Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 şimdi forum oyunlarında okudum balıklı baklavada isteyen olabilir..yarında hamsili baklava yapıcam......... hamsi baklava bide balık o nasıl olcek ben yemem öyle ben cevizli isterım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 yani istek olursa dediydim..hamsili..... senin için çevizli hazırladım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 bayram şekerlerim benim ; natalia,redback ikinizede teşekkür ederim.... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 bu ne şeker şey yaa... yanaklara bak yerim ben bunu radyacım teşekkür ederim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Herkese ağlamam Herkese anlatmam Herkes herkes olmadığı için anlaşamam Giden de olur Gelen de Ama varolanı severim Değer katsayılarım yüksektir o sebeple Verdiğim her bir söz anlayanımadır Arkadaşım dediğimedir sarılışlarım Arkadaşım dediğimedir hatırlayışlarım An geldi tanıştım An geldi tartıştım An geldi gülümsedim An geldi gülümsettim Zamana düşmanlığımdan sebeptir sarılışlarım Zamana inattır bu hatırlayışlarım Arkadaşımdır yahut zorgündaşım Arkadaşımdır yahut anlayandaşım Herkes herkes olsaydı olmazdı Herkes aynı gülümsemeyi zaten yapamazdı Yani herkes değildi arkadaşım, olamazdı Sözüm özümdür Yani içten bir gülümseyiş hep düşümdür Zaman geldi bekledim Zaman geldi beklettim Zaman geldi anlattım Zaman geldi dinledim Özleyişimde saklıdır herşeyim Sakınmadan anlatmaktır benliğim Arkadaş dediğimedir güvenim Yani arkamı dayadığım taş kadar güvendiğim An geldi buluştum An geldi mutluluktan uçtum An geldi yoluna yolladım An geldi ardından ağladım Arkadaşım dedim Canım kadar değer verdim Verdiğim her değer için minik merhabaları bekledim Zaman geldi hoşgeldi Zaman geldi hoşgitti An geldi görmedi An geldi gelmedi Herşeye rağmen yüreğim onu çok sevdi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 SOL EL KONÇERTOSU Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Hem de ölmeden yaşanabilirmiş Ama sevmeden yaşanamıyor Üçgülüm Bir ölüyle bir canlı Bir bedeni bölüştük Sağ yanım ölmüş Sol yanım capcanlı Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Ama düşünebildiğim için seni yaşıyorum Yaşayabildiğim için sevmiyorum Sevdiğim için yaşıyorum Bir kolum bir elim bir bacağım ve dilim tutmuyor Öyle bir sevgi var ki içimde O beni hâlâ diri tutuyor Yazamasam da okuyamasam da konuşamasam da Seviyorum seni Üçgülüm Sevdikçe yaşıyor yaşadıkça seviyorum AZİZ NESİN ben geldimm spices Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 SOL EL KONÇERTOSU Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Hem de ölmeden yaşanabilirmiş Ama sevmeden yaşanamıyor Üçgülüm Bir ölüyle bir canlı Bir bedeni bölüştük Sağ yanım ölmüş Sol yanım capcanlı Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Ama düşünebildiğim için seni yaşıyorum Yaşayabildiğim için sevmiyorum Sevdiğim için yaşıyorum Bir kolum bir elim bir bacağım ve dilim tutmuyor Öyle bir sevgi var ki içimde O beni hâlâ diri tutuyor Yazamasam da okuyamasam da konuşamasam da Seviyorum seni Üçgülüm Sevdikçe yaşıyor yaşadıkça seviyorum AZİZ NESİN ben geldimm spices ancak gördüm zeynepcim çok sevindim gelmene .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 olsun ablacımm bende derslerden vakit olmuyo ama finallere kadar gelirim sık sık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Haylaz hanım;Sana da bir merhaba diyeyim dedim gelmişken.. Merhaba.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 haylaz mı...? hoş gelmişsin taurusmutis.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 merhaba abla bak sana şiir yolladım alsana Fani Dünya İlk günden alıştığımız emektar aydınlık, Anne yüzünde, dost yüzünde, evlat yüzünde; Her sabah başlayan şeye doymadık, Düşümüz gerçeğimiz ne varsa yeryüzünde. Gökyüzü belledik şu ürperen maviliği, Başımız darda kalınca el açtığımız yer; Gökyüzüdür avutan akıllıyı deliyi, Gökyüzünde bulutlar uçurtmalar ümitler. Her mevsimiyle insanı ayrı ayrı saran, Bunca güzelliği nasıl koyup gideceğiz; Yaman çalacak o çalmayası saat yaman, Geçmiş ola bir kez yumuldu mu gözlerimiz Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 merhaba abla bak sana şiir yolladım alsana Fani Dünya İlk günden alıştığımız emektar aydınlık, Anne yüzünde, dost yüzünde, evlat yüzünde; Her sabah başlayan şeye doymadık, Düşümüz gerçeğimiz ne varsa yeryüzünde. Gökyüzü belledik şu ürperen maviliği, Başımız darda kalınca el açtığımız yer; Gökyüzüdür avutan akıllıyı deliyi, Gökyüzünde bulutlar uçurtmalar ümitler. Her mevsimiyle insanı ayrı ayrı saran, Bunca güzelliği nasıl koyup gideceğiz; Yaman çalacak o çalmayası saat yaman, Geçmiş ola bir kez yumuldu mu gözlerimiz teşekkür ederim egzo Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Spices nasılsın canım..şöyle bir ziyarete geldim..çayın kekin hazırdır inşallah.. yoksa da sen iki dakikada çırpıverirsin şimdi benim için..bilmezmiyim senin hamaratlığını.. İlhan İrem dinledim de bugün..senin için bunu seçtim.. Yemyeşil bir deniz Senin gözlerin Ne bir sandal Ne bir ada Boğuluyorum Gözlerinde menevişler Denizde martılar gibi Bakışların köpük köpük Sonsuzluğu anlatır gibi Bu bakışlar bir gün beni Öldürecek sevgilim Bu bakışlar ne zaman beni Güldürecek sevgilim Yemyeşlil gökyüzü Senin gözlerin Ne bir rüzgar Ne bir bulut Ne bir yağmur var Boğuluyorum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Spices nasılsın canım..şöyle bir ziyarete geldim..çayın kekin hazırdır inşallah.. yoksa da sen iki dakikada çırpıverirsin şimdi benim için..bilmezmiyim senin hamaratlığını.. İlhan İrem dinledim de bugün..senin için bunu seçtim.. Yemyeşil bir deniz Senin gözlerin Ne bir sandal Ne bir ada Boğuluyorum Gözlerinde menevişler Denizde martılar gibi Bakışların köpük köpük Sonsuzluğu anlatır gibi Bu bakışlar bir gün beni Öldürecek sevgilim Bu bakışlar ne zaman beni Güldürecek sevgilim Yemyeşlil gökyüzü Senin gözlerin Ne bir rüzgar Ne bir bulut Ne bir yağmur var Boğuluyorum diloşcum bekleseydin ben sana mantılar, börekler açardım.. kek dediğin nedir ki... şarkı içinde teşekkür ederim.. sayende yıllar sonra bende yeniden dinledim ilhan irem'i Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Bak senin yaşlılığın böle olcek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.