Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 16:04 Admin Gönderi tarihi: Salı 16:04 Ünlü Sinema Oyuncusu Whoopi Goldberg, Trump-Musk Kavgasını 'Sahte' ve 'Stratejik' Olarak Adlandırıyor 'Bu Başka Bir Dikkat Dağıtıcı' ve 'Yalan Söyledikleri İçin İnanmıyorum' Whoopi Goldberg, Donald Trump ile Elon Musk arasındaki son kavgaya inanmıyor, hatta "The View"un yeni bölümünde bunu "sahte" ve "stratejik" olarak adlandıracak kadar ileri gidiyor. Pazartesi günkü programın "Sıcak Konular" bölümü, esas olarak Trump ile Musk arasındaki, geçen hafta Trump'ın devasa hükümet harcama faturası nedeniyle başlayan ve Musk'ın Trump'ın Epstein dosyalarında olduğunu iddia etmesine kadar tırmanan ileri geri tartışmalara odaklandı. "The View" hanımları kimin üstün geleceğini tartıştıklarında, muhafazakar panelist Alyssa Farah Griffin eski patronuna bahse girdiğini söyledi. "Ancak param Donald Trump'a gidiyor, çünkü o da karşılık verdi ve Elon'un Pentagon sözleşmelerinin peşine düşeceğini söyledi," dedi Griffin canlı yayın sırasında (Entertainment Weekly aracılığıyla). Goldberg buna karşılık olarak, "Hepinizin buna inanmasını seviyorum." diye karşılık verdi. "Sahte değil," diye karşılık verdi Griffin, Goldberg'in Trump'a "fazla itibar ettiğini" düşündüğünü söylemesinin ardından Goldberg daha da ileri gitti. "Şimdi aniden herkes bir şeyler hakkında mı üzülüyor? Üzgünüm, hayır. Bu bizi konuşturmak için başka bir dikkat dağıtıcı şey - konuştuğumuz şeyler hakkında değil, yapmamızı istedikleri şeyler hakkında," dedi Goldberg. "Buna inanmıyorum. Yalan söyledikleri için inanmıyorum." Devam etti, "Artık söyledikleri hiçbir şeye inanmıyorum çünkü kendilerinin en güvenilir insanlar olmadıklarını gösterdiler." Trump ve Musk arasındaki ayrılık geçen hafta, özellikle gece geç saatlerde televizyonda büyük bir konuşma konusu oldu. Jimmy Kimmel, ayrılığı şu sözlerle eleştirdi: "Bir MAGA kahramanı, diğer bir MAGA kahramanını Epstein dosyalarını saklamakla suçluyor çünkü kendisi de onların bir parçası. Peki ne yapıyorlar? Öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Tahminim: bunun sonunda, onlardan biri Diddy ile aynı hücrede olacak." Kaynak: Variety Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.