Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 226
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Çok fasla paylaşma bisimle ne olar ne olmas :shifty::w00t:

niye ki :huh: nasar mı deyer :unsure: diloşun değilde senin nasarın değebiler kanımca :shifty::P

Gönderi tarihi:
Yuk benim nasarım değmes :P Sol yumruğum iyi değer ama ona göre

senin o sol yumruğunu şu duvara bi çaktırıyım da öyle konuş :P:D

Gönderi tarihi:
Diloş anacım sen niye körük görevi yapıosun

Kankim seni duvara anı fotoğrafı diye çakarım

gerçekler acıdır maalesef kankitom :(:P

önce seni o duvara çerçeve yapıp asarım :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
Kısım senin değil çerçeve çamaşır asmaya bile halin yuk :lol:<_<:P

hııı bisim evin çamaşırlarını sen asıyon sankim <_<:P

Gönderi tarihi:

Topragımla ugraşmasana kızım ya <_< Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır <_< Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse -_-:w00t:

Gönderi tarihi:
Niye asayım ki sisin çamaşırlarınısı , As yede kendine hismetçi tut

aman asma saten <_< hiçde as yiyemem canım,yimeğimi de yirim çamaşırımı da asarım :P

Topragımla ugraşmasana kızım ya <_< Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır <_< Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse

aman istemem toprağım <_< bu çatlak kiremit çamaşır asmayıda bilmes :P küçük parçaları öne, büyükleri arkaya asar, renklilerle beyasları karıştırır <_<:P:lol:

Gönderi tarihi:

aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak :)

Gönderi tarihi:

valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebkçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii.. :)

Gönderi tarihi:

Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba:)

Gönderi tarihi:
Topragım en küçük üyenin gelmesine ne kadar kaldı

az kaldı toprağım, yaklaşık 10 hafta sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz inş :wub:

aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak

tşk ederim sedoşum :) inşallah görüceksiniz kızımın fotoğraflarını ;)

valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebekçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii.

bizim kız biraz nazlı olcak galiba :D

Amin figgarocum, sağlıklı olsun da zamanı gelince kimseyi bekletmez eminim :wub:

Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba

tşk ederim candide :) benim kuzenimin ismi de candide, o da şu an bir bebek bekliyor, inşallah sende birgün bu güzel duyguyu yaşarsın :D

Gönderi tarihi:

Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa :wub: Ben onun nesi olcam minecm :wub:

Gönderi tarihi:
minecim ya bende birden bebek geldi sandım sen yazınca :wub:

dur kız daha 10 haftamız var :D

Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa :wub: Ben onun nesi olcam minecm :wub:

teysesi olcan kıss tabe :D

Gönderi tarihi:

:) ayy ilk defa teyze olcam çok heyecanlıyım :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Ortak bir heyecanımız var :wub: Bir doğsa!

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.