Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

-----Nazlı, ketum, gururlu bir çiçeksin....

-------Sert görünüşlü yumuşak kalbinizin yanında, :clover:

Biliyorumki,yüreği hassas, kırılgan, pamuk kıvamındadır.

Yazdığın yazıların bize su ve ışık verir,okuduğumuzda hemen bizim

içimizi açıp birer botanik harikasına dönüşüverir.

Bazılarını okuduğumda duygulanmaya ve gülmeye yetecek yer vardır içimde,

Ama göstermeye fırsat bulamayız pek buralarda...

yazdıklarımı okuduğunda yüzünde her zaman bir gülümseme olsun

çünkü görmezsemde sana çok yakışıyordur.

Bunları yazmamdaki sebep,bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özelsin..

________DOĞUM GÜNÜN KUTLU

__________HAYATIN MUTLU OLSUN :kek:

(onikiekimbindokuzyüzyetmişsekiz)

Gönderi tarihi:

pek sayın Karakedicik,

1-Şahsınızda bugün bana doğumgünüm olduğunu hatırlatan herkese lanet okumak niyetindeydim lakin şu an kanımdaki alkol oranının yüksekliği ve ''bugün beyram erken kalkın çocuklar'' hasebiyle küfür etmeme, kalp kırmama,ukalalık yapmama,insancıl olma; hatta bi kaç dakikalığına ( o da sizin gül hatrınız için karakedibeyciim...) sevgiböcüü olma kararı aldım.

Şöyle ki:

iyi dilekleriniz ve güzel satırlarınız için çok teşekkür ederim.

2- 29 bence çok güzel bi yaş. gerçekten söylüyorum. acaba 28 değil de 29'da mı takılsam önümüzdeki 4 yıl ?

3- Aslına bakarsanız karakedicik şahsında sayın okur; ben bu kadar yumuşak olmam doğumgünlerimde, (bknz. blog geçen yılki d.günüm) lakin önceki gün başıma pek bi güzel olay geldi.

şimdi şöyle oldu yarenler: bendeniz antalyanın adı pek bi manasız bi alışveriş merkezine gittim. Aslında bakkal irisi bi yer de adı alışveriş merkezi işte, neyse gittim manav reyonu önünde acep bir kilo patates mi daha ağır yoksam bir kilo marul mu diye geyik yaparken abiyle; arkamda bi ışık hüzmesi belirdi. Allahım: dedem gibi bi adam. Nur yüzlü, bi sakalı eksik, pantalon askıları göbeğinin üzerinden gerilmiş,kırsaçlı, pembe mavi çizgili gömlekli, Nubar Terziyanın 2007 görmüş hali işte. Ben bu arada dedemin magirus marka otobüsünü hatırlayıp(hatırlatın anlatayım bi ara süper bi hikayedir...) nostalji deryasına dalmıştım bile ki amcanın o güselim sesi ile irkildim:

-küçükhanım bişey sorabilir miyim? burdaki koyu renk yazılmış kelimelere dikkat buyurunuz sayın okur...allahım....allahım... yıllardır duyduğum en güzel sıfat tamlaması,(bu arada dil bilgisi derslerimi de ihmal etmiyorum farkındaysan okur kitle)

ah amcacımm... bakmam mı? sen bana küçük hanım dersin de ben sana bakmam mı? kölen olurum kapında yatarım ben senin yahu?

bütün küçük hanımlığımla ayıptır söylemesi amcaceyizime dönüp dedim ki:

-buyrun, tabi?(yaw bunu söylerken beni görmeliydiniz,belgin dorukla,filiz akın arası bişey olmuştum...)

-Bunların hangisi maydanoz?

-şu soldakiler efendim...

-peki bana bi demet seçer misiniz küçük hanım?

(ah, seçmem mi? ben sana maydanoz tarlası satın alırım dedelerin gülü?)

Verdim amcama seçtiğim en yeşil, en taze, en güzel maydanoz demetini. Mutlu mutlu bakıştık bi kaç saniye. sonra amca kasaya doğru süzülüverdi.... Masal da burda bitti...

Böyle oldu yoldaşlar,29 yaşımın arife günü küçük hanım sözünü şahsıma yöneltilmiş olarak duyunca bi karış yükseldim yerden valla billa...

hadi dağılın şimdi...

Gönderi tarihi:

asiye acaba kurtuldu mu,kurtulmadıysa 30 dan sonra durum vahim..30 yaşı hayatın daha çok sorgulandığı kafanın içinde herşey bulunan bır sebze çorbasına dönduğu bir yaştır..iyi moral verdim ben kaçayım :whistling:

Gönderi tarihi:

Bence kurtulamadı.Nazan eğer bir şeyden kurtulsa başka birşeyden kurtulamamış olur.

Onu en azından forum ötesi tanırım secgili sedelina...Valla yaşın ne olursa olsun nazan

hala taş gibisin :rolleyes: nice yıllara güzelim :flowers:

Gönderi tarihi:

iyiki doğdun küçükhanım...hadi bakiim gel kapımaaa.. :) bisimde bir masalımız olsun..yerden fersah fersah havalanırmısın bilmem ama..şeyy :blushing: banada bir demet nane verirmisiniz küçükhanım..sağol gızıımm..bahtiyar ol..hatta dahada küçül..gir..cebimee.. :stuart: alla allaaaa...tepemi attırdın asiyee.. :angry: ama güsel olan ne biliyomusun..

arada gıcıklık yapsanda..iyiki doğdun..varolman güzel..tanımak güzel..ani çıkışların güzel..oyuna katılman güzel..sahi başka ne vardı güzel :unsure: ..asiyee güseell :) by by

:clover:

Gönderi tarihi:

ahhhh ben ne kadar ********...canım ciğerimin doğum gününü burdan kutlamam gerekirmiş...

Ben bilemedim....canım arkadaşım nice yıllara birlikte girmek dileğiyle..eee ben yoksam senin

yıllarının ne anlamı var değilmi ^_^

Gönderi tarihi:

oy... hatta fıyk... bi de daha ne bileyim ney... :wub:

çok teşekkür eder; aynı hassasiyeti sizin doğum günlerinizde gösteremeyebilme riskim olduğundan, tek tek hepinizin ellerinden öper (küçüğüm ya o sebep...) (ne ya bu arada??? evet hepinizden küçüğüm ben, yani bu başlıkta yazanlardan küçüğüm...)

şimdidien bayram,kandi,l d.günü, evlk. yıldönümü gibi özel günlerinizi kutlar, tez vakitte yaşlanmanızı,suratınızın kırışmasını,saçınızda aklar çıkmasını dilerim...

ayrıca ASPAVA,amin...

Gönderi tarihi:
Bence kurtulamadı.Nazan eğer bir şeyden kurtulsa başka birşeyden kurtulamamış olur.

Onu en azından forum ötesi tanırım secgili sedelina...Valla yaşın ne olursa olsun nazan

hala taş gibisin :rolleyes: nice yıllara güzelim :flowers:

tabi ya... işte böle... çok bi teşekkür eder yanaklarından öperim marcus... hep buralarda olasın ...

Gönderi tarihi:
asiye acaba kurtuldu mu,kurtulmadıysa 30 dan sonra durum vahim..30 yaşı hayatın daha çok sorgulandığı kafanın içinde herşey bulunan bır sebze çorbasına dönduğu bir yaştır..iyi moral verdim ben kaçayım :whistling:

kurtulamıyorum, boğazıma kadar batmış durumdayım çok afedersiniz... lakin ne gam...

ney-i bezm-i gamem ey mah ne bulsan yile vir

oda yanmış kuru cismimde hevadan gayrı...

eywallah...

Gönderi tarihi:
iyiki doğdun küçükhanım...hadi bakiim gel kapımaaa.. :) bisimde bir masalımız olsun..yerden fersah fersah havalanırmısın bilmem ama..şeyy :blushing: banada bir demet nane verirmisiniz küçükhanım..sağol gızıımm..bahtiyar ol..hatta dahada küçül..gir..cebimee.. :stuart: alla allaaaa...tepemi attırdın asiyee.. :angry: ama güsel olan ne biliyomusun..

arada gıcıklık yapsanda..iyiki doğdun..varolman güzel..tanımak güzel..ani çıkışların güzel..oyuna katılman güzel..sahi başka ne vardı güzel :unsure: ..asiyee güseell :) by by

:clover:

Bi kerem sensin gıcık... ben sadece ne istediğini bilen biriyim...

ayrıcana tanıdığım en eğlenceli oyun arkadaşı sensin...

güselim tabe... cillop gibiyim hatta bu yaşıma rağmen... Katrin denöv gibiyim maşşallahım var...

nane taze bitti, ben size 2 kilo taratorlu dostluk vereyimmm sarayım mı? burda mı yersiniz?

Gönderi tarihi:
Bi kerem sensin gıcık... ben sadece ne istediğini bilen biriyim...

ayrıcana tanıdığım en eğlenceli oyun arkadaşı sensin...

güselim tabe... cillop gibiyim hatta bu yaşıma rağmen... Katrin denöv gibiyim maşşallahım var...

nane taze bitti, ben size 2 kilo taratorlu dostluk vereyimmm sarayım mı? burda mı yersiniz?

yerim asiyecim yerim..taratoru bol olsun.. hani sarmısaklarıda havanda dövülerek ezilmişse dahada hoş olurrr..yurtiçi kargo-nan gönder..bu arada ne dicektim.. :unsure:

--iyi ki doğdun asiyee..(buda kutlamanın dublesi.. :) ..taratora bi etki eder umarım)..by by..

Gönderi tarihi:
Doğum gününüzü tebrik eder kurtuluşunuza vesile olmasını dilerim :)

Şaka bir yana forumun farklı aykırı çiçeğine..Nice mutlu yıllar.....

300doistum.jpg

aman efenim çok bi eywallah eder (küçüğüm ya ben ) ellerinizden öperim efem... :wub:

alla sizi başımızdan eksik etmesin... :)

Gönderi tarihi:

baksanıza üyeliğinden belli zaten genç üye olduğu :D

ben biraz geç kaldım ama olsun -_- geç olsun da güç olmasın demişler :) doğum günün kutlu olsun, nice senelere :sorcerer::clover:

Gönderi tarihi:
baksanıza üyeliğinden belli zaten genç üye olduğu :D

ben biraz geç kaldım ama olsun -_- geç olsun da güç olmasın demişler :) doğum günün kutlu olsun, nice senelere :sorcerer::clover:

tebe... keyfimden mi yazmıyorum sanıyorsunuz? Hep genç üye kalabilmek için tabii... ;)

bu arada forum yönetimine sesleniyorum... bana bi kıyak mümkün mü aceba? hani ben kaç bin tane ileti yazarsam yazayım genç üye kalmam mümkün mü acep? :wub:

yardımcı olursanız sevinirim...

arz-ı hürmet eder ellerinizden öperim...

ayrıca da eywallah... 40 gün 40 gece kutlarım ben bu d.günü şeysini zaten... sonuncu ya... :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.