Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

zaman zaman gazetelerde böyle şeyler okuyorum. batılı bize ****** demekte haklı mı diye kara kara düşünüyorum...bunun nje dinle ne kültürel değerlerle ilgisi var.gerçekten barbarlık.

Gönderi tarihi:

ırakta 1 mılyon ınsan oldu ısraılın lubnana fılıstıne yaptıkları ortada nerde avrupa nerde ınsan hakları.saray bosnayı ne hale getırdıler kac parcaya bolduler.2. dunya savasında bırbırlerını yedıler bırlerlereını oldurduler.avrupa bırlıgınıde bu yuzden kurdular bıda kendı aramızda savasmayalım dıye.afrıka kıtasındakı altınlar ıcın degerlı taslar ıcın nasıl soykırım uyguladıları ortada.havaya ates acılması olsun sılahlara bende karsıyım.ama bıze ****** dıyen avrupalı once kendıne baksın..

Gönderi tarihi:

işte millet duygusal davranıyor dediğimde kızıyorlar. bunu yapan adam akılla hareket ediyor diyebilirmiyiz?

münferit bir olay diyebilirsiniz ama öylede değil şimdi mantar gibi çoğalır bunlar.

Gönderi tarihi:

yahu ben de bu silah sesleri nereden geliyor diyorum. demekki böyle bir model türedi şimdi de.

ah ah! ilginç memleketimin ormanda biten mantarları...

Gönderi tarihi:

ormana gidip enekelere bam güm ateş etmek zevkli bişey bunu bende ara sıra yaparım ama kimse görmez ve duymaz.ama iftar ezan okundu, haydaaa havaya mermi sıkayım böyle şey olur mu ya.hiç medeni bir yaklaşım değil.

Gönderi tarihi:
ormana gidip enekelere bam güm ateş etmek zevkli bişey bunu bende ara sıra yaparım ama kimse görmez ve duymaz.ama iftar ezan okundu, haydaaa havaya mermi sıkayım böyle şey olur mu ya.hiç medeni bir yaklaşım değil.

Burası Türkiye... Memleketimden insan manzaraları işte.

Bir de bunu ********** 'Peygamber sünneti' diye adlandıracaklar. Sanki o zamanlarda silah vardı da...

Neyse bu konuya fazla yazmayacağım. Yoksa iş çığırından çıkar. Bilmediğimiz birşey değil zaten bu...

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Yurdum insanı dikkat çekmeye bayılır.

Allah'a şükür iftar saati top atıcam diye bomba atmıyorlar. :D

Bu memleketin insanı güzeldir ama tuhaftır anlaşılması zordur.

Ne yapacağı kestirilmez. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.