Φ Mehdî Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Kimden : Pir Gerçek Veli (Bay, 34) Kime : Grup: Alevi Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 16.9.2007 11:22 (GMT +2:00) Konu : Rahmetim Gazabımı Geçmiştir... Mehdi şöyle söyledi: 'Ömer bin Hattab,Allahu teâlâ'nın gazabının tecellisidir...Ali bin Ebu Talib'de,Allahu teâlâ'nın Rahmeti'nin tecellisidir vesselam...Fakat şu var ki; Allah'ın Rahmeti Gazabını geçmiştir...Vesselam vel ikram...' Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ya ben korkuyorum böyle sözlerden bu bir örgüt işi gibi geliyor. mehdi sizemi söyledi? Allahım sen aklımı koru. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ya ben korkuyorum böyle sözlerden bu bir örgüt işi gibi geliyor. mehdi sizemi söyledi? Allahım sen aklımı koru. Sevgili BlackCADY, Allah bizim aklımızı değil ama, bunaların akıllarını korusun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.