Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 medreselim O şimdi yeniçeri Hatalıysam: tiz kellesi vurula Tek rakibim hezarfen ahmet Çelebi Huzur islamda Padişahım cok yaşa Yezidim ama akce bende Babadan ogula degil alınteri Mekteplim Rahmetli de şahlanırdı Padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) Paşa babam sağolsun Akıncısın dediler kız vermediler O şimdi sadrazam Tek rakibim padişah! Padişahın faytonunda : Veliaht on board Miras değil zeamet Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! Alırım faytonunu Hakkını ver faytonun hakkını ! Havan kime sultanım ........ Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 O şimdi sadrazam Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! Alırım faytonunu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 ahahahahahah... Aysumcum hepsi birbirinden güzel bunların valla bittim..sağolasın şekerim... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 :bu haremde seni tek geçerim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Tek rakibim hezarfen ahmet Çelebi :lol: Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 çok güzel hepsi özelilklede Akıncısın dediler kız vermediler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Padişahın faytonunda : Veliaht on board bu çok hoşuma gitti benim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Rahmetli de şahlanırdı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.