Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl medreselim O şimdi yeniçeri Hatalıysam: tiz kellesi vurula Tek rakibim hezarfen ahmet Çelebi Huzur islamda Padişahım cok yaşa Yezidim ama akce bende Babadan ogula degil alınteri Mekteplim Rahmetli de şahlanırdı Padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) Paşa babam sağolsun Akıncısın dediler kız vermediler O şimdi sadrazam Tek rakibim padişah! Padişahın faytonunda : Veliaht on board Miras değil zeamet Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! Alırım faytonunu Hakkını ver faytonun hakkını ! Havan kime sultanım ........
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl O şimdi sadrazam Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! Alırım faytonunu
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl ahahahahahah... Aysumcum hepsi birbirinden güzel bunların valla bittim..sağolasın şekerim...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Padişahın faytonunda : Veliaht on board bu çok hoşuma gitti benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.