani yalandan bulamadım bir mani istemiyorum anneni gelmesin yani bu mani fena değil hani çok kötü oldu dimii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.