Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Bayanlar tarif edin boğa burcu bayanlar nasıl olursunuz... boğa burcu bayan özellikleri nasıl olur... Alıntı
Φ NEHİRR Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Bayanlar tarif edin boğa burcu bayanlar nasıl olursunuz... boğa burcu bayan özellikleri nasıl olur... adil.neşeli.diplomat,eh biraz da inatcı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 buyrunn..bana mı seslendiniz..? Boğa burcu kadını için söylenecek çook şey vardır.. zararsızları;her türlü güzelliğe olan merakı genellikle sanatın hemen her koluna ilgi duymasını ve en azından birkaçında kendini ifade edebilmesini sağlar..zevk sahibidir..çok iyi aşçıdır..kuralcıdır..rahatına düşkündür.. benden de bu kadar olsun.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 fazla yazmaya gerek yok be diloşummmm... kısadan, en güzel özellikler boğa burcu bayanlarında toplanmıştır diyelim olsun bitsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 diyelim gitsin be bonibonum.. Alıntı
Φ T.Burhan Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Boğa burcu kadınları için duyduğum şu sözler hep hoşuma gitmiştir sizinle paylaşmak istedim (bir boğa burcu kadını olarak tabiiiki) Yaşam boğa kadınları için mükemmel hazırlanmış bir ziyafet sofrasıdır, sofradaki her tabağın tadına bakmak ister. Yani yaşamdaki tüm güzel şeyler onun ilgi alanındadır... denemek ister diyor. Haksızmıyım??? Alıntı
Φ evremm Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2010 Slmlar boğa burcu kadınları bi kere cok sanslı olurlar sevdim mi tam severler ama nefret ettikleri anda hic iyi seyler olmaz ) genellikle cikolataya bayılırlar (benim vazgecilmezim;) ) veee tabi ki tüm gzl özellikler onlarda toplanmstır ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.