Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 ayy canım beklettim seni..evde kahve kalmamış bakkala gittim. sonra kahveyi taşırdım malum ocakğı temizle.. sonunda yapabildim,buyur sen harikasın yaa şu kahvenin güzelligine şu kokusuna bak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 tıkk tııkk tıkk.. orada kimse yok muu acabaa??? ... hanımefendiii tavşanınıza evde şiddet uyguladığınızıı duydummm bir teftiş edelim dedik.. ama tavşana acıdım inanınn.. şunun haline bakın... hayırr gözlüğünüzü dikkatli kullanın efendim..ya da bundan sonraa tüylü tüylü gece terlikleri giymeyin rica ediyorum.. hayvancağız gidicek bir gün ama size dayanamayıp kalpten gidicek yani.... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 tıkk tııkk tıkk.. orada kimse yok muu acabaa??? ... hanımefendiii tavşanınıza evde şiddet uyguladığınızıı duydummm bir teftiş edelim dedik.. ama tavşana acıdım inanınn.. şunun haline bakın... hayırr gözlüğünüzü dikkatli kullanın efendim..ya da bundan sonraa tüylü tüylü gece terlikleri giymeyin rica ediyorum.. hayvancağız gidicek bir gün ama size dayanamayıp kalpten gidicek yani.... ayy ben onu terliğim sanmıştım ,tavşanmıymış tavşan çorbası yapayımda ayağıma dolaşmasın estikçe seni burada görmek güzel Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 hanımefendii biz dernekk olarak uğraştık uğraştık olmadıı.. tavşanları koruma derneğğii olarakk son çareeyi elimizdeki bütün tavşanlarıı evinize salmakta buluyoruzz.. bir bakmışsınız ki tavşanlar keyif yapıyorr... menüde ne varr ? çorba .. hmm ne çorbasıı ? spices bir kase de ben içiyim..leziz birşey olmuştur... evett seni görmekk...görceğimi bilmek de çok güzel gerçekten Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 hanımefendii biz dernekk olarak uğraştık uğraştık olmadıı.. tavşanları koruma derneğğii olarakk son çareeyi elimizdeki bütün tavşanlarıı evinize salmakta buluyoruzz.. bir bakmışsınız ki tavşanlar keyif yapıyorr... menüde ne varr ? çorba .. hmm ne çorbasıı ? spices bir kase de ben içiyim..leziz birşey olmuştur... evett seni görmekk...görceğimi bilmek de çok güzel gerçekten Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 ifadeee güzelii seni öptümm hadi.. gidiyorum benn.. çalışma kağıtlarıma gömücem kafamı çıkamıcam içinden... sonra uyuya kalıcam..yarın geç uyanıcamm.. sınava da böyle bir şekilde giricem... ahh hayallerim ne güzeller ahh iyii geceler..tavşan canafarıı... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 ifadeee güzelii seni öptümm hadi.. gidiyorum benn.. çalışma kağıtlarıma gömücem kafamı çıkamıcam içinden... sonra uyuya kalıcam..yarın geç uyanıcamm.. sınava da böyle bir şekilde giricem... ahh hayallerim ne güzeller ahh iyii geceler..tavşan canafarıı... ne kadar şanslısın .. çalışcak derslerin var..ah keşke benimde ödevlerim olsa öğrenci olsam..sınavlara girsem ,hepsinde 100 alsam... ..nerde o günler birde geç uyanıcakmış belirtiyo hadi iyi geçeler bags bany Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 ben geldimmm... bana yeniden kahve yapabilir misin ? hani o güzel o köpüklü kahvenden haa bi de annem hasta zeynebe yaptıgı pastalardan ben getirdim onun yerine Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 ben geldimmm... bana yeniden kahve yapabilir misin ? hani o güzel o köpüklü kahvenden haa bi de annem hasta zeynebe yaptıgı pastalardan ben getirdim onun yerine ayy canım benim ,teşekkür ederim yaparım tabi sana kahve; annenede geçmiş olsun .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun canımıniçi Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 evet canımıniçi bu bayram benim bayramım içimdeki çocuğun bayramı.... teşekkür ederim .. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 güzel annemizin anneler gününü kutlamak istedim biraz gec kaldım ama yinede kutlamak istedim hediyem yanagına konan kocaman bir öpücük kabul edersen tabiki canım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Benim sana bugün çiçek veresim geldi Sen bilirsin nedenini Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 güzel annemizin anneler gününü kutlamak istedim biraz gec kaldım ama yinede kutlamak istedim hediyem yanagına konan kocaman bir öpücük kabul edersen tabiki canım Benim sana bugün çiçek veresim geldi Sen bilirsin nedenini Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 heyyyttt ben geldimmm :D :D uzaya geldim ama sen yok :( Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Hani artık hiç görmesende,haber almasanda,kalbinde her zaman yeri vardır bazı dostların...Daima sevgiyle anıyorum...birgün bir sürpriz yaparsın belki.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.