Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KAZAA HARiKASI


YuceL

Önerilen İletiler

(Bilmeyenlere)

 

Akliniza gelebilecek hersey!

 

Filmler, Oyunlar, Her turlu bilgisayar programi, Windows, Linux, Unix, OS2 basta olmak uzere butun isletim sistemlerinin butun versiyonlari, her turlu video, muzik (butun dosya turleri... mp3, wav, vs.), elektronik kitap, bilgisayar guvenlik programlari.... Kisacasi internet uzerinde bulunan ve Kazaa networkunu kullanan kullanicilarin bilgisayarlarinda paylastirdiklari herseyi bedavaya indirebilirsiniz.

 

KAZAA!

 

www.kazaa.com

 

Download edip netwok'a uye olarak internetten %100 yararlanma olanagina sahip olmanizi tavsiye ederim. Hersey bedava!

 

Saygilar, sevgiler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Yücel kazaa iyide çok ağır abi yaww ben imesh kullanıyorum o biras daha hızlı gerçi istediği kadar hızlı olsada Türkiye'de bişe farketmiyo :) ama imesh biraz daha hızlı onu farkettim ve Sanada tavsiye ederim Yücel abi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Eyvallah RedLine, kullandigin network ne olursa olsun download/upload hizin, baglanti turune, ISP'ne, backbone'a olan mesafene, vs. gore degisecektir. Admin'den de konu hakkinda detayli bilgiler alabiliriz buyuk ihtimal. "imesh" tavsiyesi icin de saol. Diger okuyuculari aydinlatmak icin detaylardan da bahset istersen. Bu forumda genelde geyik muhabbeti yapiyoruz gerci ama o kuru bilgilerin yaninda araya yararli seyler de sokabilirsek ne mutlu bize.

 

Saygilar, sevgiler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Abi hardware-donanım sorusu olana elimden geldiği kadar yanıt veririm ben kendi kendime öğrendim çok zorlandım , bozdum 1.5 senedir pc içindeyim ama bi çok şey öğrendim şu an geceleri iş saatim dışında yani tasarım ve webmasterlik yapıyorum işin zorluğunu bilirim o yüzden sorulara elimden geldiği kadarıyla yanıt vermeye çalışırım :)

haaaa unutmadan gerçek hayatta biriyle bi olay yaşamıştım birine sattığım bi

cd-rom un bozuk olduğunu savunuyodu ilk defa pc kullanan biri ama

cd-rom ne onu bilmiyo daha doğrusu cd-rom u kahvelik zannediyo :lol: ve onu açıp üstüne kahvesini koyuyo kapak bozuluyo açılmıyo cd-rom bozuk diye beni çağırıyo :) bunun gibi bi soru soran olursa elimdeki klavyeyle onu öldürene kadar döverim haberi olsun :twisted:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...

Kazaa Lite :)

 

bunu deneyin çok daha süper bişey sınırsız arama yapabiliyor

kazaa nın aksine kısıtlama yok ama kazaa tabanlı yani kazaa destekliyor kazaa lite ı sanırım destek vermeyi kesiyormuş yani yakında yürürlükten kalkabilir :(

 

bi tavsiye : arama yaptıktan sonra seçenekleri bant genişliğine göre sıralayın

bant genişliği en yüksek olan pc den indirmeye çalışırsanaz yaklaşık 20kb lere varan download hızıyla istediklerinizi indirebilirsiniz

kolay gelsin

:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

arkadaşlar mrb bende kazaa ya üye olayım dedim ama para istediler sonra imesh i yükledim ama bedava değildi. Neyse ben imesh i yükledikten sonra bulls eye network diye bir şey çıkıp durmaya başladı durmadan casino ve sporttin betting gibi garip şeyler çıkıyor. C nin içinden bulls eye network dosyasını silmeye çalıştım ama silemedim bana yardımcı olursanız sevinirim. TŞK...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Kazaa da pek çok aksaklıklar oluyor.kullanıcının bağlantı türünü göremiyorsunuz pek çok dosyayı bulmanız mümkün olmuyor .

film ve mp3 dosyaları için emule ve dc++ programlarını kullanıyorum.istediğimi kolayca buluyor ve yükleyebiliyorum sizede tavsiye ederim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 8 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Selamlar,

 

Ben Kazaa program en son yukledigim zaman 2 sene onceydi. Bsayara girmeyen ad-aware, spyware kalmadi! Trojan'lar ve daha neler neler... bsayara format atmak zorunda kaldim! Her ne kadar eglenceli olsa da, istediginiz herseye ulasiyor da olsaniz, guvenlik acisinda hic te iyi degil diye dusunuyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

 

Selam!

 

 

Yeni bir site vermek istedim sizlere:

www.limewire.com. Bunun organizasyonu ve yapisi Kazaa gibi calisiyor. Istediginiz muzigi/programi vs. yazarak buluyor ve tabiiki PC nize download ediyorsunuz. Benim kesfettigim kadari ile Kazaa'dan daha az zararli... Kazaa da daha fazla mikrop kapti bsayarimi, bu o kadarda kotu degil.

 

Hizli downloadlar :-)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.