Φ politika Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 Her yazinin ayri bir güzelligi var,her yazi ayri bir fikir kazani,hepsini okumak ayri bir zevk.Sardunyam,Rua,Gece kusu,Muki,Tengerin bosig,ufuk efe,efendi Türkler,Taylan abi,Demirefe,Dogrucu davut,Yarasa ve birkac baska nick benim favorilerim arasindadir. saygilarla 1 Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Kendimden parçalar bularak okuduğum arkadaşlar...Işığı, aydınlığı ve doğru dürüstlüğü ile:Bilimselci Bilgi, saygı, içtenliği ve duruşuyla:Yam_yam İnanılmaz keyif, bilgi, birikim ve nezaketilye:GeceKuşu Maviliklerin derinliğindeki gizemiyle:Tengeriin boşig Sıcacık dostluğu ve içten insancıllığı ile:Rua Tatlılığı, espirisi ve eyecanıyla: katakuta Parlayan ışığı ile:Sardunya Dengeli, duyarlılığı, düşünce ve kişiliği ile: Gelincik Çok tatlı kişiliği ile:Gloria Nezaket ve saygısıyla:Muki Dostluğu ve kararlılığı ile:Efendi Türkler Kendine özge kalemiyle:Cerenimoo Kibarlığı ve hoşgörüsüyle:jön Kendime hiç yabancı bulmadığım:maraba Felsefeyi çok sevdiğimden:NıEtZsChE Canlılığı ve dost sıcaklığı ile:GuNeSLi_GeCe Doğru ve güzel duygu ve düşünceleri yaşattığı ile:BlackCADY Kendimden parçaları bütünleştirdiğiyle:ErdalAktas Birikimini ve enerjisini en iyi kullanan biri olarak:erdogan Değeri ve anlamıyla:CYRANO Yumuşak ve sevgi dolu yüreğiyle:Gece Yağmuru Hedef ve verdiği enerji ile:politika Eğitim, sevgi ve tatlı kişiliği ile:sedelina Çok şeyler paylaşım çabasıyla ve araştırıcı ruhu ile:keskinkalem Sık sık tartıştığımız ve kendilerine düşüncelerimde sertlik olmasına ramen insan olarak çok saygı duyduğum arkadaşlar ise; Farklı kişiliği ile mücadeleye çeken:bozan İnancını her zaman yüreklice savunan:Sueda Renkleriyle:4mevsim (unuttuklarım olabilir aflarına sığınıyorum...) Eklemeye değer bulduklarım... Kendine özgü kısa, öz, yalın, sıcak, içten ve güzel duruşuyla sevgili: Deniz_kizi İnanılmaz derecede keyif aldığım ve her yazısında kendimi bulduğumu sevgili dostum: Demirefe Uzun zamandır yazmadığını ve beynimize çiviyle yazdıkların özlediğim: godzilla Ve nazik, tutarlı, duyarlı paylaşımlarıyla sevgili: birce... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Uzun zamandır yazmadığını ve beynimize çiviyle yazdıkların özlediğim: godzilla nereye gitti bu kızan beaa.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Eklemeye değer bulduklarım... Kendine özgü kısa, öz, yalın, sıcak, içten ve güzel duruşuyla sevgili: Deniz_kizi İnanılmaz derecede keyif aldığım ve her yazısında kendimi bulduğumu sevgili dostum: Demirefe Uzun zamandır yazmadığını ve beynimize çiviyle yazdıkların özlediğim: godzilla Ve nazik, tutarlı, duyarlı paylaşımlarıyla sevgili: birce... Tşkler Dipnot... Ne kadar değerli olduğunu zaten biliyorsundur. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Tşkler Dipnot... Ne kadar değerli olduğunu zaten biliyorsundur. Sende ama... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Kimi okuyorum ki ben, tabi daha çok blog yazanları -Adaletsiz -Hiba -Efran -Radya -Tengeriin -Admin -Delifırtına -Suheda -figgaro 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Eklemeye değer bulduklarım... Uzun zamandır yazmadığını ve beynimize çiviyle yazdıkların özlediğim: godzilla kendimi güncelleyemediğim için uzun süredir güncel e yazamıyorum amaa ben herkeşşşiii okuyorum valla. tüüü tüüü tüüü tüüü amiiinnnn 2 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 nereye gitti bu kızan beaa.. burda beaaa sen neredesin beaa canım küftee çektii 4 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 burda beaaa sen neredesin beaa canım küftee çektii doymak da bilmiyüü bu kızan. dipnot abim buncazı al getir de tekirdağ köftesi yedireyim beaa 1 Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 doymak da bilmiyüü bu kızan. dipnot abim buncazı al getir de tekirdağ köftesi yedireyim beaa Canımsın... Herzaman beya... Hele sen bir gel... Sevgiler... DİPNOT... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Canımsın... Herzaman beya... Hele sen bir gel... Sevgiler... DİPNOT... Bensiz mi? Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bensiz mi? Aaaa Olurmu canım... Her zaman... 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Aaaa Olurmu canım... Her zaman... 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bensiz mi? ne demek 1 Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ne demek ben bu arkadaşı okuyorum ahan repini de verem garii 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ben bu arkadaşı okuyorum ahan repini de verem garii ben de bu arkadaşı okuyorum ama bu repler nassı veriliyo nassı alınıyo ben anlamadım yaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ne demek Tamam dipnotla senin ısrarlarınıza dayanamadım geliyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ben de bu arkadaşı okuyorum ama bu repler nassı veriliyo nassı alınıyo ben anlamadım yaa Ben yardımcı olayım. İyilik meleği miyim neyim Okuduğunuz üyenin yazısınım altında + - var sayın ruacım. + ya tıkladığınızda 1 rep puanı veriyorsunuz. Eksiyi boşverin Günde sanırum 5 puan verme hakkınız var, 5 i geçince ha ha ha diyor birisi günlük rep hakkınız doldu,görmeyeceğimizi sandığımız diyor EE repimi hakkettim gari 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Ben yardımcı olayım. İyilik meleği miyim neyim Okuduğunuz üyenin yazısınım altında + - var sayın ruacım. + ya tıkladığınızda 1 rep puanı veriyorsunuz. Eksiyi boşverin Günde sanırum 5 puan verme hakkınız var, 5 i geçince ha ha ha diyor birisi günlük rep hakkınız doldu,görmeyeceğimizi sandığımız diyor EE repimi hakkettim gari hahaha harikasın. tamamdır sonunda al sana +rep 2 porsiyon tekirdağ köftesi söyliycem sana ama bak yiyemezsen zorla yediririm ona göre Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 vayy benim gardaşıımm repim 2 oldu bu bana 8 yıl yeter beeaaa ama bir küfteee de ben isterim not edeyim yanee Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 vayy benim gardaşıımm repim 2 oldu bu bana 8 yıl yeter beeaaa ama bir küfteee de ben isterim not edeyim yanee yaw yukarıyı okumadın mı. sana köfteciyi satın alıcam bizzat. ama sakın köfteciyi yeme. yaptığı köfteleri yiycez tamam mı Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 yaw yukarıyı okumadın mı. sana köfteciyi satın alıcam bizzat. ama sakın köfteciyi yeme. yaptığı köfteleri yiycez tamam mı offf beeee oo köfteciyi eve almak lazım adamı rehin alsam mı? çoook istiyoo canım beeee Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 hahaha harikasın. tamamdır sonunda al sana +rep 2 porsiyon tekirdağ köftesi söyliycem sana ama bak yiyemezsen zorla yediririm ona göre Tamamdır ısrarlara dayanamıyorum Geldim KÜftemmii isterim beeyaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Ben bu Keskinkalem'i çok özledim ayol Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Bu sitede yazılarını okumakdan çok keyif aldığım.., Sardunyammm.., Frozen.., Diloş., Leylam.., Siyahx Sedelina.., Ayşeül.., Neredeler acaba..,artık yazılarını göremiyorum....,onları çok merak ediyorum.., Radya.., İnterlock.., Gloria..,sizleride okumayı çok seviyorum.., İyi ki varsınızzz.., Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.