Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl İçinin içine sığmadığının farkındayıs kankim Çok fasla paylaşma bisimle ne olar ne olmas
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Çok fasla paylaşma bisimle ne olar ne olmas niye ki nasar mı deyer diloşun değilde senin nasarın değebiler kanımca
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl diloşun değilde senin nasarın değebiler kanımca Annelik içgüdünle tüm hakikatleri ne kadar doğru görebiliyosun Minecim..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Yuk benim nasarım değmes Sol yumruğum iyi değer ama ona göre senin o sol yumruğunu şu duvara bi çaktırıyım da öyle konuş
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Diloş anacım sen niye körük görevi yapıosun Kankim seni duvara anı fotoğrafı diye çakarım
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Diloş anacım sen niye körük görevi yapıosun Kankim seni duvara anı fotoğrafı diye çakarım gerçekler acıdır maalesef kankitom önce seni o duvara çerçeve yapıp asarım
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Kısım senin değil çerçeve çamaşır asmaya bile halin yuk hııı bisim evin çamaşırlarını sen asıyon sankim
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Niye asayım ki sisin çamaşırlarınısı As yede kendine hismetçi tut
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Topragımla ugraşmasana kızım ya Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Niye asayım ki sisin çamaşırlarınısı , As yede kendine hismetçi tut aman asma saten hiçde as yiyemem canım,yimeğimi de yirim çamaşırımı da asarım Topragımla ugraşmasana kızım ya Ne var gidip assan bi kere çamaşırını eline mi yapışır Gerçi topragım sana minnet etmez ama neyse aman istemem toprağım bu çatlak kiremit çamaşır asmayıda bilmes küçük parçaları öne, büyükleri arkaya asar, renklilerle beyasları karıştırır
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebkçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba:)
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Topragım en küçük üyenin gelmesine ne kadar kaldı az kaldı toprağım, yaklaşık 10 hafta sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz inş aa ben şimdi gördüm hayırlı olsun minee,onun resimlerini görmek isterız doğunca..ne güzel bır duygu forumdaşlarımızla güzel haberlerini duymak tşk ederim sedoşum inşallah görüceksiniz kızımın fotoğraflarını valla bende bu bebeği merak etmeye başladım..bu topic açıldıktan sonra iki tane yiğenim oldu ama..hala forum bebekçiğimizi beklemekteyiz..hayırlısı olsun bakalım..bide sağlıklı olsun tabii. bizim kız biraz nazlı olcak galiba Amin figgarocum, sağlıklı olsun da zamanı gelince kimseyi bekletmez eminim Cok gec gordum: ) hayirli olsun...Gercekten cok sevindim...Bebekler cok guzel seyler...Benim nezaman olur acaba tşk ederim candide benim kuzenimin ismi de candide, o da şu an bir bebek bekliyor, inşallah sende birgün bu güzel duyguyu yaşarsın
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa Ben onun nesi olcam minecm
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Yazar minecim ya bende birden bebek geldi sandım sen yazınca dur kız daha 10 haftamız var Öpüp öpüp bitiririm ben o nazlı kızı yirim yaa Ben onun nesi olcam minecm teysesi olcan kıss tabe
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Yazar ayy ilk defa teyze olcam çok heyecanlıyım bende çok heyecanlıyım kıss ilk defa anne olcam
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Ortak bir heyecanımız var Bir doğsa! hayırlısıyla de kıss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.