Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Elon Musk'ın küstüğü kızı, Musk'ın kendisine "öldü" diyen tweetine yanıt verdi

Elon Musk'ın yabancılaşmış kızı Vivian Wilson, babasının transfobik bir tweetine karşılık verdi.

Cumartesi günü, milyarder SpaceX sahibi, eski eşi Justine Wilson'dan olan çocuklarından biri olan Vivian hakkında iddialarda bulunan bir hayranın X'teki yorumuna yanıt verdi.

"Oğlum Xavier öldü," diye yazdı, 2020'de transseksüel olduğunu açıklayan yabancılaşmış kızına atıfta bulunarak. "Uyanmış zihin virüsü tarafından öldürüldü. Şimdi, uyanmış zihin virüsü ölecek."

Saatler sonra, 20 yaşındaki Wilson, Musk'ın tweetinin ekran görüntüsünü içeren bir yanıtı Instagram'da paylaştı. Ardından RuPaul's Drag Race'den ikonik bir alıntıyı dudak senkronizasyonuyla söyledi: "Ölü bir k**** için oldukça iyi görünüyorum."

Bu replik, yarışmacı Morgan McMichaels tarafından RuPaul's Drag Race All Stars'ın üçüncü sezonunda söylendi.

Wilson bu ayın başlarında babasıyla yaşadığı yabancılaşmış ilişki hakkında konuştu ve beş yıldır konuşmadıklarını açıkladı.

"Onu umursamıyorum," dedi Teen Vogue'a. "Gerçekten umursamıyorum. İnsanların beni onunla ilişkilendirmesi can sıkıcı. Artık umursayacak hiçbir alanım yok."

Wilson maddi olarak bağımsız olduğunu, bu yüzden babası hakkında haberlerde ve sosyal medyada gördüklerinin ötesinde pek bir şey düşünmediğini paylaştı. Şu anda Tokyo'da yaşıyor ve tercüman olmak için eğitim görüyor.

"Haberlerde onun hakkında bir şeyler gördüğümde, 'Bu çok fena, muhtemelen bunun hakkında bir şeyler yazıp kınamalıyım,' diye düşünüyorum ve bunu birkaç kez yaptım," dedi.

Trump'ın göreve başlama kutlaması sırasında Musk, Nazi selamına benzetilen bir selam verdi, savunucuları ise bunun bir "Roma" selamı olduğunu iddia etti.

"Nazi selamı saçmalığı çılgınlıktı," dedi Teen Vogue'a. "Tatlım, incire incir diyeceğiz ve Nazi selamına da olduğu gibi diyeceğiz. O bok kesinlikle bir Nazi selamıydı."

Musk, Wilson'dan uzaklaşarak, 16 yaşındayken cinsiyet onaylayıcı tıbbi tedaviler almasına izin vermesi için "kandırıldığını" iddia etti. 2024'teki bir röportajında Wilson'ın mecazi olarak "öldüğünü" ve "radikal Marksizm" taraftarı olduğunu söyledi.

Wilson'a ayrıca kardeşleriyle ilişkisi soruldu, çünkü Musk dört farklı kadından 14 çocuğun babası. "Üvey kardeşlerimi de dahil ederseniz, aslında kaç kardeşim olduğunu bilmediğimi söyleyeceğim," dedi Wilson. "Bu sadece eğlenceli bir gerçek."

Wilson'ın annesi Justine Wilson, 2000'den itibaren Tesla CEO'suyla sekiz yıl evli kaldı. İkisinin Vivian Wilson da dahil olmak üzere altı çocuğu var.

Musk'ın ayrıca Neuralink yöneticisi Shivon Zilis'ten dört çocuğu var - Strider, Azure, Arcadia ve Seldon Lycurgus - ve müzik sanatçısı Grimes'tan üç çocuğu var - X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl ve Tau Techno Mechanicus.

Geçtiğimiz ay, Ashley St Clair adlı bir MAGA etkileyicisi, Musk'ın bebeğinin babası olduğunu iddia etti. Ancak Musk henüz çocuğunu kendi çocuğu olarak kabul etmedi. Birkaç gün sonra Zilis, Musk ile birlikte ikinci bir oğul, Seldon'ı kucaklarına aldıklarını duyurdu.

The Independent, bağımsız düşünceli kişiler için küresel haberler, yorumlar ve analizler sağlayan dünyanın en özgür düşünceli haber markasıdır. Bağımsız düşünceli bireylerden oluşan, güvendiğimiz sesimize ve olumlu değişime olan bağlılığımıza değer veren devasa, küresel bir okuyucu kitlesi oluşturduk. Değişimi gerçekleştirme misyonumuz, bugün olduğu kadar hiçbir zaman önemli olmamıştı.

Kaynak: The Independent

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.