Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 İçinin içine sığmadığının farkındayıs kankim Çok fasla paylaşma bisimle ne olar ne olmas Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Çok fasla paylaşma bisimle ne olar ne olmas niye ki nasar mı deyer diloşun değilde senin nasarın değebiler kanımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yuk benim nasarım değmes Sol yumruğum iyi değer ama ona göre Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 diloşun değilde senin nasarın değebiler kanımca Annelik içgüdünle tüm hakikatleri ne kadar doğru görebiliyosun Minecim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yuk benim nasarım değmes Sol yumruğum iyi değer ama ona göre senin o sol yumruğunu şu duvara bi çaktırıyım da öyle konuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Diloş anacım sen niye körük görevi yapıosun Kankim seni duvara anı fotoğrafı diye çakarım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Diloş anacım sen niye körük görevi yapıosun Kankim seni duvara anı fotoğrafı diye çakarım gerçekler acıdır maalesef kankitom önce seni o duvara çerçeve yapıp asarım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Kısım senin değil çerçeve çamaşır asmaya bile halin yuk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Kısım senin değil çerçeve çamaşır asmaya bile halin yuk hııı bisim evin çamaşırlarını sen asıyon sankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Niye asayım ki sisin çamaşırlarınısı As yede kendine hismetçi tut Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Topragımla ugraşmasana kızım ya Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Niye asayım ki sisin çamaşırlarınısı , As yede kendine hismetçi tut aman asma saten hiçde as yiyemem canım,yimeğimi de yirim çamaşırımı da asarım Topragımla ugraşmasana kızım ya Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse aman istemem toprağım bu çatlak kiremit çamaşır asmayıda bilmes küçük parçaları öne, büyükleri arkaya asar, renklilerle beyasları karıştırır Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Topragım en küçük üyenin gelmesine ne kadar kaldı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebkçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii.. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba:) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Topragım en küçük üyenin gelmesine ne kadar kaldı az kaldı toprağım, yaklaşık 10 hafta sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz inş aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak tşk ederim sedoşum inşallah görüceksiniz kızımın fotoğraflarını valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebekçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii. bizim kız biraz nazlı olcak galiba Amin figgarocum, sağlıklı olsun da zamanı gelince kimseyi bekletmez eminim Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba tşk ederim candide benim kuzenimin ismi de candide, o da şu an bir bebek bekliyor, inşallah sende birgün bu güzel duyguyu yaşarsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 minecim ya bende birden bebek geldi sandım sen yazınca Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa Ben onun nesi olcam minecm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 minecim ya bende birden bebek geldi sandım sen yazınca dur kız daha 10 haftamız var Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa Ben onun nesi olcam minecm teysesi olcan kıss tabe Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ayy ilk defa teyze olcam çok heyecanlıyım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ayy ilk defa teyze olcam çok heyecanlıyım bende çok heyecanlıyım kıss ilk defa anne olcam Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ortak bir heyecanımız var Bir doğsa! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ortak bir heyecanımız var Bir doğsa! hayırlısıyla de kıss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.