Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

::::))((spices))((::::

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ayy canım beklettim seni..evde kahve kalmamış bakkala gittim. :P sonra kahveyi taşırdım :blushing: malum ocakğı temizle.. sonunda yapabildim,buyur :D

getattachmentys3.jpg

sen harikasın yaa :wub: şu kahvenin güzelligine şu kokusuna bak :wub:

• Cevaplar 145
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

tıkk tııkk tıkk.. orada kimse yok muu acabaa??? ... hanımefendiii tavşanınıza evde şiddet uyguladığınızıı duydummm :w00t: bir teftiş edelim dedik.. ama tavşana acıdım inanınn..

şunun haline bakın...

komik59mfqm1.jpg

hayırr gözlüğünüzü dikkatli kullanın efendim..ya da bundan sonraa tüylü tüylü gece terlikleri giymeyin rica ediyorum.. hayvancağız gidicek bir gün ama size dayanamayıp kalpten gidicek yani.... :angry:

:hug::rolleyes::kiss::wub::):D

Gönderi tarihi:
tıkk tııkk tıkk.. orada kimse yok muu acabaa??? ... hanımefendiii tavşanınıza evde şiddet uyguladığınızıı duydummm :w00t: bir teftiş edelim dedik.. ama tavşana acıdım inanınn..

şunun haline bakın...

komik59mfqm1.jpg

hayırr gözlüğünüzü dikkatli kullanın efendim..ya da bundan sonraa tüylü tüylü gece terlikleri giymeyin rica ediyorum.. hayvancağız gidicek bir gün ama size dayanamayıp kalpten gidicek yani....

:hug::rolleyes::kiss::wub:

ayy ben onu terliğim sanmıştım ,tavşanmıymış :P tavşan çorbası yapayımda ayağıma dolaşmasın :w00t:

estikçe seni burada görmek güzel :wub::hug:

Gönderi tarihi:

hanımefendii biz dernekk olarak uğraştık uğraştık olmadıı.. tavşanları koruma derneğğii olarakk son çareeyi elimizdeki bütün tavşanlarıı evinize salmakta buluyoruzz.. :lol: bir bakmışsınız ki tavşanlar keyif yapıyorr... menüde ne varr ? çorba .. hmm ne çorbasıı ? spices :ayakvur::hug:

tavsanevi.JPG

bir kase de ben içiyim..leziz birşey olmuştur... :D

evett seni görmekk...görceğimi bilmek de çok güzel gerçekten :kiss::wub:

Gönderi tarihi:
hanımefendii biz dernekk olarak uğraştık uğraştık olmadıı.. tavşanları koruma derneğğii olarakk son çareeyi elimizdeki bütün tavşanlarıı evinize salmakta buluyoruzz.. :lol: bir bakmışsınız ki tavşanlar keyif yapıyorr... menüde ne varr ? çorba .. hmm ne çorbasıı ? spices :ayakvur::hug:

tavsanevi.JPG

bir kase de ben içiyim..leziz birşey olmuştur... :D

evett seni görmekk...görceğimi bilmek de çok güzel gerçekten :kiss::wub:

:P:hug::kiss:

Gönderi tarihi:

:rolleyes: ifadeee güzelii seni :):kiss: öptümm hadi.. gidiyorum benn.. çalışma kağıtlarıma gömücem kafamı çıkamıcam içinden... sonra uyuya kalıcam..yarın geç uyanıcamm.. sınava da böyle bir şekilde giricem... ahh hayallerim ne güzeller ahh :lol::hug: iyii geceler..tavşan canafarıı... :clover:

Gönderi tarihi:
ifadeee güzelii seni :kiss: öptümm hadi.. gidiyorum benn.. çalışma kağıtlarıma gömücem kafamı çıkamıcam içinden... sonra uyuya kalıcam..yarın geç uyanıcamm.. sınava da böyle bir şekilde giricem... ahh hayallerim ne güzeller ahh :hug: iyii geceler..tavşan canafarıı...

ne kadar şanslısın .. :P

çalışcak derslerin var..ah keşke benimde ödevlerim olsa öğrenci olsam..sınavlara girsem ,hepsinde 100 alsam... :( ..nerde o günler :lol::yuvarlan::ayakvur:

birde geç uyanıcakmış belirtiyo <_< hadi iyi geçeler bags bany :P

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ben geldimmm... bana yeniden kahve yapabilir misin ? hani o güzel o köpüklü kahvenden :wub: haa bi de annem hasta zeynebe yaptıgı pastalardan ben getirdim onun yerine

yemeklerimiz2[1].jpg

ayy canım benim ,teşekkür ederim :hug::wub: yaparım tabi sana kahve; annenede geçmiş olsun ..

Gönderi tarihi:

Bayramın kutlu olsun canımıniçi :w00t::hug:

balongksuxw2.jpg

Gönderi tarihi:

evet canımıniçi :P:unsure: bu bayram benim bayramım :sorcerer: içimdeki çocuğun bayramı.... :grin: teşekkür ederim .. :wub:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Benim sana bugün çiçek veresim geldi :D

Sen bilirsin nedenini B):kiss:

spcestk7.jpg

Gönderi tarihi:
güzel annemizin anneler gününü kutlamak istedim biraz gec kaldım ama yinede kutlamak istedim hediyem yanagına konan kocaman bir öpücük kabul edersen tabiki canım

:hug::kiss:

Benim sana bugün çiçek veresim geldi :D

Sen bilirsin nedenini B):kiss:

spcestk7.jpg

:grin::hug::wub:

• 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Hani artık hiç görmesende,haber almasanda,kalbinde her zaman yeri vardır bazı dostların...Daima sevgiyle anıyorum...birgün bir sürpriz yaparsın belki..:)

roses4.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.