Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl Selam arkadaşlar; Bir üyemizin tavsiyesi ile buraya geldim ve çok beğendim..... Umarım iyi anlaşırız.... En sevdiğim şeydir dost edinmek, hep kalp kırmaktan korktum.... Garip bir ruhummm...... Zamanla tanışırzzzz Saygılar olsun hepinize.....
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Selam arkadaşlar; Bir üyemizin tavsiyesi ile buraya geldim ve çok beğendim..... Umarım iyi anlaşırız.... En sevdiğim şeydir dost edinmek, hep kalp kırmaktan korktum.... Garip bir ruhummm...... Zamanla tanışırzzzz Saygılar olsun hepinize..... A.selam arkadaşım Ağır aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklara kapılmış zamanın boşa gittiği yeni bir çarka girmişsin gibime geliyor hoşgeldin... Sadece dostluklarınla değil... Korkularınla, sırlarınla yalansız saf bir çocuk olarakta gel.. Kaleyi yıkacak,seni kurtaracak bir kahraman mutlaka olacaktır.. Gayet güzel geldin akılcı dolu üslüplu yazınla.. Mutlu ol....
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Karakedi bu güzel yazın için teşekkür ederim, hoşbulduk arkadaşım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.