Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 oynar bunlarla tşk ler sands Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Bebişimin topici taaaaaaa nerelere gitmiş ahhhhh kanki teysesi ahhhh hiç ilgilenmiyo yeğeniyle nası teyseyse Bu arada oğlu olanlara duyurulur bebeğimiz kız olcakmış Allah nasip ederse Nisan sonu Mayıs başı gibi dünürcüleri kabul etmeye başlıycaz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 daha doğmadan everdin yani kızı hayırlısı inşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Ben yeğenimin aynı zamanda menejeride sayılırım temammı kankim Bu arada doğumu biras geçiktirsende benim eflenmemi beklesen olar mı kankim Kankiden sonra dünürde olsak fena olmas diye düşündüm Çok mutlu oldun dimi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 daha doğmadan everdin yani kızı hayırlısı inşallah yuk yeşilsu'cum öyle hemen evermeye niyetim yuk ne demişler kız evi naz evi bi görelim aday adaylarını ona göre karar verelim dimi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 yani bende onu demek istedim sen geleni yolla 20 yıl içinde 5000 kez daha gelsinlerr kız öyle kolay alınmaz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Bu arada oğlu olanlara duyurulur bebeğimiz kız olcakmış Allah nasip ederse Nisan sonu Mayıs başı gibi dünürcüleri kabul etmeye başlıycaz Oğlum yok ama kardeşim olur mu..? Şu an 26 yaşında.. öyle gözlerini pörtletme hemencik.. erkekler genç eşlerini daha hoş tutarlarmış..haberin olsun.. Doğum tarihine bakarsak bizim ufaklık Boğa burcu olacak..benim gibi.. çok iyi anlaşıcaz onunla çookk.. Bis alırıs Nasıl alıyomuşsunuz bakiim.. Sanırsam Polat'ı devreye sokceksin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Ben yeğenimin aynı zamanda menejeride sayılırım temammı kankim Bu arada doğumu biras geçiktirsende benim eflenmemi beklesen olar mı kankim ,Kankiden sonra dünürde olsak fena olmas diye düşündüm ,Çok mutlu oldun dimi kankim kıss böle menajer olar mı heç ilgisis menajer istemem ben cocuğuma olar tabe kankim birkaç sene geciktirem ben kıss bu işin geciktirmesi mi olar hem senin ne saman evleneceğin belli bilem değil seninle dünür olmak mı hiç düşünmeden ''HAYIR'' Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Nasıl alıyomuşsunuz bakiim.. Sanırsam Polat'ı devreye sokceksin.. Neden olmasın Zorla değil mecburi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 kıss böle menajer olar mı heç, ilgisis menajer istemem ben cocuğuma olar tabe kankim birkaç sene geciktirem ben ,kıss bu işin geciktirmesi mi olar, hem senin ne saman evleneceğin belli bilem değil ,sninle dünür olmak mı ,hiç düşünmeden ''HAYIR'' İlgisis değilim kıs Ne dimek HAYIR Bence düşün biras kankim Kısım kısmet bu her an olabülür Sen biras bekleme payı ayır olar mı kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 yani bende onu demek istedim sen geleni yolla 20 yıl içinde 5000 kez daha gelsinlerr kız öyle kolay alınmaz 5000 kez de gelsinler 10000 kez de gelsinler , gelcekler tabe Bis alırıs nası yani ben hemen bi savcılığa gidem şimdiden bir suç duyurusunda bulunam Oğlum yok ama kardeşim olur mu..? Şu an 26 yaşında.. öyle gözlerini pörtletme hemencik.. erkekler genç eşlerini daha hoş tutarlarmış..haberin olsun.. Doğum tarihine bakarsak bizim ufaklık Boğa burcu olacak..benim gibi.. çok iyi anlaşıcaz onunla çookk.. 26 yaşında mı kıss bisim acelemis yuk senin oğlanı da bekleris yane efet Boğa burcu olcak teysesi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Ne için suç duyurusunda bulunacan kankim Hayırlı bir işin suçu mu baş vurusu mu olar kıs Kıs bisim oğlumus daha genç Doğmadı bile Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 26 yaşında mı kıss bisim acelemis yuk senin oğlanı da bekleris yane efet Boğa burcu olcak teysesi Bak Minecim,26 yaş diyosun emme oğlumuzun özelliklerini bilsen eminim senin kızın çeyizlerini tiz elden hazırlamaya başlardın.. bu arada ne teyzesi ayol..olsam olsam ablası olurum.. Ne için suç duyurusunda bulunacan kankim Hayırlı bir işin suçu mu baş vurusu mu olar kıs Kıs bisim oğlumus daha genç O ne kız öyle..Tuzsuz Deli Bekir gibi.. Gecemi düşünsene Minecim sizin evin önünde nara atıyor; Hiiiiieeeeeyyyttt!!!Havada uçan..karada kaçan..anasının koynundan kız kaçıran..varrrrrmı bana yan bakan.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 İlgisis değilim kıs Ne dimek HAYIR ,Bence düşün biras kankim ,Kısım kısmet bu her an olabülür ,Sen biras bekleme payı ayır olar mı kankim tabe belli oluyo, topicte ki 2 parmak tozdan hiç düşünmeme lüsum yuk olar ayırırım (sankim benim elimde olan bişi ) Ne için suç duyurusunda bulunacan kankim , Hayırlı bir işin suçu mu baş vurusu mu olar kıs Kıs bisim oğlumus daha genç ,Doğmadı bile kısımı kaçırmakla tehdit ediliyorum diye olsun ben yine de diloşu beklemeyi tercih ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Bak Minecim,26 yaş diyosun emme oğlumuzun özelliklerini bilsen eminim senin kızın çeyizlerini tiz elden hazırlamaya başlardın.. bu arada ne teyzesi ayol..olsam olsam ablası olurum.. O ne kız öyle..Tuzsuz Deli Bekir gibi.. Gecemi düşünsene Minecim sizin evin önünde nara atıyor; Hiiiiieeeeeyyyttt!!!Havada uçan..karada kaçan..anasının koynundan kız kaçıran..varrrrrmı bana yan bakan.. hıııımmmmm o saman bi öğrenelim oğlumusun öselliklerini nedir, necidir, ne iş yapar, maaşı ne kadar, kızımısın masraflarını karşılayabilecek mi? eee ne de olsa mamaydı, bezdi bir sürü masrafı olcek Tussus Deli Bekir kankim, tutdum bunu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Tussus deli bekir mi Diloşcum bis alırıs didiysek alırıs Yanlız önce bi damat adayı bulmam lasım sanursam Bekle beni kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 hıııımmmmm rolleyes: o saman bi öğrenelim oğlumusun öselliklerini nedir, necidir, ne iş yapar, maaşı ne kadar, kızımısın masraflarını karşılayabilecek mi? eee ne de olsa mamaydı, bezdi bir sürü masrafı olcek Oğlumuzun özelliklerini bi saymaya başlarsam burdan köye yol olur Minecim..sana bir ipucu versin diye söylüyorum..bi gören dünür düştü de çocuğun gönlü kimseciklere kaynaşmadı..meğersem senin kızı bekliyormuş.. Tussus deli bekir mi Diloşcum bis alırıs didiysek alırıs Yanlız önce bi damat adayı bulmam lasım sanursam Bekle beni kankim Niye sinirlendin bidenem tuzsuz didim diye..tamam tuzlu ol o zaman.. Gecemi beklersen senin kız kurudu dimektir.. benden söylemesi Minecim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Oğlumuzun özelliklerini bi saymaya başlarsam burdan köye yol olur Minecim..sana bir ipucu versin diye söylüyorum..bi gören dünür düştü de çocuğun gönlü kimseciklere kaynaşmadı..meğersem senin kızı bekliyormuş.. : Niye sinirlendin bidenem tuzsuz didim diye..tamam tuzlu ol o zaman.. Gecemi beklersen senin kız kurudu dimektir.. benden söylemesi Minecim.. Diloşcum 26 yaşında demiştin demi Çok beklemes bu gidişle zaten Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Diloşcum 26 yaşında demiştin demi Çok beklemes bu gidişle zaten Evet şikerim..26 yaşında didiydim..de içimden bir his bana bişey ima ettiğini söylüyor.. senin yaş kaçtı Gececim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yanlız önce bi damat adayı bulmam lasım sanursam Bekle beni kankim sen buldun kendine bir aday kanımca Oğlumuzun özelliklerini bi saymaya başlarsam burdan köye yol olur Minecim..sana bir ipucu versin diye söylüyorum..bi gören dünür düştü de çocuğun gönlü kimseciklere kaynaşmadı..meğersem senin kızı bekliyormuş.. Gecemi beklersen senin kız kurudu dimektir.. benden söylemesi Minecim.. kıss sen yine de bir say kısmet bu işler belli mi olar damat ata binmiş gör kimin kapısı demişler Evet şikerim..26 yaşında didiydim..de içimden bir his bana bişey ima ettiğini söylüyor.. senin yaş kaçtı Gececim.. kıss şimdi kankim utanır süleyemes, ben süleyem 25 yaşında kendüsü Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Allah Anneli Babalı Büyütsün buda benim hediyem olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Allah Anneli Babalı Büyütsün buda benim hediyem olsun Amin zedan hediye içinde tşk ederim, çok güsel Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Amin zedan hediye içinde tşk ederim, çok güsel rica ederim kessin basketci olcak o saglıklı olsunda gerisi teferuat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.