Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 foruma geldıgı ılk gunden berı yazılarını ılgıyle takıp edıyorum ve ıyıkı burda dedıklerımden.fıkırlerını ozgurce soyleyebılen hanımefendı saygıdeger ve cok sevıyelı bır ınsan.burda bulunmandan dolayı mutluluk duydugumu soyleyebılırım.her zaman sevgıyle ve mutlu kal Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 hiç alışkın olmadığım bir şey bu jön teşekkür ederim bu güzel bir jest oldu sende hem bu forumda hem bu ülkede hem bu dünyada iyiki var dediklerimden birisin. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Her ne kadar burayı gerçek hayatın tamamen dışında algılasanda Paylaşımların son derece gerçek, dürüst ve bir o kadar da hayatın içinde... Dediğim gibi; Burası da hayatın bir parçası... Sen ve diğer herkeste öyle... Saygılarımla... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 kafasını işleten sorgulamalarında aklını kullanan değerli biri BlackCADY sanal alemin paylaşımlarına inanmamakta biraz haklısın... insan hayal kırıklığı yaşayabiliyor. ama çok şeyde öğretiyor... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 kafasını işleten sorgulamalarında aklını kullanan değerli biri BlackCADYsanal alemin paylaşımlarına inanmamakta biraz haklısın... insan hayal kırıklığı yaşayabiliyor. ama çok şeyde öğretiyor... ------ -------- Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Hoşgeldin, geldiğinden beri dikkat çekiyorsun farklısın bakış açılarında farklı. Ve çok hoş geldi bana. bundan sonrada takip edeceğim. Barış Akarsu, Vurdum en dibe kadar bu şarkıyı çok severim. Alıntı
Φ Rochader Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 BlackCADY ait bir kac iletiyi bende okudum ve begendim. Böyle düsünen insanlara dünyanin her tarafinda ihtiyac var. BlackCADY ye ve basligi acan arkadasa basarilarinin devamin i diliyorum bu sekilde mutlu kalin hep. SAYGILAR Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Teşekkür ederim düşünce insana özgü bir eylem herkesin düşünmesi gerekir düşündüğünü sanan ama düşünemeyen insanlarla kuşatılmışız. hoşgeldin Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Sevgili BlackCADY... Sizi düşünce, duygu ve aydın kişiliğinizle forumda yazılarınızı büyük bir keyif ve mutlulukla takip ediyorum... Objektif, yalın, açık ve aklın yolunda bir kaleminiz var... Dost sevgi ve saygılarımla... Mücadelenizde yanlız değilsiniz... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 aynen dipnot arkadaşıma katılıyorum.. -- Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Sevgili BlackCADY...Sizi düşünce, duygu ve aydın kişiliğinizle forumda yazılarınızı büyük bir keyif ve mutlulukla takip ediyorum... Objektif, yalın, açık ve aklın yolunda bir kaleminiz var... Dost sevgi ve saygılarımla... Mücadelenizde yanlız değilsiniz... sevgili dipnot sizi burada görmek çok güzel inanın bende sizin yazılarınızı takip ediyorum. bütün iyi niyetinizle toplum adına insanlık adına güzel gayretler içinde olduğunuzu görüyorum. sizde emekçi bir beyinsiniz ve bunu paylaşmaktan sakınmıyorsunuz. teşekkür ederim. aynen dipnot arkadaşıma katılıyorum.. -- sevgili figgaro bende sana katılıyorum sen güncel konulara sıklıkla yazmıyorsun ama takip ettiğim kadarıyla biz düşünsel anlamda benzerlikleri olan insanlarız. güzel düşüncelerin için ve benim için ifade ettiğin sözlerine teşekkür ederim. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Bütün güzel duyguları içinde yaşatan, Bilgisi kültürü,hanımefendiliği,sevgi saygıyla bütünleştiren.. yerinde söz söylemesini bilen espirili.. Yürekli olan bir insanın güzelliğisin...BlackCADY arkadaşım.. KaRaKeDi'nin sonsuz ilgisi ve aşkı sizi çok mutlu edecektir.... Yeterli şefkati gösterirseniz siz...kükreyen aslanı uysal bir kedi yavrusuna çevireceksiniz.... Ne olur kır şeytanın bacağını bir sonbahar serinliğinde... ama aldanma güneşin sıcaklığına.... akşama kadardır biliyor musun..?? ------Mutluluk diyorlar...... Hayat bir mutluluk oyunundan ibaret Her şeyin son bulduğu bir mekan En ince ayrıntısıyla yaptığım hesaplarımın Gerçekleşmediğini görüpte yıkıldığım an Bakındım etrafıma sevgide yalan aşk da yalan Belki de tek gerçek ölüm ve sonrası Acısıyla tatlısıyla yitirilmiş umutlar ve aşklar Beklenmedik acılar ve mutluluklar gelince Haykırmak isterdim insanlara Mutlu olmak belki de başka insanlara katkıda bulunmak Hayatın zorluklarına rağmen durmadan yol almak Belki o zaman sevgi de gerçek aşk da gerçek........ -------neşe ve mutluluklar sana gelsin.... Sana şimdiden kolaylık diliyorum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 yazili e-kartlar bölümü seni bekliyor.. nerelerdesin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.