Admin ™ Admin Gönderi tarihi: dün 02:33 Admin Gönderi tarihi: dün 02:33 Bu 512 GB USB-C SSD o kadar küçük ki, kesinlikle kaybedeceksiniz Her iki ebeveynim de 1970'ler ve 80'lerde bilgisayar sektöründe büyüdü ve bana çamaşır makinesi büyüklüğünde, sadece birkaç megabayt veri tutan "sabit diskler" hakkında hikayeler anlattılar. Şimdi Kongre Kütüphanesi'ni cebinizde taşıyabilirsiniz; özellikle de 512 GB'a kadar veri tutan bu minik USB-C solid-state sürücünüz varsa. Japon şirketi SunEast tarafından satılan sürücü açıkça telefonlar ve tabletler için tasarlanmış, ancak onu bir dizüstü veya masaüstü bilgisayara takıp inanılmaz derecede minik bir flash sürücü gibi kullanamayacağınız için hiçbir neden göremiyorum. Gerçek USB-C başlığını saymazsak, sadece 20 mm x 10,6 mm (yani 0,78 x 0,42 inç) ve USB 3.2 Gen 1 hızlarında çalışıyor. Bu, saniyede 5 gigabitlik teorik bir maksimum aktarım hızı sağlıyor, ancak SunEast okumada 450 MB/sn'ye ulaştığını söylüyor. DigitalTrends, Japonya'da bile henüz satışa sunulmadığını, ancak satışa sunulduğunda 128/256/512 GB seçenekleriyle geleceğini belirtiyor. SunEast uluslararası alanda donanım satıyor, bu yüzden bu küçük adamın daha geniş bir pazara ulaşmasını umuyorum. Günümüzde dizüstü bilgisayardan vazgeçip seyahat etmeyi düşünen birçok insan olduğundan eminim ve bu, herhangi bir yerde bol miktarda fotoğraf ve video çekmeyi kolaylaştıracaktır. Kaynak: PC World Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.